| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan gendannes en Windows XP computer til standardindstillingerne uden at skulle Format Everything
    Manglende eller korrupte fil fejl kan forårsage en computer bruger til at gå i panik , især hvis de vises , når computeren starter op , og systemet vil ikke indlæse. Andre gange fejlmeddelelser pop up , når du arbejder i systemet. Hvis registreringsdatabasen bliver beskadiget, kan genskabe computeren tilbage til fabriksindstillingerne være den bedste løsning . Dette kan gøres som en reparation fra den originale Operativsystem-disken , der fulgte med computeren. Når reparationen er afsluttet , vil systemet være ligesom det var, da købt. Alt tilføjes efter købet ikke bør påvirkes af denne reparation . Men det er altid en god idé at tage backup af alle personlige filer , før reparation . Back-up og forberede Gendannelse .

    Ved udarbejdelsen af ​​computeren for en gendannelse , skal du først sikkerhedskopiere alle personlige filer fra computeren system. Find alle diske på at geninstallere programmer , hvis de er nødvendige , efter gendannelsen er færdig. Hvis reparationen install er fuldført , bør alle personlige filer og installerede programmer være fint, men fejl er nemt gjort, og ikke så nemt at vende , så sikkerhedskopiere det nuværende system er altid bedst .
    Vælge at Setup Windows XP

    når operativsystemet er sat en disk i cd /dvd -drev , og computeren er genstartet, operatøren har mulighed for at starte fra cd'en . Når du bliver bedt , skal du trykke på en tast for at fortsætte opstart fra cd. Det første skærmbillede er " Velkommen til installationsprogrammet " skærm. Der er to muligheder i dette skærmbillede : "At installere Windows XP nu , skal du trykke på ENTER " og " At reparere en Windows XP- installation ved hjælp af Genoprettelseskonsol , trykke på R. " Dette er ikke reparation nødvendig mulighed, så tryk på " ENTER" for at installere Windows XP nu .
    Reparation det nuværende system

    Når du vælger at opsætte Windows XP vil en skærm vises der viser den aktuelle operativsystem installeret på computeren. Dette skærmbillede giver også mulighed for at reparere en aktuel installation af Windows XP , hvis beskadiget. Fremhæv den aktuelle Windows XP-versionen installeret, og tryk på " R" for at reparere installationen af ​​Windows XP . Installationen vil begynde . Det vil se ud som om det er at installere et helt nyt system , men kun de vinduer system filer er ved at blive restaureret .
    Kom Tilbage op og køre

    Når installationen er afsluttet, vil systemet genstarter Windows XP. Reaktivering kan være nødvendig , hvis ja, fuldføre aktiveringsprocessen og udføre alle Windows-opdateringer . Nogle programmer kræver nyere service packs til at køre ordentligt , så det er vigtigt at afslutte alle service -pack og andre opdateringer , før du kører programmer. Når alle opdateringer er fuldført , vil systemet være tilbage til normal , og alle programmer, og personlige filer vil køre normalt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan får Folder Properties fanen Sikkerhed i Windows…
    ·Sådan Fix en computer der ikke vil starte i Windows XP…
    ·Sådan aktiveres XP gendannelsespunkter 
    ·Sådan kører en Factory Restore på Windows XP 
    ·Sådan aktiveres en Physical Address Extension i XP 
    ·Sådan Find en Windows XP- licens nummer 
    ·Sådan gendannes Win32k.sys XP 
    ·Sådan Tøm Cache i Windows XP 
    ·Sådan fjernes Toshiba UDF 2,5 drivere i XP 
    ·Sådan Initialiser en ekstern harddisk i Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan får du adgang et lagkagediagram for Computer Di…
    ·Hvordan til Mount HFS i Windows Med Boot Camp 
    ·DIY Basement Window Replacement 
    ·Sådan tilføjes en delt mappe i OSX 
    ·Sådan ændres PPI 
    ·Defrag Ikke flytte filer til starten af ​​disken 
    ·Sådan tilføjes Apps til Mac Startup 
    ·Sådan bruges Desktop Gadgets i Vista 
    ·Sådan konfigureres & Installer printservere på Window…
    ·Sådan får musik fra en computer til et stereoanlæg 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com