| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan Transfer en Vista licens fra en bærbar computer til en pc
    Når du har købt en computer, der har en ægte kopi af Microsoft Windows Vista installeret på den , du ejer , at kopi af Vista og er tilladt at overføre den til en anden computer, herunder fra en bærbar computer til en pc. Den udløsende ord er "overførsel" : Det er ikke tilladt at installere din registrerede kopi af Vista på mere end én computer. Den computer, der er " efterladt " efter en overførsel ikke kan køre denne særlige licenseret kopi af Vista igen. Ting du skal
    Vista setup disc
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Tilslut din nye pc til internettet ved hjælp af en hard -wired forbindelse med en Cat5 Ethernet-kabel. < br >
    2

    Find din oprindelige Vista setup disk. Hvis du ikke kan finde det, kan du midlertidigt bruge enhver Vista setup disk , der matcher din version af Vista - Home Basic , Home Premium , Business eller Ultimate. Der henvises til Vista keycode mærkat på bunden af din bærbare computer at afgøre, hvilken version af Vista du ejer .
    3

    Optag keycode nummer. Dette nummer består af fem grupper af alfanumeriske poster adskilt af streger. Sørg for at du kopierer koden nøjagtigt, at det er nemt at forveksle nogle af de bogstaver og tal på grund af typen font Microsoft bruger til at kode licensnøglen. Den " 8" og "B "-posterne er oftest forvekslet med hinanden ved første øjekast.
    4

    Indsæt setup disk i det optiske drev ( DVD eller CD) på pc'en. Boot din computer med denne disk i skuffen , og når du bliver bedt om vælge at " starte fra cd . " Hvis din computer ikke vil starte fra cd'en , genstart igen, og denne gang , tryk på " F1 " eller " F2" for at åbne din BIOS programmet. Find " Boot Order " fanen og opdrage denne side. Konfigurere boot rækkefølge, så vil din computer starte op fra cd-drevet først og din harddisk sekund. Tryk på " F10 " for at gemme disse indstillinger og genstarte din maskine . The Vista setup processen vil begynde automatisk.
    5.

    Stand by at overvåge setup. Selvom nogenlunde 38 minutters setup rutine meste er automatiseret, er der et par steder, hvor du bliver nødt til at besvare spørgsmål eller interagere med programmet. Indtast alle nødvendige oplysninger, og fortsæt gennem programmet.
    6

    Indtast din Vista- keycode når du bliver bedt nær slutningen af ​​setup rutine. Skriv keycode numrene i de respektive bokse . Programmet vil underrette dig, hvis du har lavet en fejl. Du kan ikke fortsætte, indtil du har indtastet en gyldig kode . Når du har indtastet et gyldigt nummer, vil Vista automatisk forbindelse til internettet og " aktivere" nummeret med Microsoft. Hvis aktivering mislykkes , vil du blive bedt om at ringe Microsoft for at løse problemet , og forhåbentlig får en erstatning keycode . Når aktiveringen er fuldført , vil din computer genstarter, og det velkendte Windows Vista-skrivebordet vises.
    7

    Skub setup disken fra cd skuffen , og enten returnere det til sin ejer eller gemme det væk til fremtidig brug.
    8

    Fjern keycode klistermærke fra bunden af ​​den bærbare computer. Brug en føntørrer til at løsne limen og skræl mærkaten off den bærbare computer langsomt og forsigtigt. Brug et stykke klar pakketape at montere mærkat på ydersiden af ​​den nye computer sagen.
    9

    Fjern harddisken fra den bærbare computer , eller slette de indholdet af harddisken til at forhindre de overførte Vista operativsystem systemet fra at blive brugt på denne bærbar igen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Set Up Fjernadgang på Vista 
    ·Sådan justeres Audio Codecs i Vista 
    ·Hvordan at slippe af Debugging Fejl i Vista 
    ·Sådan finder du den bit version i en Vista OS 
    ·Sådan Reset Computer indstillinger i Windows Vista 
    ·Hvordan jeg omformatere My Vista Laptop 
    ·Sådan aktiveres Scroll Lock på en Vista bærbar 
    ·Sådan at starte fra en gendannelsesdisk i Vista 
    ·The Best Registry Fix for Vista 
    ·Sådan Fix Vista Problemer 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Find FTE 
    ·Sådan Bypass Admin Password i Windows 
    ·Hvor lang tid tager det at opgradere fra Tiger til Leop…
    ·Hvordan man gør en ren installation på en Dell bærba…
    ·Sådan ændres Drive Icons i Vista x64- 
    ·Hvordan jeg Boot i fejlsikret tilstand på en Acer PC 
    ·Sådan deaktiveres en OSX Screen Saver 
    ·Sådan spiller en Flac fil i Leopard Mac OS X 
    ·Hvordan man kan kontrollere grafikkort Type i Ubuntu 8.…
    ·Sådan modtage en fax i Microsoft Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com