| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan installeres Windows XP på HP OmniBook 4150
    Tilbage, når Hewlett Packard begyndte shipping OmniBook 4150 i 1999 , dominerede Windows 98 pc-markedet . Under Windows 98 på din OmniBook er en fordel , når du installerer Windows XP, da du kan opgradere direkte fra den ene til den anden. Sørg for at du har dine personlige data bakkes op før du installerer et nyt operativsystem , som " My Documents" mappe og alle dens undermapper kan fjernes (afhængigt af type installation du har valgt ) . Ting du skal
    XP Installation eller opgradering Disc
    Vis Flere Instruktioner
    Opgrader til XP
    1

    Indsæt din Windows XP-cd- rom i cd- drevet, mens computeren er på Windows 98-skrivebordet . Windows bør automatisk afspille disken og åbn installationsprogrammet , men hvis ikke , gå til Windows Stifinder, klikke på dit cd- rom-drev, og dobbeltklik derefter på "Setup.exe" for at køre programmet .
    2

    Klik på " Installer Windows " og vent , mens installationsprogrammet kopierer de nødvendige filer til din harddisk. På " Vælg Installation Type" skal du klikke på "Upgrade " under "Installation type" og klik på " Næste".
    3

    Indtast 25 -cifret Windows serienummer, når du bliver bedt om . Klik på " Custom" install , hvis du ønsker at ændre nogle systemindstillinger såsom placering og sprog. Indtast navnet på den primære bruger på din computer, og klik på " Næste". Windows XP Installation Program installerer derefter alt det nødvendige til at omdanne Windows 98 til Windows XP. Når processen er færdig , skal du genstarte computeren, når du bliver bedt og beundre den nye desktop og helt ny føler til Windows XP.
    Clean Install
    4

    Følg disse instruktioner, når opgraderingen install ikke tager , eller hvis du ønsker at starte på en frisk med XP på din OmniBook . En ren installation tørrer din harddisk helt , hvilket sletter alle dine filer og programmer , men som også forbedrer computerens ydeevne .
    5.

    Indsæt XP-cd'en i diskdrevet , og sluk for computeren. Vent et par sekund derefter tænde for OmniBook på . Tryk på "ESC "-tasten to gange, når du ser " HP" -logoet for at få adgang til startmenuen . Vælg "CD /DVD-drev " som boot-enhed og tryk på " Enter". Tryk på " Enter" igen, når du ser " Tryk på en tast for at starte fra cd. " Windows XP-installationsprogrammet belastninger.
    6

    tryk "Enter" for at begynde opsætningen og derefter trykke på "F8" for at acceptere licensaftalen. Brug piletasterne til at vælge OmniBook primære partition (C :) , og tryk på " Enter" for at fortsætte. Tryk derefter på "D " for at fjerne partitionen og "C " for at oprette en ny i det tomme rum . Du kan oprette flere partitioner på dette tidspunkt, hvis det ønskes.
    7

    Vælg en partition at installere XP til og tryk på " Enter" for at formatere den. Vælg et filsystem ( FAT32 til drev under 32GB og NTFS for større ) og tryk " Enter". Windows formaterer harddisken så kopierer alle de nødvendige filer til den. Så programmet Windows Installation genstarter din pc. Lad systemet belastningen normalt - ikke tryk på " ESC" - . At fuldføre installationen
    8

    Indtast 25 -cifret Windows serienummer, når du bliver bedt om . Også indtaste navnet på den primære bruger på computeren og dato og sted .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Se din Windows XP -konto Administrator Password …
    ·Sådan aktiveres ClearType i Windows XP 
    ·Sådan får Window XP opdateringer manuelt 
    ·Sådan bruges en XP disk for at reparere en computer 
    ·Hvordan kan jeg deaktivere velkomstskærmen i Windows X…
    ·Sådan installerer Windows XP Pro fra en fjerncomputer 
    ·Sådan dual boot XP & Windows 7 
    ·Hvordan kan jeg fremskynde en computer med Windows XP 
    ·Sådan deaktiveres installation af programmer i Windows…
    ·Sådan aktiveres Automatisk afspilning på XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændre på startskærmen på Windows Vista 
    ·Sådan Stop fejl rapport til Microsoft Fra Windows 7 
    ·Sådan installeres USB-drivere i Win 98 
    ·Sådan aktiveres en Cat 5 -kabel 
    ·Sådan oprettes TGZ filer 
    ·Sådan installeres SCO OpenServer Operating System 
    ·Sådan downloader købt musik fra iTunes til en ny iPod…
    ·Hvordan kan man øge Checkpoints i Systemgendannelse 
    ·Sådan Tilslut My Wireless Receiver til Windows 
    ·Sådan Slå Windows Autoplay 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com