| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows Vista >> Content
    Sådan installeres Vista på en SATA-harddisk
    Windows Vista er et kraftfuldt operativsystem med en række nyttige funktioner, kan den effektivitet som øges betydeligt ved at installere OS på et drev med hurtig adgang og dataoverførsel. Serial ATA -drev , bedre kendt som SATA-drev , har et data - overførselshastighed på op til 3 gigabyte per sekund, så de er ideelle til at køre Windows Vista i enten 32-bit eller 64 -bit tilstand . Installation af Windows Vista på en SATA-harddisk er nemt, kræver, at du blot følge anvisningerne på skærmen og indtaste specifikke data, når du bliver bedt om . Ting du skal
    Windows Vista -installationsdisken
    Vis Flere Instruktioner
    1

    sikkerhedskopiere alle vigtige filer fra dit nuværende operativsystem-system installation. Disse omfatter dokumenter , videoer, gemme filer og andre filer, som du ikke ønsker at tabe, når du installerer en ny OS . Hvis du har noget software, der har begrænsede installationer i øjeblikket på din computer , skal du afinstallere det så godt , at deaktivere de aktuelle installationer og tillade dig at geninstallere det under Vista .
    2

    Indsæt din Windows Vista- installation disk i computerens dvd -drev. Du kan blive spurgt, om du ønsker at køre installationsprogrammet , efter disken er indsat , annullere denne handling og i stedet genstarte din computer . Selv om det er muligt at installere Vista fra dit operativsystem , vil du få en mere komplet installation , hvis det sker fra boot manager.
    3

    Adgang til startmenuen , når computerens BIOS belastninger . Du kan gøre dette ved at trykke på boot-menu genvejen på BIOS -skærmen , og dette er generelt Esc , selvom det kan være andre taster (såsom Tab, F8 eller en kombination af taster) afhængigt af den version af BIOS din computer har installeret. Genvejstast for at få adgang til startmenuen skal udskrives på BIOS-skærmen selv.
    4

    Fra startmenuen , skal du vælge det drev , hvor din Windows Vista-dvd'en er placeret. Dette vil medføre, at DVD skal tilgås , i stedet for dit nuværende operativsystem. Computeren vil indlæse en midlertidig operativsystem på disken , og vil begynde opsætningen og installationen.
    5.

    Følg vejledningen på skærmen , da disken fortsætter gennem installationen. Vælg din SATA harddisk, når du bliver bedt om en installation placering. Computeren kan genstarte flere gange under installationen , det er helt normalt. Du vil blive bedt om at indtaste din Windows Vista-produktnøglen , som vil afgøre , hvilken version af Vista ( ligesom Home Basic , Home Premium eller Ultimate ), der er installeret fra disken. Du vil også blive bedt om grundlæggende identificerende oplysninger, såsom dit navn og erhvervslivet, så den kopi af Vista kan registreres til dig. Installationen kan tage 30 til 50 minutter - eller længere , afhængigt af hastigheden på din computer
    6

    Opret en brugerkonto efter den sidste genstart , igen efter anvisningerne på skærmen . . Du kan blive bedt om at oprette et par grundlæggende funktioner i Windows Vista så godt, og vil blive forbundet til en eksisterende computer netværk, hvis man er opdaget. (Hvis et netværk ikke findes, men er en internetforbindelse er til stede, vil Vista bede dig om at skabe et netværk . ) Du vil også blive bedt om at aktivere din kopi af Windows Vista, som kan ske enten telefonisk eller automatisk via din internetforbindelse .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan geninstalleres Wireless Assistant i Vista 
    ·Hvordan at slippe af popups i Windows Vista på en Dell…
    ·Hvordan jeg Klon Min Vista OS på en ny harddisk 
    ·Sådan Forbered at installere Windows Vista opdatering 
    ·Sådan Watch Live TV Fra Vista på en anden Vista-pc 
    ·Sådan Monitor CPU Temperatur i Vista 
    ·Hvordan man laver en Vista-pc Sluk Med en Timer 
    ·Sådan aktiveres den trådløse i Windows Vista 
    ·Hvorfor er der ikke Vista erkendelse min DVD afspiller 
    ·Hvor hen til Lave Windows Vista InstallShield 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan slettes favoritter på en Mac 
    ·Sådan installeres Windows 2000 software under Windows …
    ·Sådan ændres Windows Startup Splash Screen 
    ·Sådan ændres autokorrektur i Word 2007 
    ·Windows 64 Registry Tools 
    ·Sådan ændres en Windows Product Key Tool 
    ·Sådan Fix Microsoft Windows Fejl 1607 
    ·Fjernelse Instruktioner til Braviax.exe 
    ·Sådan fjernes en Windows Vista Dual Boot 
    ·Sådan at se hvad DLL-filer bruges af Programmer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com