| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    De Boot Options af Microsoft XP
    Windows XP har flere avancerede boot indstillinger, du kan påberåbe ved at trykke på " F8 "-tasten , som systemet starter . Det primære formål med disse muligheder er at deaktivere visse valgfri startelementer , der kan forhindre computeren i at fungere korrekt. Disse muligheder kan hjælpe dig med fejlfinding din computer i tilfælde af, at Windows ikke kan indlæse normalt. Safe Mode

    Safe Mode er den mulighed, at du vil vælge oftest hvis du har brug for at bruge Windows XP menuen Avancerede startindstillinger . I fejlsikret tilstand , undgår computer lastning ikke-væsentlige enhedsdrivere og ikke løber nogen af ​​de opstart software, du har installeret. Hvis din computer ikke er i stand til at starte på grund af en software konflikt eller mislykket enhedsdriver opgraderingen, kan fejlsikret tilstand normalt giver dig mulighed for at få systemet kører og bruge Systemgendannelse til at vende tilbage computeren til en tidligere tilstand. De andre fejlsikret tilstand muligheder er fejlsikret tilstand med netværk , som indlæser enhedsdrivere til dit netværk, hardware, så computeren til at bruge internettet , fejlsikret tilstand med kommandoprompt , der åbner en MS- DOS prompt automatisk efter start Windows og Aktiver VGA -tilstand , som indlæser en generisk VGA display driver, der fungerer med de fleste af computerskærme og grafikkort .
    Sidste kendte fungerende konfiguration
    p Hvis din computer ikke er i stand til at starte med det samme efter en ændring i din hardwarekonfiguration - såsom en mislykket enhedsdriver opgradering eller ændring i Windows Device Manager - Sidste kendte fungerende konfiguration kan løse problemet uden yderligere behov for fejlfinding. Denne mulighed forsøger at starte Windows normalt ved hjælp af de nyeste hardware indstillinger fra før ændringen blev foretaget .
    Fejlsøgningstilstand

    debugging tilstand i Windows XP er nyttige primært til softwareudviklere. Hvis du skriver et program, og støder uforenelighed spørgsmål mellem den og Windows XP , kan du bruge et serielt kabel til at forbinde problem computer til en anden computer, der har evnen til at optage debugging information. Aktiver fejlsøgningstilstand på problemet computer til at sende data til optagelsen computer til fejlfinding.
    Enable Boot Logging

    Aktiver Boot Logging funktion bør anvendes i forbindelse med en af indstillingerne for fejlsikret muligheder beskrevet ovenfor. Når du aktiverer denne funktion, din computer gemmer en tekst log kaldet " Ntbtlog.txt " i C: \\ Windows mappen. Hvis din computer ikke er i stand til at starte i fejlsikret tilstand , kan du bruge en boot disk til at starte computeren i MS -DOS-tilstand og hente tekstfil for at få flere oplysninger om , hvorfor din computer er i stand til at starte.

    Andet boot Options

    starte Windows Normalt boot option forsøg på at indlæse Windows uden nogen Safe tilstand aktiveret muligheder. Dette er det samme som ikke at trykke på " F8 "-tasten for at åbne menuen Avancerede startindstillinger . Genstart option genstarter computeren uden at aktivere nogen avancerede boot option , og tilbagevenden til OS Choices Menu indstilling giver dig mulighed for at vælge et andet operativsystem at starte. Denne indstilling er kun gyldig, hvis computeren har flere operativsystemer installeret .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gør Filvisning i Windows XP Stifinder Altid Vis…
    ·Hvordan Tør Clean & Genstart Windows XP 
    ·Sådan Stop et program kørende på min XP Startup 
    ·Sådan Omformatere & Repair XP 
    ·Sådan gendannes en tabt cd /dvd-drev Under Windows XP 
    ·Media Center XP Vs. Professionel 
    ·Sådan fjernes en Picasa Picture Collage på XP Desktop…
    ·Sådan gendannes Min Windows XP papirkurven 
    ·Sådan Clean Install Win XP 
    ·Sådan gendannes en XP Logon Screen 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan køres Microsoft Word som administrator på et b…
    ·Sådan konfigureres Apple Mail 
    ·Sådan får du en ikon i din proceslinje 
    ·Sådan får du adgang Lokale indstillinger på den ekst…
    ·Sådan Start CentOS GUI fra kommandolinjen 
    ·Sådan kører Apache2 Med SSL i Ubuntu 
    ·Sådan installeres Yahoo Messenger i Ubuntu Linux 
    ·Hvordan kan man øge den tildelte Video RAM i en PC 
    ·Sådan Erstat Standard Windows drivere 
    ·Sådan Look Up En slettet Internet History på en compu…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com