| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan bruges en Recovery cd til Vista
    En Windows Vista recovery disk er en cd eller dvd, der giver brugerne mulighed for at reparere problemer med sin kopi af Windows under computerens opstart. Opsvinget cd eller dvd indeholder flere forskellige funktioner , som lader brugerne komme fra en bred vifte af hardware og software problemer. Desværre er ikke alle computere, der er nedsat for at få adgang til Vista recovery disk, mens computeren er opstart . Det er ikke svært at starte fra computerens cd -eller dvd- drev på en engangs- grundlaget for du skal bruge din opsving cd, det er heller ikke svært at bruge selve disken . Ting du skal
    Windows Vista recovery disk
    Original Windows Vista-produktnøglen (ekstraudstyr)
    Vis Flere Instruktioner
    Opstart Med Recovery Disc
    1

    Indsæt Vista gendannelses-cd eller dvd i computerens optiske diskdrev. Genstart computeren.
    2

    Vent til den indledende BIOS-skærmen vises. Begynd at trykke på tasten indiceret til at få adgang til " Boot Menu" eller " Boot Sequence " tasten vil sandsynligvis være en af ​​de "F" tasterne , og vil blive præsenteret i et format svarende til " F8 = Boot Menu" på BIOS-skærmen . Du skal muligvis trykke flere gange på tasten for computeren at registrere centrale input , så du bør fortsætte med at trykke på det, indtil computeren bipper eller indtil BIOS-skærmen forsvinder.
    3

    Find notering i startmenuen for diskdrevet du placerede recovery CD eller DVD i. Brug piletasterne på tastaturet til at markere det drev , og tryk derefter på "Enter" -tasten for at vælge den.
    4

    Tryk på en tast, når "Tryk på en tast for at starte fra cd ... " eller en lignende tekst prompt vises. Vent, mens gendannelsesdisken støvler og belastninger sine foreløbige filer.
    Fotos Brug af Recovery Disc
    5

    Vælg dit sprog og lokalisering muligheder, når de Vista recovery disk belastninger , og klik derefter på "Næste".
    6

    Klik på " Reparer computeren " link. Vent, mens gendannelsesdisken identificerer de operativsystemer , som du har installeret.
    7

    Vælg installationen af ​​Windows Vista , som du ønsker at reparere med gendannelses-cd'en , og klik derefter på knappen "Næste" .

    8

    Vælg opsving værktøj, du ønsker at bruge fra " Recovery Console " muligheder . " Startup Repair" skal vælges , hvis din kopi af Vista ikke kan starte . "System Restore " bør vælges, hvis du ønsker at gendanne dine filer til et tidligere systemgendannelsespunkt. " Windows Complete PC Restore " skal vælges , hvis du ønsker helt at overskrive din kopi af Vista med en ny kopi for at reparere beskadigede filer eller virus skader. "Windows Memory Diagnostic Tool " skal plukkes , hvis du ønsker at tjekke for hukommelsesfejl . "Command Prompt" bør vælges, hvis man ønsker at bruge avancerede kommando - linje funktioner til at reparere dit operativsystem. (Se Ressourcer til en liste over kommandolinjeparametre funktioner. )
    9

    Følg vejledningen på skærmen for at bruge det værktøj, du har valgt. De fleste af de opsving disk værktøjer vil køre stort set uden brugerinput , men muligheder, såsom "Windows Complete PC Restore " vil kræve, at du bekræfte computerens indstillinger og til at indtaste din Windows Vista-produktnøglen . Afhængigt af den anvendte værktøjet , kan det tage så lidt som et par minutter eller så længe en time eller mere at køre værktøjet .
    10

    Fjern Windows Vista recovery disk fra computeren og genstart computer værktøjet for dit valg er færdig med at køre . Windows Vista skulle starte normalt , men hvis du har brugt en af ​​de "Gendan" værktøjer , kan du blive nødt til at geninstallere driverne til nyere hardware , eller de seneste opdateringer og servicepakker til Vista selv.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes feeds fra Windows Vista 
    ·Sådan Genstart & deaktivere Windows Automatiske opdate…
    ·Sådan fjernes Opdateringer og hotfixes i Vista 
    ·Sådan finder du den Windows Vista Registry Uden Tastat…
    ·Sådan oprettes et digitalt certifikat for Vista PowerS…
    ·Sådan fjernes Word Perfect 8.0 fra Vista 
    ·Hvordan at kontrollere og reparere korrupte system file…
    ·Hvordan man kan reducere Ikoner på Vista 
    ·Sådan udskriver tekstdokumenter i Vista 
    ·Sådan ændres Standard Ikon Display til en liste Displ…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres skrifttypen Explorer filnavne i Windows …
    ·Sådan Hook RCA stik fra TV til Laptop 
    ·Sådan ændres DPI af et billede ved hjælp ImageMagick…
    ·Hvordan laver Windows XP ligne Vista Theme 
    ·Sådan ændres Owner Oplysninger om en Macbook 
    ·Sådan installeres Veritas NetBackup på OpenBSD 
    ·Sådan installeres Mappeikoner 
    ·Sådan får du adgang Computer Applications 
    ·Sådan slettes en SQM File 
    ·Windows indskrive Problemer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com