| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Hvordan laver Vista hurtigt med Vistalite
    Windows Vista er ofte anset for at være ineffektiv og også beskatte på ældre computere, men mange stadig ønsker at drage fordel af sine amatør funktioner og opdaterede operativsystem overordnede . Det er, hvor vLite eller Vista Lite, kommer ind vLite , som sin hjemmeside beskriver det , er " et værktøj til at tilpasse Windows Vista-installationen før der rent faktisk installerer den. " Programmet vil gøre det muligt hotfix sprogpakke og driver integration, fjernelse af komponenter , helt uden opsyn setup, yderligere tweaks og opdeling og sammenlægning af Vista installations-cd'er , og det vil skabe ISOs og brænde bootable cd'er og dvd'er af operativsystemet . Ting du skal
    Running computer
    Destination computer
    Windows Vista retail installationsdisk
    Vis Flere Instruktioner
    1

    downloade programmet fra udviklerens hjemmeside . Når overførslen er færdig , skal du åbne den eksekverbare og installere den. Når komplet , åbne programmet selv. Følg eventuelle på skærmen anmodninger , såsom installation af ekstra komponenter , der er nødvendige for at programmet kan fungere. Du skulle nu kunne se "Start " fanen.
    2

    Indsæt Windows Vista installere disken i computerens media -drev. Brug " Start " fanen for at pege vLite mod disken. Det er her, det vil trække sine installationsfiler fra . Klik på Næste .
    3

    Se indstillingerne på " Opgaver " fanen. Vælg de funktioner, du gerne vil have din nye Vista install disk til at omfatte . Hver af disse svarer til faneblade , vil du senere manipulere.
    4

    Brug " Integration " fanen for at vælge, hvilke hotfixes , sprogpakker og drivere , du gerne vil installeres automatisk sammen med dit operativsystem. Det kan spare dig for værdifuld tid normalt bruges til at gøre computeren og enhederne fungerer den måde, de er beregnet til.
    5.

    Brug " Komponenter " fanen for at afgøre, hvilke af de aspekter af det operativsystem, du gerne vil at installere. Normalt alle disse komponenter vil indgå i installationen , men vLite tillader dig at oprette et operativsystem installere disken , der kun bruger de komponenter, der er nyttige for dig. Dette vil reducere mængden af ​​tid, det tager dig at installere Vista og gøre styresystemet køre mere gnidningsfrit når de er installeret .
    6

    Brug " fuldautomatisk " fanen for at udfylde eller fjerne opgaver, som du normalt ville skal udfylde under Vista installationen. Dette giver dig mulighed for at starte installationen , og derefter lade computeren for resten af ​​installationen. Du kan endda sætte i dit operativsystem serienummer i forvejen.
    7

    Brug " ISO " fanen for at færdiggøre opførelsen af din nye Vista- installation disk. Du kan enten brænde det direkte til en disk eller oprette en ISO- fil, som du enten kan brænde til en disk på et senere tidspunkt , eller "mount " som et virtuelt dvd-rom med forskellige software programmer såsom Daemon Tools. Afbrænding det til en harddisk anbefales. Vælg en etiket og destination, og tryk derefter på "Brænd ". Når du er færdig , vil du være i stand til at bruge denne disk til at installere Vista på en anden computer og har hurtigere installere processer og en renere , hurtigere , styresystem .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes og Afinstaller Windows Vista 
    ·Sådan får Desktop genveje til ophold Gone i Vista 
    ·Sådan foretages fejlfinding AT & T DSL Autorun i Vista…
    ·Sådan pakkes zip-filer på Windows Vista 
    ·Sådan Shrink Vista Ikoner 
    ·Sådan Nedjustering fra Microsoft Vista Home til XP 
    ·Sådan installeres en Vista Ultimate Language Pack 
    ·Min computer kan ikke installere Windows-opdateringer t…
    ·Sådan bruges Serial harddiske på Windows Vista 
    ·Sådan ændres logon timer på Windows Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres Thunderbird e-mail -indstillinger i Ubun…
    ·Hvordan at slippe af rundll32.exe 
    ·Sådan Tjek om DMA er tilgængelig 
    ·Sådan deaktiverer en adgangskode i Windows XP 
    ·Hvordan laver WinXP SP3 Full & Installer en cd bruge di…
    ·Sådan fjernes Tale i XP 
    ·Hvordan man åbner en Publisher fil på en Mac-computer…
    ·Hvordan skal tjekkes Debian Rootkit 
    ·Sådan Fix begivenhed id 1001 
    ·Sådan installeres Webmin i Mint 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com