| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan kører Windows 98 Virtual Machine på XP
    Virtuelle maskiner køre en anden operativsystem som en ansøgning i en host -operativsystem , effektivt at køre to platforme på én gang. De giver en god metode til at afprøve en operativsystemer funktioner eller kører sin software uden at opdele maskinerne harddisk eller fjerne alle eksisterende platforme. Installation af en Windows 98 virtuel maskine i Windows XP vil lade systemet til at køre ældre programmer, der måske ikke har XP kompatibilitet eller bruge legacy Windows-funktioner . Microsoft tilbyder Virtual PC program som en gratis metode til at installere virtuelle maskiner. Instruktioner
    1

    Download Microsoft Virtual PC 2007 installationsfilen fra Microsofts hjemmeside . Mens Microsoft leverer en nyere version af softwaren er mærket "Windows Virtual PC ", denne version er designet til brug med Windows 7 og vil ikke køre på XP -systemer. Exe-filen for at installere programmet .
    2

    Open Virtual PC og klik på knappen "Næste" for at begynde at oprette en Windows 98 maskine. Lad "Opret en virtuel maskine " radio- valgte knap , og klik på "Næste " igen.
    3

    Indtast et navn for den virtuelle maskine gemte filer . Klik på " Gennemse" og vælg en harddisk placering. Hvis du ikke angiver en placering filerne vil spare til "My Virtual Machines " mappe ligger i den aktuelle brugers mappen Dokumenter .
    4

    Vælg " Windows 98 " fra drop -down menu. Dette vil automatisk konfigurere den virtuelle maskine hukommelse , harddisk og lydindstillinger til at arbejde med den ældre operativsystem, selvom du kan nappe disse valg i de næste trin. Klik på "Næste".
    5

    Lad "Brug den anbefalede RAM " radio-knappen er valgt , og klik på " Næste". Du kan justere RAM hvis det ønskes, men bemærk, at faldende virtuelle maskines RAM kan medføre dårlig ydelse. Klik på " En ny virtuel harddisk " radio-knappen og klik på "Næste " igen.
    6

    Indtast mængden af ​​plads på harddisken i megabyte , du ønsker at afsætte til den virtuelle maskine. En installation af Windows 98 , vil bruge op til 355MB af plads, men du måske ønsker ekstra plads til opbevaring af dokumenter og programmer.
    7

    Klik på " Finish " for at afslutte den virtuelle maskine setup. Fremhæv den nye maskine i Virtual PC Console vindue og klikke på "Start ".
    8

    Vent til den virtuelle maskine vinduet for at starte og vise " DHCP" -meddelelse. Indsæt Windows 98 installation disk i systemets optiske drev, og tryk på " Enter".
    9

    Følg vejledningen på skærmen for at konfigurere Windows 98 -systemet og vent til installationen til slut. Når du er færdig den virtuelle maskine vil genstarte og vise Windows 98 startskærmen.
    10

    Luk Virtual PC vinduet når du er færdig for at gå tilbage til Windows XP. Vælg "Gem state " fra prompt vinduet for at holde Windows 98 status i hukommelsen eller vælg " Sluk " til helt lukke den virtuelle maskine.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres østasiatiske sprog Support til Wind…
    ·Hvordan kan jeg bruge en XP Boot fra cd Step -by- Step 
    ·Sådan ændres Windows XP Startup 
    ·Sådan Embed XP Thin Client 
    ·Sådan bruges XP 64- Bit 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP uden at miste data 
    ·Sådan kører Windows 98 spil på XP 
    ·Sådan Stop XP logge på ved opstart 
    ·Hvordan man laver en Multi -Language Windows XP-install…
    ·Sådan Gør din Windows XP- LAN spil Spil Better 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Set en computer ur 
    ·Sådan Fjern programmer , der sidder fast 
    ·Hvordan man bruger en delt Windows mapper i Ubuntu Gæs…
    ·Sådan Konverter en CHM til en HTML i Ubuntu 
    ·Hvordan at tilføje tjenesten til køreniveauer 
    ·Sådan genbruge en DVD-RW 
    ·Sådan redigeres en sti inden for et felt 
    ·Sådan fjernes dobbeltposter Files i XP 
    ·Sådan kontrolleres hukommelsen på en Windows Vista-co…
    ·Sådan aktiveres Desktop Search 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com