| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Tips om hvordan man installerer Windows XP
    Med ethvert operativsystem , den bedste måde at installere er at starte ren, formatere computeren og slette alle data. Dette er ikke den eneste måde at installere et operativsystem , men - Windows XP blev oprindeligt solgt som en opgradering til Windows 98 og Millennium Edition brugere. Du kan installere XP i løbet af et eksisterende operativsystem. Disktyper

    Microsoft solgte Windows XP i to udgaver - Home og Professional - og fremmes både som opgraderinger til tidligere versioner af Windows. Herudover tilbydes nogle computerproducenter brugere en gratis opgradering til Windows XP , også normalt for systemer, der sælges med Windows 98 eller Windows ME . Disse brugere har modtaget en disk mærket " Windows XP Upgrade " i de fleste tilfælde . Disse diske , selvom mærket forskelligt, var XP installations diske i forklædning. Indholdet af disken er identiske med en XP Home eller Professional Edition , som du ville finde i en butik.
    Upgrade Installer

    Når XP først kom ud i 2001 og brugere var skiftende fra ældre operativsystemer til Home eller Professional Edition, primært Microsoft anbefalede en opgradering installation. Dette er den mest ligefremme måde at installere Windows XP, men ikke den mest effektive. Du vil måske foretrække denne install type som det ikke formatere harddisken og alle personlige oplysninger, men de omstændigheder, hvorunder en opgradering install kan forekomme i 2011 er begrænset. For at bruge opgraderingen, er du nødt til at starte med Windows 98 eller ME . Indsæt XP disk, mens computeren kører, og klik på " Upgrade til Windows XP. " . Følg anvisningerne for at fuldføre installationen
    Clean Install

    Mest almindeligt , er du nødt til at geninstallere Windows XP - enten som følge af en ned eller fordi din computer kører langsomt. Geninstallation betyder at sætte en ny kopi af operativsystemet på din computer og fjerner alt, hvad der var der før . Det lyder temmelig alvorligt , men du kan nemt forberede en geninstallation ved at sikkerhedskopiere dine vigtige filer til en cd eller en ekstern harddisk . Det er en god ide at have din enhedsdrivere hentet og bakket op, også , især for dit netværkskort , grafikkort og lydkort . Hvis du har købt din computer fra en stor producent , er disse chauffører sandsynligvis medtaget på separate CD -ROM-diske .
    Installationsprocessen

    For at installere Windows XP fra sin cd , er du nødt til at starte fra cd'en. Disken indeholder alle de nødvendige filer til at køre setup og til at starte din computer, men du er nødt til at pege din pc på disken. Før du begynder installationen , skal du afmontere alle uvæsentlige enheder fra computeren , så kun tastatur og mus. Indsæt Windows installations-cd og genstarte dit system , leder efter en meddelelse, der siger "Tryk på en tast for at starte fra cd . " Tryk på en tast , og tryk derefter på "Enter " for at indlæse opsætningen. Tryk på "F8 " for at acceptere licensaftalen, og derefter trykke på " C" for at fortsætte med at installere Windows. Vælg din primære harddisk, hvilket er normalt mærket "C: " og tryk " Enter" for at vælge den. Tryk på " F" for at formatere partitionen , og derefter vælge et filsystem typen - NTFS for drev større end 32 GB - og tryk på " Enter". Windows kopierer alle de nødvendige filer til din harddisk og genstarter - ikke trykker på en tast for at starte fra cd'en denne gang - og fuldfører installationen. Processen tager omkring 30 minutter , afhængig af hastigheden på din PC.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan laver man en XP Repair Disk 
    ·Sådan gendannes Windows XP Pro 
    ·Sådan installeres Windows XP Når CD ROM læser ikke 
    ·Sådan ændres Startup Manager på XP 
    ·Sådan Slå Præsentation tilstand til Windows XP 
    ·Sådan geninstalleres XP uden at miste dokumenter 
    ·Sådan oprettes Animationer i Windows XP 
    ·Sådan justeres en Ur til Internet Time i XP 
    ·Sådan Slet Windows XP Home Edition 
    ·Sådan tilføjes WPA2 til XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvad er fordelene ved bærbare computere i klasseværel…
    ·Sådan tilføjes en video til Min Side 
    ·Sådan deaktiveres Windows 2000 Firewall 
    ·Sådan Put en adgangskode på en fil i Windows XP 
    ·Hvor hen til Reset HP ILO Fra Windows 
    ·Sådan Annullere en Apple-konto 
    ·Sådan deaktiverer UAC i Vista Ultimate 
    ·Sådan Lose VNC Kontrol af Ubuntu 
    ·Sådan foretages fejlfinding fejlrapporter for Window X…
    ·Sådan oprettes en DOS startdiskette til Windows 98 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com