| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan Læs HFS på XP
    Computere, der kører Macintosh-operativsystemet bruger typisk en version af Hierarchical File System for deres lagringsenheder , herunder eksterne harddiske , optiske medier og flash-drev . Ældre versioner af Mac OS bruger HFS , men de aktuelle versioner af Mac OS X brug HFS + . Selvom Apple-computere kan læse begge formater indbygget , kan computere, der kører Windows XP ikke læse HFS eller HFS + -enheder uden speciel software. Forskellige programmer er tilgængelige , så du gennemse medieenheder , åbne filer og kopiere data. Instruktioner
    MacDisk
    1

    Download og installer MacDisk fra Macdisk.com hjemmeside. MacDisk tilbyder et begrænset prøveversion , og kan læse og skrive til enheder formateret i HFS og HFS + .
    2

    Tilslut din HFS harddisk eller flash-drev til din computer , eller indsætter en cd eller dvd i diskdrev. Launch MacDisk , og vælg derefter dit drev eller en disk på " Vælg drev" , der vises .
    3

    Dobbeltklik på drevet eller disk mapper i venstre rude , og dobbeltklik derefter på undermapper på højre rude for at se indholdet . MacDisk lader dig ikke åbne filer fra HFS drev, så skal du kopiere filen til din computers harddisk for at gøre det.
    4

    Højreklik på et element og vælge "Kopier til PC " for at kopiere en fil eller mappe på computeren. Klik på "Gennemse " for at vælge det sted, hvor du ønsker at kopiere emnerne , og klik derefter på " Kopier nu . " Du kan nu åbne filen eller mappen på den placering, du har gemt det på din computer.
    HFSExplorer
    5

    Download og installer HFSExplorer fra Catacombae.org hjemmeside. HFSExplorer er gratis og kan læse HFS og HFS + diske.
    6

    Tilslut din HFS drev eller indsætte dit optiske disk , og åbn derefter HFSExplorer . Klik på programmets menuen "Filer" , vælg derefter " Load File System Fra Device ". Klik på " Autodetect " knappen for at lokalisere alle HFS enheder på computeren , og klik derefter på "OK" på den meddelelse, der vises. Klik på " Load " for at indlæse enheden i HFSExplorer .
    7

    Klik på en mappe navn i venstre rude for at se eventuelle undermapper eller filer. Brug højre rude for at gennemse yderligere undermapper. Hvis du vil åbne en fil , skal du dobbeltklikke på filen og vælg " Åbn fil ". Hvis du vil gemme filen , skal du dobbeltklikke på filen og vælg "Gem fil til . " Vælg et sted at gemme filen og klik på " Extract Here ".
    8

    Højreklik på en mappe, og vælg " Uddrag data ", hvis du ønsker at kopiere hele mappen til din PC. Vælg den ønskede placering i dialogboksen og klik på " Extract Here. "
    MacDrive
    9

    Download og installer MacDrive fra Mediafour.com hjemmeside. MacDrive lader dig bruge programmet i fem dage , før du er nødt til at betale for det. MacDrive automatisk belastninger efter installationen er færdig .
    10

    Indsæt en optisk disk , eller tilslut din HFS drev til din PC . Klik på " Start" knappen og vælg " Denne computer " for at se alle dine lagerenheder.
    11

    Dobbeltklik på HFS drev eller disk for at få vist indholdet. Hver HFS og HFS + enheden viser et rødt æble ikon for nem identifikation . Dobbeltklik på mapper for at se deres indhold, og dobbeltklik på en individuel fil for at åbne filen i det tilhørende program.
    12

    trække og slippe filer og mapper fra din HFS enheds Windows Stifinder til en anden placering hvis du ønsker at kopiere filerne .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan tilføjes en brugerdefineret Screensaver i XP 
    ·Sådan end processer i Task Manager på en begrænset k…
    ·Sådan ændres Ur til Military Time på Windows XP 
    ·Sådan Boot Windows XP fra en USB 
    ·Hvor hen til Lukke Jobliste i XP 
    ·Sådan fjernes Microsoft NET Framework fra en USB -drev…
    ·Sådan bruges Digital Image Files som pauseskærm i Win…
    ·Sådan Fix syntaksfejl i Windows XP 
    ·Hvordan at reparere en Windows XP Registry Med Freeware…
    ·Hvad er Windows XP Professional nedgradering 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Unzip en Font & installere den via Windows XP 
    ·Hvordan man laver en Video Screensaver i Windows Vista 
    ·Migration Fra Mainframe til Linux 
    ·Sådan Rediger Windows Startup Command 
    ·Sådan aktiveres Bluetooth på en Mac 10.5.8 
    ·Sådan Ping en Host 
    ·Microsoft Virtual PC Tips 
    ·Sådan fjernes en Microsoft Patch 
    ·Sådan får flere stemmer til Windows Vista tekst til t…
    ·Sådan bruges japanske Kanji Med Windows Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com