| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Windows Tips til Automatisk login i Windows XP med et brugernavn og password
    Mens en sikkerhedsrisiko , Windows XP kan du angive en "default" -konto til automatisk login, eliminerer behovet for at indtaste et brugernavn og en adgangskode , når Windows starter . Der er to måder at opnå dette ved hjælp af indbygget i operativsystemet. Den første metode , der anbefales til de fleste private brugere , er meget enkel og ikke ændre nogen indstillinger i registreringsdatabasen. Den anden mulighed indebærer at redigere direkte i registreringsdatabasen, som er den nemmeste og hurtigste måde at gøre din computer unbootable hvis du laver en skødesløs fejl. Men hvis du føler dig tryg at gøre registreringsdatabasen redigeringer , og du vil være sikker på den konto kan ikke foretage ændringer i auto-login setup , kan du foretrækker at bruge denne metode i forbindelse med den " forhindre adgang til registreringsdatabasen redigeringsværktøjer " administrativ skabelon i gruppen Policy Editor for at begrænse adgangen . Sørg konto kodeord kan ikke udløbe

    Før indstilling af en konto til at logge ind automatisk , skal du sørge for kontoen udløber aldrig . Ellers når adgangskoden udløber, vil auto- autentifikation mislykkes. Log på Windows med en administrator -konto , klik på " Start", " Kør" og skriv " compmgmt.msc " ( ingen anførselstegn) i kassen. Tryk på " Enter". Klik på "Lokale brugere og grupper" , og klik derefter på " Brugere " mappen . Dobbeltklik på den relevante konto , og tjek " Adgangskoden udløber aldrig " boksen. Klik på "OK". Herfra kan du vælge en af ​​de to metoder .
    Brugerkonti Utility Method

    En hurtig og smertefri løsning , der gør det muligt auto login via Windows XP er " Brugerkonti " nytte er den bedste løsning for de fleste slutbrugere. Klik på " Start" og "Kør ". Type " control userpasswords2 " og klik " OK". Fjern markeringen af ​​" Brugere skal angive brugernavn og adgangskode for at bruge denne computer ", og klik på " Anvend". Indtast kontonavnet og derefter indtaste adgangskoden to gange . Klik på " OK " i " Log på automatisk " og " Brugerkonti " kasserne til at lukke.
    Registry Tweak Method - Forberedelse

    Før nogen register ændringer , bliver du nødt til at oprette en backup-fil . Denne sikkerhedskopi vil fordoble som en bekvem "turn off" switch for , når du måtte ønske at stoppe konto til at logge ind automatisk. Bemærk også, at når du skriver kommandoer eller indtaste registreringsdatabasen nøgledata , omfatter ikke anførselstegn , hvilket er meget vigtigt. Åbn Windows Registry Editor ved at klikke på " Start", " Run ", og ved hjælp af kommandoen " regedit ". Gennemse ud til følgende nøgle : " . Export "

    HKEY_LOCAL_MACHINE \\ SOFTWARE \\ Microsoft \\ Windows NT \\ CurrentVersion \\ Winlogon

    Højreklik på " Winlogon "-tasten og klikke på Vælg en " gemme " placering til filen , name it og klik på " Gem". Denne fil er en kopi af de nøgler i registreringsdatabasen , du vil redigere . Hvis du nogensinde ønsker at deaktivere automatisk login , skal du dobbeltklikke på filen for at gendanne nøglerne til deres oprindelige konfigurationer.
    Registry Tweak Method - Execution og Reboot

    Nu sjove del begynder. Dobbeltklik på " DefaultUserName " i ruden i højre side , indtaste dit Windows-brugernavn og klik på " OK. Dernæst vil du nødt til at redigere en streng værdi kaldet" DefaultPassword ", som måske ikke findes i din registreringsdatabase . At oprette det , klik på " Rediger" i menuen øverst , "Ny" og derefter " String Value. " Type " DefaultPassword " og tryk "Enter". Dobbeltklik på " DefaultPassword " streng , skal du indtaste adgangskoden til den brugerkonto, du tidligere defineret i " DefaultUserName " streng og klik på " OK. " Dit næste mål er en streng kaldet " AutoAdminLogon ". Dobbeltklik på det og sørg for dens værdi er "1" (Hvis denne streng ikke findes , skal du oprette det ved hjælp af samme proces som du brugte i at skabe den " DefaultUserName " streng ) . derefter opretter en ny nøgle , der vil tillade administrator konti for at omgå den automatiske login på Windows 'start . Dette er et valgfrit trin . Klik på " Rediger", "Ny " og derefter " Key. " Type " ForceAutoLogon " og tryk "Enter". Dobbeltklik på den nye nøgle, indtastes "1" i datafeltet , og klik "OK". Endelig tæt Registreringseditor , og genstart computeren .
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres Java Heap Størrelse i Windows XP 
    ·Sådan konfigureres CD og DVD Autoplay i Windows XP 
    ·Hvordan skal tjekkes Windows XP Upgrade Kompatibilitet 
    ·Sådan begrænse File Access på et FAT-filsystem Med W…
    ·Sådan ændres et netværk password i Windows XP 
    ·Sådan Harden sikkerhed i Windows XP 
    ·Sådan Edit Startup filer i Windows XP 
    ·Sådan bruges XP 64- Bit 
    ·Sådan gendannes en tabt Administrator Password i Windo…
    ·Sådan Reformater Windows XP Professional 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan til Mount Magic Jack i Ubuntu 
    ·Hvordan til at hænge en Smedejern Curtain Rod 
    ·Sådan at starte din Windows PC i fejlsikret tilstand 
    ·Sådan slettes en Webcam fra listen over Webcams i Wind…
    ·Sådan Undelete My Files for Free 
    ·Hvordan du indstiller Standardprogrammer at filer Open …
    ·Sådan Override mit password til Windows XP , der ikke …
    ·Sådan Set Up Windows XP på en Dell Inspiron 8600 Note…
    ·Sådan oprettes en forsinkelse mellem faxopkald i Windo…
    ·Sådan Put en ekstern harddisk til at sove i OS X 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com