| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Tips til Geninstallation Vista
    Windows Vista er et operativsystem, der først blev udgivet i 2007 af Microsoft. Hvis noget er sket med din computer, og du er nødt til at geninstallere Windows Vista , kan det være en forvirrende og skræmmende opgave. Med et par enkle tips og tips , selvom vil du være på vej til en frisk installation af Vista på ingen tid. Lagring af filer

    Det er altid klogt at holde sikkerhedskopier af vigtige filer , dokumenter og programmer i tilfælde af du ender med at miste data fra din computer. Lagring alle dine vigtige filer og lægge dem på en disk eller en ekstern harddisk vil gøre det meget hurtigere og nemmere at få dine ting tilbage , når installationen er færdig. Mens du oprette re- installation, vil Vista giver dig mulighed for at installere Vista oven på den eksisterende kopi eller for at tørre din harddisk og starte fra bunden. Hvis du installerer mere end en tidligere version , vil Windows gemme alt i dine dokumenter , Denne computer og skrivebord i en mappe kaldet " Windows.old " . Mens du bliver nødt til at geninstallere alle programmer gemt i denne mappe , vil de dokumenter og filer være fint.
    Clean Install

    Mens du kan opgradere din version af Windows under re-installation , foreslår CNet.com preforming en ren installation . Dette vil holde Vista mindre buggy end det ville være at installere over en tidligere installation . Også, hvis du geninstallerer af sikkerhedsmæssige årsager , såsom en virus, vil formatere harddisken slette problemet, men tvinger dig til at præforme en ren installation . Dette er grunden til at gemme de filer, du ønsker , før re-installation er vigtig .
    Driversoftware

    Før geninstallation Vista er det vigtigt at sikre, at du har alle de drivere, du har brug efter din ren installation . Hvis du igen formatere harddisken, før installationen , vil du miste alle dine drivere . En driver er et lille stykke software, der giver et stykke hardware til at arbejde med computeren. Hvis du tilfældigvis har en driver -cd fra din computer producent , stor, men hvis du ikke kan sandsynligvis finde dem på producentens websted. Før du geninstallerer Vista , bør du brænde alle de chauffører til en disk eller sætte dem på en ekstern harddisk eller USB-flashdrev. Du må ikke have dit netværkskort driver efter geninstallation Vista , hvis det er tilfældet, vil du ikke være i stand til at få adgang til internettet for at få driverne fra din computer producentens websted så have dem på forhånd er den logiske løsning.
    Salg Reparation Valg

    Hvis du re -installere Vista på grund af problemer , som du ikke kan synes at løse , kan der være en sidste mulighed, før du ty til at re -installere . Når du indsætter din Windows Vista DVD, vil den anden skærm har en indstilling nær bunden til " Reparer computeren " . Brug af denne indstilling vil re- installere specifikke dele af Vista og kontrollere for fejl mens størstedelen af operativsystemet intakt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fjern eller Afinstaller Vista Fra en Dell 1501 I…
    ·Sådan gendannes operativsystemet i Vista 
    ·Sådan Start Task Manager Fra Kør kommandolinjen i Win…
    ·Sådan justeres Sound Acceleration i Windows Vista 
    ·Hvordan du ændrer indstillinger til japansk på Window…
    ·Sådan gendannes Windows Vista på min HP bærbar Når …
    ·Hvordan du opgraderer til Vista 
    ·Sådan opgraderer Windows Vista Home Basic til Premium 
    ·Vista Screensaver vil ikke starte 
    ·Brugernes rettigheder i Windows Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Bypass Computer Administrator 
    ·Sådan Stop XP Fra beder om at ændre den adgangskode 
    ·Windows XP Cleanup Tools 
    ·Sådan får du en glemt Administrator Password 
    ·Sådan dele en internetforbindelse i Vista Over en Ad- …
    ·Hvordan læser jeg en PF fil 
    ·Sådan installeres Shield Tuner 
    ·Sådan aktiveres understøttelse af tovejskommunikation…
    ·Sådan Fix Korrupt Registry i Windows Vista 
    ·Sådan udskrives Foretrukne Page Fra MSN 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com