| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Vista Problemer med WIFI
    Hvis du bruger en computer med Windows Vista til at oprette forbindelse til trådløse hotspots eller dit trådløse hjemmenetværk , kan du opleve problemer. Mange Vista brugere rapporterer, at de har problemer med at forbinde til Wi-Fi , at de ikke har med Windows XP. Men det er ikke altid praktisk at nedgradere dit operativsystem bare at løse trådløse forbindelsesproblemer . Der er mange ting , du kan gøre for at løse Vista Wi -Fi- problemer. Typer

    Der er forskellige Wi- Fi-forbindelse problemer, der opstår i Windows Vista. Din computer kan ikke oprette forbindelse til routeren helt. Det kan tilslutte, men undlader at få en gyldig IP-adresse. Hvis du lykkes i at forbinde , kan du opleve, at du har adgang til internettet, men ikke filer og printere , eller at filer og printere er tilgængelige, men internetforbindelsen er fraværende. Du kan også opleve problemer med ydeevnen , såsom langsom hastighed , eller du kan blive afbrudt flere gange fra den trådløse router.
    Function

    Uanset om du logge ind på din trådløse lokale netværk (WLAN ), eller en trådløs hotspot , skal din Vista-computer at oprette forbindelse til en trådløs router. Mens dine Wi-Fi forbindelsesproblemer kan være forårsaget af Vista , kan de også være forårsaget af andre ting såsom forkerte indstillinger på din computer eller på din router eller problemer med dit netværk software. Selv hvis dine indstillinger er korrekte , hvis den computer, du forsøger at forbinde til er slukket , søvn eller afbrudt fra sin router eller access point , vil du have problemer med din Wi- Fi-forbindelse ..
    < br >
    Overvejelser

    Windows Vista , skal du konfigurere dine netværksindstillinger i " Deling og Discovery " i Netværks-og delingscenter . Få adgang til denne Vista funktion , klik på " Start", " Control Panel ", " Netværk og Internet " og " Netværks-og delingscenter ". Gå gennem disse indstillinger og beslutte, om du vil slå til netværket opdagelse, fil-og printerdeling , offentlige mappe deling, adgangskodebeskyttet deling og medier deling. Også, der er et trådløst netværk problem mellem Windows XP og Vista. I XP er den arbejdsgruppe, automatisk navnet " MSHOME ". I Vista , er navnet "Arbejdsgruppe ". For at løse dette problem , skal du logge på som administrator på computere i dit netværk , der kører XP. Klik på " Start", højre-klik " Denne computer " og vælg " Egenskaber". Vælg " Computer Name " fanen. Klik på " Rediger ". Skriv " Arbejdsgruppe" i navnefeltet , og klik "OK". Genstart computeren, når du bliver bedt om .
    Forebyggelse /Solution
    p Der er grundlæggende fejlfindingstrin , du kan bruge til at løse Windows Vista problemer med trådløse forbindelser . Opdatere driverne , for din netkort ( NIC) , trådløs router og for adgangspunkter på hver computer i dit netværk. Også opdatere firmwaren til din router og adgangspunkter. Du kan normalt få adgang til dette og andre softwareopdateringer til dit trådløse udstyr ved at besøge hjemmesiderne for producenterne af din computer, NIC , router og adgang point. Sørg også for, at automatiske opdateringer er aktiveret i Windows Vista ved at klikke på "Start ", " Windows Update " og " Skift indstillinger ". Vælg " Installer opdateringer automatisk ," " Download opdateringer og lad mig vælge, hvordan du installerer dem " eller " Søg efter opdateringer og lad mig vælge, om at hente og installere dem", afhængigt af dine præferencer . Sørg for at installere opdateringer, hvis Windows Vista beder dig om at gøre det.
    Finde Hjælp
    p Der er mange ressourcer på internettet, hvor du kan få hjælp til dine problemer med at forbinde til Wi-Fi -netværk i Windows Vista. En af de bedste er Microsoft Hjælp og support hjemmeside. Dette site har mange videnbaserede artikler med trin-for- trin instruktioner til at løse kendte problemer . Også , kan du være i stand til at få adgang til videngrundlaget gennem " Hjælp og support " linket i din startmenu . Der er også støtte fora på Microsofts hjemmeside, hvor du kan få hjælp gratis. Hvis disse supportmuligheder undlader at løse problemet , skal du kontakte computerproducenten s gratis support nummer, især hvis din computer er stadig under garanti .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan tilføjes Kommandoprompt Mulighed for at højrek…
    ·Hvordan man laver en Vista Boot USB 
    ·Sådan bruges gamle skærm Savers i Windows Vista 
    ·Hvordan kan man øge Boot Up Speed ​​i Vista 
    ·Hvorfor ikke min Vista computer på et domæne dukke op…
    ·Sådan opgraderer Microsoft Vista OEM 
    ·Hvordan at skjule en Vista adresselinje 
    ·Sådan får Zune software at installere med Vista 
    ·Sådan Fix hvis Display Driver Nvlddmkm standsede reage…
    ·Sådan Reparation Diskdefragmentering på Windows Vista…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan jeg blokere Facebook på en Mac 
    ·Hvordan at reparere en harddisk, vil ikke starte op , e…
    ·Sådan fjernes programmer i Ubuntu 
    ·Hvordan at slippe af Windows Velkommen opstartsskærm v…
    ·Hvad er forskellen mellem Cron & Anacron 
    ·Sådan installeres XP på en Linux Eee PC 
    ·Min Ubuntu Live CD ikke starte Dell 
    ·Sådan slettes Windows Installer Patch Files 
    ·Sådan Konverter Toast til DMG 
    ·Sådan gendannes Vista Compaq 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com