| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan kører XP & Windows 7 på en pc
    Med Windows XP , syntes Microsoft til at erkende, at brugere af tidligere versioner af Windows vil være tilbageholdende med at skifte. XP ikke bruge den samme boot sektor som Windows 95, 98 eller Millennium udgaver af Windows , så XP kunne køre i en dual- boot setup med nogen af ​​sine forgængere. Ikke så med Windows 7, der anvender den samme boot sektor som Vista og XP , til at køre en dual-boot med Windows 7 og XP, skal du installere hvert operativsystem til sit eget harddisk partition. Instruktioner
    1

    Tjek dine drev i Computer Management. Klik på " Start" og skriv " compmgmt.msc " i søgefeltet - eller klik på " Kør" og indtast " compmgmt.msc " i Windows XP - for at åbne Computer Management. Klik på " Disk Management" under " Storage" for at se en liste over partitioner.
    2

    Kig på dine tilgængelige harddiske. Du er nødt til at have mindst to partitioner med mindst 10 GB plads til at køre to operativsystemer . Primære diske er opført som " Disk 0", og sekundære harddiske som " Disk 1 ". Hvis du har to harddiske , kan du nemt installere to operativsystemer. De fleste mennesker har kun én harddisk. Klik på din Disk 0 at se partition information. Når du installerer en dual -boot system, er det lidt nemmere at starte med Windows 7, da du kan fordeling på flue og konvertere dine ubrugte plads på harddisken i en ny partition. For mere information om repartitioning , læse Greg Shultz s tutorial om Tech Republik ( techrepublic.com/article/repartition-your-hard-disk-on-the-fly-with-windows-vista/6170510 ) .
    < br > 3

    Tilbage op alle dine vigtige filer til en ekstern drev , USB -flashdrev eller dvd'er. Indsæt en af ​​dine to operativsystemer diske i cd-drevet . Hvis du starter fra Windows 7 , skal du indsætte XP disk. Hvis du starter fra Windows XP og har kun en partition , skal du indsætte XP disk. Hvis du starter fra XP og har to partitioner , skal du indsætte Windows 7 disken. Sluk for computeren.
    4

    Tænd for computeren og se efter en " trykke på en tast for at starte fra disk" prompten. Når meddelelsen blinker på skærmen , trykke på en tast for at starte Windows- opsætningen fra den disk, du indsatte i trin 3 . Tryk på "F8 " for at acceptere Windows licensaftalen og derefter " Esc " for at omgå genoprettelseskonsollen . Hvis du installerer for XP på en computer med en partition , skal du gå til Trin 5; hvis du installerer XP på en computer med to partitioner og en kopi af Windows 7 pre-loaded , gå til trin 6, og til at installere Windows 7 på en computer allerede kører Windows XP og med en anden partition, gå til Trin 7. .
    5.

    Vælg din primære (kun) partition fra listen over partitioner og tryk på " D" for at slette det, og derefter trykke på "L" for at bekræfte. Tryk på " C" for at oprette en ny partition og indtaste størrelsen ( opdele din harddisk plads med to) . Tryk derefter på "C" igen i området mærket " partitionerede plads, " for at oprette en anden partition til Windows 7 installation . Vælg den første partition og tryk "Enter " for at installere Windows XP her. Følg anvisningerne for at formatere drevet , og derefter indtaste dine personlige oplysninger til opsætningen i Windows . Fortsæt til trin 7 for at installere Windows 7 .
    6

    Vælg din sekundære partition ( ikke din "C" volumen) som destination for Windows XP. Dette vil installere XP i rummet ikke anvendes af Windows 7 . Tryk på " Enter " for at bekræfte , og vælg derefter " Formater partitionen ved hjælp af NTFS -filer system" og tryk "Enter " igen. Indtast dine personlige oplysninger , når du bliver spurgt.
    7

    Vælg "Custom" installation fra Windows 7 setup -skærmen. Vælg en partition (ikke "C") som destination for Windows 7 , og derefter indtaste dine personlige oplysninger. Vælg " Formater dette drev , " når du bliver bedt at rense boot sektor i install Windows 7 fuldt .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan oprettes en Boot disk til Windows XP 
    ·Sådan får Windows XP Home Edition forbindelse til et …
    ·Hvordan får jeg XP Service Pack 1 
    ·Sådan Find og erstat Missing Windows XP -filer 
    ·Sådan forhindrer opstart af unødvendige processer i X…
    ·Hvordan kan jeg spille Super Mario Brothers 3 på Windo…
    ·Sådan fjernes en TCP IP i Windows XP 
    ·Sådan beskære Screen Caps i XP Paint 
    ·Sådan reparere en korrupt fil på Windows XP System 
    ·Sådan installeres Unix i Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Stop en Blue Screen , der siger at køre Chkdsk 
    ·Sådan får du en Mac Scrollbar 
    ·Sådan ændre placeringen af ​​værktøjslinjen på skr…
    ·Sådan Edit Windows Startup Menu 
    ·Sådan deaktiverer Drive C i Regedit 
    ·Sådan downloader Vista Temaer 
    ·Sådan fjernes Windows Genuine Validation Tool 
    ·Sådan aktiveres en Group Policy Object Editor 
    ·Sådan Find skjulte netværksforbindelser på en Dell b…
    ·Sådan deaktiveres XP har skiftet adgangskode 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com