| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Fordele & Ulemper af Microsoft Office Vista
    Microsoft gør operativsystemer til din computer samt software-pakker . Udgivet i 2007 var Microsoft Vista en opgradering til Windows XP og Windows 2000. Vista kommer i flere udgaver : Basic, Premium , Business og Ultimate. Prisen afhænger af, om du har købt Vista med et nyt edb-system , eller som en opgradering eller en fuld version og hvilken udgave du vælger. Forbedret sikkerhed

    Lagt sikkerhedsfunktioner omfatter en af ​​de største fordele til Microsofts Vista. Vista indeholder Window Defender for spyware beskyttelse , en firewall , der blokerer indgående og udgående sikkerhedstrusler , og Internet Explorer kører i beskyttet tilstand for at beskytte dine systemfiler mod angreb . Vista er også udstyret med indbygget backup til dine filer , og du kan bruge Windows Live SkyDrive , en online hvælving til at gemme dine backup-filer sikkert . Derudover giver Vista forældrene en vis kontrol over , hvad deres børn kan bruge på computeren som at fastsætte tidsfrister for spil , overvågning af deres aktiviteter og sætte begrænsninger for , hvilke websteder et barn kan besøge.
    Beautiful grænseflade < br >

    anden fordel ved at Vista er det bare ser cool. Vistas Aero grafiksystem ligner et Macintosh-operativsystem ved hjælp af gennemsigtige rammer omkring udstillingsvinduer . Det leveres også med levende thumbnails for ikonerne i proceslinjen , så du kan se, hvad du har åbent , eller du kan sortere gennem dine åbne programmer som et spil kort ved hjælp af Windows Flip . Ikke alene grænsefladen swoosh , men du har et udvalg af cool gadgets du kan sætte på den ene side som en vejrudsigt eller et ur meget gerne en Macintosh widget. Der er nye wallpapers til at vælge fra og ikonerne på skrivebordet er større.

    Anskaffelsesomkostninger

    Et stort ulempe Vista er omkostningseffektiv . Nogle af Vistas funktionalitet hardware og software afhængige , så dem, fiks Vista grafik vil kun fungere, hvis dit grafikkort understøtter Pixel Shader 2.0. Hvis du ønsker at fange High Definition TV på din computer, skal du bruge et tv-tunerkort . Hvis du har planer om at kryptere din harddisk , vil du ikke kun brug for en USB Flash-drev , men du vil også brug for den ultimative version af Vista , da denne funktion ikke kommer med nogen af ​​de andre udgaver. Ifølge PCWorld Mike Elgan , kan du spare dig selv for udgifter til indkøb af Vista plus alle de ekstra hardware, du har brug for ved blot at købe Vista, når du køber din næste maskine. Elgan siger, at du vil spare dig selv på bekostning af at tilføje hardware til dit nuværende system, og du vil være i stand til at vente , indtil alle servicepakker overgår til en mere stabil produkt.
    Laptop Problemer
    < br >

    Ifølge CNET Robert Vámosi , Vista er ikke stor for bærbare computere, især hvis du slår Aero grafik. Ifølge CNET sine forsøg , spiste Vistas Aero grafik op batteristrøm ekstremt hurtigt især i forhold til Vista Basic. Mens du kan skifte til Vista Basic stedet du ofrer funktionalitet som grafik og TV capture .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan finder du den processortype til Windows Vista 
    ·Sådan åbner xls -filer i Windows Vista 
    ·Sådan deaktiveres dvaletilstand på en Vista bærbar 
    ·Sådan Edit Windows Boot Options til Windows Vista 
    ·Sådan tilføjes en ny Vista bærbar til et eksisterend…
    ·Sådan ændres Værter filer i Windows Vista 
    ·Sådan at ændre det ikon Text Format i Vista 
    ·Sådan udskriver på Vista Blå 
    ·Sådan gendannes Boot i et Windows Vista & XP Dual Boot…
    ·Sådan deaktiveres Internet Explorer i Windows Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes en download fra papirkurven på en Mac 
    ·Sådan finder Historie Records i Windows XP 
    ·Hvad er en NTFS-partition 
    ·Hvordan Klon Rockchip Firmware 
    ·Hvordan laver jeg en computer Management Genvej 
    ·Sådan ændre skærmens lysstyrke i Windows 
    ·Sådan deaktiveres Microsoft Search Indexer 
    ·Sådan fjernes Start Up filer i Windows XP 
    ·Sådan Fortryd HP System Recovery på computerens hardd…
    ·Sådan fjernes en emulator fra Windows Mastercam 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com