| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Windows Vista Boot Problemer: Hjælp med genoprettelse af data
    Vira, ændringer i registreringsdatabasen eller harddisk fejl kan alle forhindre Windows Vista fra korrekt opstart. Afhængigt af situationen , kan du være i stand til at reparere Windows Vista og få adgang til dine filer , men det er ikke altid muligt. Hvis der trods fejlfinding indsats, kan du ikke lave Windows Vista, så bliver du nødt til at overføre din harddisk data til en anden disk . Fastsættelse Boot Problemer

    Windows Vistas DVD er udstyret med en start-up reparation hjælpeprogram, der vil forsøge at løse eventuelle fundne fejl , der forhindrer dit operativsystem fra at starte op. Indsæt dvd'en i dvd-drevet , og vælg " Reparer computeren " valgmulighed. Fra dette punkt , skal du følge instruktionerne på skærmen og start-up reparation nytte vil lancere .

    I bedste fald vil opstart reparation fastsætte, hvad der forhindrer Windows Vista fra opstart. Hvis dette er tilfældet , få adgang til dine filer som sædvanlig og bakke dem op ved hjælp af " Windows Sikkerhedskopiering og gendannelse " nytte .
    P Hvis Windows ikke kan løse problemet , skal du oprette en Windows Vista boot cd eller et flashdrev . Brug WinBuilder , VistaPE , og din Windows DVD til at oprette en letvægts- kopi af dit operativsystem. Du kan derefter starte fra en cd , DVD eller USB-drev og anvendelse antivirus, data recovery og andre utility software forsøge at reparere problemet.
    Gendannelse Data

    den nemmeste måde at gendanne data fra din harddisk er at tilslutte drevet op til en anden computer og kopiere data over på et andet drev. Mens du direkte kan installere drev i en ledig bås i den anden computer , er dette ikke en mulighed, hvis du bruger en bærbar computer til at gendanne filerne .

    En ideel måde at tilslutte din harddisk til en anden computer er at konvertere harddisken til en ekstern USB-drev. Konvertering et internt drev til et eksternt drev er enkel selv for computer nybegyndere , i de fleste tilfælde , behøver du kun at tilslutte en eller to kabler i passende IDE eller SATA slots på bagsiden af ​​drevet og derefter placere drev ind i sagen . Fra dette punkt , kan du sætte drevet i en ledig USB-port og straks få adgang til filerne .

    For at konvertere en harddisk til et USB-drev , vil du nødt til at fjerne harddisken fra computeren , og du vil også nødt til at finde ud af, om din harddisk er IDE eller SATA , før du køber en ekstern USB- konverter kit. Hvis du køber en IDE ekstern USB kit til at konvertere en SATA-drev , eller visa versa , vil drevet ikke virker. Hvis du ikke ved, hvilken type drev du har , skal du kontakte computerproducenten , eller se op harddiskens mærke og model online.

    Anden måde at inddrive data er at købe en ekstern USB- harddisk, tilslutte den til den computer, der ikke vil starte op, og bruge en Windows Vista boot -cd for at få adgang både din harddisk og det eksterne drev . Derfra kan du enten bruge software til at klone filerne til den eksterne drev , eller du kan blot kopiere filer fra et sted til et andet . Hvis Windows Vista er beskadiget, er det imidlertid ikke anbefales, at du klone styresystemet til det nye drev .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan opdaterer Wavdest.Dll Crash i Vista 
    ·Sådan Reparation Diskdefragmentering på Windows Vista…
    ·Hvordan laver Ur Vises i Windows Vista 
    ·Sådan slettes en Firewall på Vista Windows 
    ·Vista Home Premium 64 Bit Systemkrav 
    ·Sådan Fix My Display Driver til Vista 
    ·Min HP computer ikke vil sove automatisk i Vista 
    ·Hvordan man laver en Vista Boot USB 
    ·Sådan geninstalleres Media Player på Vista 
    ·Hvordan kontrollerer jeg Mail på Windows Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan justeres din Screen Saver 
    ·Windows XP Pro og Administrator Password Recovery 
    ·Sådan Slut en Apple computer til internettet gennem le…
    ·Sådan fjernes Microsoft Office XP Fra fejlsikret tilst…
    ·Sådan Fix Registry for Kontrolprogram til systemfiler …
    ·Sådan Genstart en computer i fejlsikret tilstand 
    ·Sådan Slut et Canon S5 til en iBook eller iMac , Med T…
    ·Sådan Konverter DVD Video til Windows Movie Maker 
    ·Sådan ændres en Windows Safari Tema 
    ·Hvordan får jeg opdateringer til Windows Media Player …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com