| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Microsoft Vista Operating System Tutorial
    Windows Vista giver brugerne til at udføre basale computerbehov og Windows Vista er i stand til at opfylde behovene i en krydret computer veteran. De funktioner og alsidighed integreret i styresystemet giver brugere adgang til de filer og oplysninger, som aldrig før. Med fire udgaver , tilbud til rådighed Windows Vista noget for enhver bruger. Brug af Windows Vista

    veteran brugere af Windows XP-operativsystemet , Windows Vista giver samme velkendte navigation , som findes i Windows XP. Med Windows Welcome Center , vil selv nye brugere til Windows familien finde information om Windows Vista byder på let at finde. The Welcome Center gør det nemt at tilføje brugere , overføre filer , tilpasse Windows , skal du bruge sikkerhedsfunktioner , arbejde med digitale fotos og meget mere. Windows Vista brugervenlighed og tilføjelsen af nye funktioner bygge videre på succesen af ældre Windows-operativsystemer.
    Nye funktioner i Windows Vista

    Nye funktioner vrimler i Windows Vista . Den forbedrede søgefunktion giver mulighed for søgninger direkte i Start-menuen eller fra mapper. De øgede søgefunktioner af Windows Vista give lettere adgang til filer og større organisation. Sammen med den integrerede søgefunktioner sætter den forbedrede sikkerhed i Windows Vista operativsystemet bortset fra andre i Microsoft familien.

    Windows Security funktioner i Windows Vista giver computer operatør større beskyttelse . Den Security Center giver brugerne til at ændre firewall, anti- spyware og antivirus -indstillinger. Kontrol af brugerkonti hjælper med til at forhindre uautoriserede ændringer af computeren. Windows Defender beskytter computeren mod mistænkelig aktivitet af ukendte software. Forbedrede søgefunktioner og forbedrede sikkerhed er kun begyndelsen. Visuelle ændringer er lige så imponerende.

    Windows Aero tilføjer forbedringer til Windows Vista OS visuel oplevelse. Et gennemsigtigt design, subtile vindue animationer skaber en forbedret visuel oplevelse for Windows-bruger . Tilføjelsen af ​​Windows Flip 3D, som giver brugerne mulighed for at få vist åbne vinduer i en 3D stak , tilføjer til den visuelle forbedring af operativsystemet og forbedrer organisation.

    Disse funktioner er blot nogle få af de mange nye tilføjelser og forbedringer , der adskiller Windows Vista fra tidligere Microsoft-operativsystemer . Tilføjelsen af mobile PC-funktioner skaber en mobil databehandling utænkelig med tidligere versioner af Microsoft-operativsystem .
    Mobile PC Funktioner

    Med Windows Vista , mobil PC-brugere har mulighed for at ændre lysstyrken på computerens skærm, ændre netværksindstillinger og justere computerens strømindstillinger . Alle disse funktioner findes på ét sted - Windows Mobility Center. Windows mobilitet har funktioner til tablet pc-bruger , Windows Mødeforum til at arbejde med folk over internettet og præsentationsindstillinger at hjælpe brugeren undgå afbrydelser under en præsentation .
    Windows Vista operativsystem
    < br >

    Tilgængelighed i fire udgaver , forbedret sikkerhed og mobile pc-indstillinger gør Windows Vista en fantastisk tilføjelse til Windows familie af operativsystemer . Om en ny Windows- bruger eller veteran til systemet, er Windows Vista en nem at bruge operativsystem , der har de funktioner og features, pc-brugere er kommet til at forvente fra Microsoft.
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Slet historie i vinduet ADRESSE på Vista 
    ·Sådan Sluk en administrator -konto i Vista 
    ·Sådan ændre en program i et identificeret program på…
    ·Sådan redigeres startrækkefølgen i Windows Vista 
    ·Sådan gendannes en mappe på skrivebordet i Vista 
    ·Windows Vista Hardware Krav 
    ·Sådan foretages fejlfinding af en computer, fryser op …
    ·Sådan ændres administratoradgangskoden på Vista Net …
    ·Sådan fjernes programmer under forskellige brugere i V…
    ·Sådan får Pictures fra en iPhone i Windows Vista 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan du rydde op iMac 
    ·Hardware Krav til Tiger OS X 
    ·Sådan ændres Drive-billede på en Mac 
    ·Sådan Slet Swap filer 
    ·Sådan slettes Kontakt email-adresser i Windows Vista 
    ·DSL Linux Boot Options 
    ·Sådan gendannes en fil, der blev udskiftet og gemt ove…
    ·Sådan installeres XP på en Dell Inspiron 1720 
    ·Sådan testes en Ultra DMA på en HP Pavilion 
    ·Sådan tilpasser et Tastaturlayout i Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com