| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Kan jeg opgradere fra XP til 7
    ? Mange brugere af Windows XP-computer operativsystemet kan opgradere til Windows 7 OS , men nogle gange processen kan være svært. Opgradering fra Windows XP til Windows 7 kræver en " ren installation ", hvilket betyder, at computerens harddisk skal tørres rene og alle dets programmer skal slettes , før den nye OS kan installeres . Desuden kan mange computere, der kører Windows XP ikke opfylder de ydelsesspecifikationerne nødvendige for at køre Windows 7 . Baggrund

    Indført i 2001 , Windows XP er det mest populære operativsystem i verden. Net Applications , et analytics firma , rapporteret i august 2011 , at omkring halvdelen af verdens computere kører Windows XP. Microsoft Corp introducerede Windows 7 i 2009 , næsten tre år efter Windows Vista OS blev lanceret. Windows 7 kræver et højere niveau af computere og grafiske ydeevne end XP. For eksempel er de minimumkrav til hardware i Windows XP en 233 megahertz ( MHz) processor, mindst 64 megabyte random access memory ( RAM) , 1,5 gigabyte ledig plads på harddisken , og en video -adapter eller en skærm med en opløsning på mindst 800 x 600 pixels. Til sammenligning kræver 32-bit version af Windows 7 en processor på mindst 1 gigahertz ( GHz) , et minimum af 1 GHz RAM , 16 GB harddisk plads og en DirectX 9 -grafik enhed. Den 64-bit version kræver endnu mere.
    Upgrade Advisor

    Ifølge en oktober 2009 artikel af PC World , folk, der bruger en computer, der kører en tidligere version af Windows og som ønsker at opgradere til Windows 7 skal køre Microsofts Windows 7 Upgrade Advisor. Dette kan downloades program vil kontrollere hardware komponenter i en computer for at sikre, at det er i stand til at køre Windows 7 . For XP-brugere , er dette skridt nødvendigt , eftersom mange af de computere, der kører XP blev fremstillet år før Windows 7 blev introduceret.
    Opgradering

    Ifølge Windows-webstedet , skal Windows XP-brugere , der beslutter at opgradere til Windows 7 udføre en "custom installation, " snarere end en simpel opgradering. I en opgradering , er computerens filer, programmer og indstillinger bevares , mens det nye operativsystem erstatter den gamle. Dette er ikke muligt for Windows XP-brugere . En brugerdefineret installation kræver, at brugerne til at kopiere deres vigtige filer til en ekstern harddisk. Når Windows 7 er installeret , kan de geninstallere disse programmer , de vil bruge, under forudsætning af programmerne er kompatible med Windows 7 .
    Drivers

    En af de komplicerende faktorer omkring opgradering fra Windows XP til Windows 7 er , at kun få af Windows XP- software og hardware drivere vil arbejde med Windows 7 . Brugere kan kontrollere Windows 7 Compatibility Center på Microsofts websted for at afgøre, hvilke drivere vil ikke længere arbejde . Mange producenter af hardware og software produkter vil tilbyde nye drivere , der kan downloades til at arbejde med et nyt operativsystem.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres et opstartsbillede i XP 
    ·Sådan installeres Windows XP på en Dell OptiPlex 755 
    ·Hvordan at reparere en diskette i Windows XP 
    ·Sådan Scan efter problemer i Windows XP 
    ·Sådan kopieres et gendannelsespunkt i XP 
    ·Sådan Slet Windows XP Service 
    ·Hvordan at reparere Windows XP registreringsfejl 
    ·Sådan fjernes en virus og reparation Windows XP 
    ·Sådan Fix en korrupt Windows XP 
    ·Sådan oprettes en Baseline for computerens ydeevne med…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan tilføjes en fax i Windows 
    ·Sådan bruges en Force Exchange SMTP Connector 
    ·Sådan installeres Windows Media Player 11 på Windows …
    ·Hvordan at deaktivere pegefeltet Helt i Ubuntu 
    ·Sådan Put Forældrekontrol blokke på en computer 
    ·Sådan installeres Snow Leopard på en MacBook Air 
    ·Hvor stor skal min sidefil Be 
    ·Sådan bruges Recovery -diske på eMachine 
    ·Sådan Fix Justitskontor problemer fra en Windows XP Sh…
    ·Sådan Find ud af hvad XP Ønsker at opdatere 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com