| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Den bedste måde at bruge virtuel hukommelse i Vista
    Virtuel hukommelse i Windows Vista er et system, der gør det muligt for computeren at lagre oplysninger fra RAM på harddisken i en " side -fil " for at udvide den effektive mængde hukommelse på computeren kan brug . Ændre dine indstillinger for virtuel hukommelse kan forbedre ydeevnen i Windows Vista ved at frigøre plads på din RAM. Indstillinger for virtuel hukommelse

    Formålet med virtuel hukommelse er opbevare data, der ikke er nødvendige med det samme for en løbende proces fra RAM på harddisken . Dataene holdes i sidefil , indtil computeren har brug for data igen. Siden Windows Vista-operativsystemet har tendens til at kræve en stor mængde RAM til at køre problemfrit , kan indstillinger for virtuel hukommelse have en betydelig indvirkning på ydelsen. Jo lavere din computers samlede RAM, jo mere vil det står til at vinde at øge størrelsen på din virtuelle hukommelse.

    For at ændre indstillinger for virtuel hukommelse , klik på " Start", højre-klik " Computer, "Vælg" Egenskaber ", klik på " Advanced System Settings ", under Ydeevne klik på" Indstillinger ", klik på " Advanced "og derefter under virtuel hukommelse klik på" Change ". Ved at fjerne markeringen i feltet "Automatisk styre sidefil for alle drev " vil du være i stand til at angive en "Brugerdefineret størrelse" til din virtuelle hukommelse , som omfatter en indledende størrelse eller minimum side filstørrelse og en maksimal størrelse. Du kan indstille den indledende størrelse til en lavere værdi end din RAM . For den maksimale størrelse, er det en god idé at sætte den til et beløb 1,5 til 3 gange større end din RAM. For eksempel, hvis du har 1 gigabyte RAM kan sætte den oprindelige størrelse til 512 megabyte og den maksimale størrelse til 3 gigabytes.Click "Set" efter indtastning brugerdefinerede indstillinger for at ændringerne træder i kraft .
    < br > Når Forhøjelse Virtuel hukommelse

    Det bedste tidspunkt at øge din virtuelle hukommelse tildeling er, hvis Windows Vista giver dig popups om, at du mangler tilstrækkelige virtuel hukommelse . Forøge den virtuelle hukommelse i dette tilfælde kan eliminere popups . Hvis din computer kører langsommere end jeg gerne ville , ændre på indstillingerne kan forbedre ydeevnen , selvom du ikke får popups . Det skal dog bemærkes , at der er begrænsninger for, hvor meget virtuel hukommelse, du kan bruge i Windows Vista. Virtuel hukommelse er begrænset til tre gange mængden af ​​fysisk RAM du har installeret, hvilket betyder at du kan ikke indstille den virtuelle hukommelse over 3 GB , hvis du har 2 GB RAM .
    Installation RAM < br >

    Hvis din computer stadig kører langsomt eller har ikke nok hukommelse , når du kører bestemte programmer, kan du nødt til at installere ekstra RAM for at forbedre ydeevnen. Installation Desuden RAM det øger både mængden af ​​fysisk hukommelse og den maksimale størrelse på din virtuelle hukommelse. Det er en god ide at øge din virtuelle hukommelse efter installation RAM til at forbedre ydeevnen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Gør Vista Leave My Ikoner Alone 
    ·Hvordan kan man se , hvis Defrag er næsten færdig på…
    ·Vista Scrollbar Problemer 
    ·Sådan Juster et musemarkøren på en Vista Screen 
    ·Sådan Slet Synkroniser partnerskaber i Vista 
    ·Sådan Clean Up en Disk i Windows Vista 
    ·Sådan opdaterer USB 2.0 drivere i Windows Vista 
    ·Sådan Monitor båndbredde i Windows Vista 
    ·Sådan opdaterer Windows Installer til Vista 
    ·Sådan Fix Windows Vista Cursor Bugs 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan at slippe af et Scriptet svarer 
    ·Jeg kan ikke installere brugerdefineret indhold til The…
    ·Sådan Find Notesblok på en computer 
    ·Kortlægges Drive Vs. Genvej 
    ·Sådan installeres USB-drivere i Win 98 
    ·Sådan Slet Msvcrt DLL 
    ·Sådan oprettes en database i Netbeans 6.8 
    ·Sådan copy & paste JPEG i kronologisk rækkefølge 
    ·Sådan afinstallere programmer i Fedora 
    ·Sådan ændres Scrollbar Color 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com