| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Hvordan at tilføje enhedsdrivere til en XP Slipstream
    Formatering en harddisk og geninstallere Windows XP tager tid. Geninstallation af alle enhedsdrivere til Windows XP tager endnu mere tid. Derudover har mange SATA harddisk drivers er umulige at installere uden et diskettedrev , hvilket gør geninstallation af Windows XP på nogle nyere computere en udfordring. Heldigvis er der en løsning til tidskrævende driverinstallationer og drivere, skal du indlæse før install XP slipstreaming . Slipstreaming indebærer indsættelse af drivere i et diskbillede på installations-cd'en , og bruge det til at installere drivere , mens du installerer operativsystemet. Ting du skal
    driverfiler hardwareenheder
    Original Windows XP installations -cd
    Slipstream software
    Tomme CD -og CD /DVD brænder drev
    Vis Flere Instruktioner
    < br > 1

    Gå til hjemmesiden for producenten af ​​den enhed, som du ønsker at slipstream drivere til og XP-installation . Hent drivere til enheden og gemme dem på din computer. Alternativt skal du gå til Icrontic hjemmeside og hente en "alt -i- én" driver fil, der indeholder . INF-filerne for de fleste større hardware -platforme. Slipstreaming virker bedst for SATA-harddiske , grafikkort og bundkort drivere . Dog skal føreren filen slutter med " . INF " fil forlængelse.
    2

    Klik på "Start " og derefter " Denne computer". Gå til den mappe , hvor du gemte de downloadede driverfilerne . Pak filen ved at højreklikke på filnavnet , og derefter klikke på " Extract Here " i popup-menuen.
    3

    Download en slipstream ansøgning. nLite og Autostreamer er almindeligt anvendt slipstreaming applikationer, fordi de er fri og understøttet af et stort antal brugere . XPlite er en betalt program, der tillader dig at lave slipstream Windows XP-installationer . Download slipstream software efter eget valg .
    4

    Gå til den mappe , hvor du gemte slipstream ansøgningen. Dobbeltklik på filen for at starte installationsguiden , og følg anvisningerne for at installere programmet på din computer. Genstart din pc, hvis du bliver bedt om
    5

    Åben " Denne computer" og dobbeltklik på "C: \\ " . Drev. Opret en ny mappe kalder " WinTemp " eller noget lignende. Dobbeltklik på den nye mappe for at åbne den.
    6

    Indsæt Windows XP- installations-cd'en i det optiske drev på din computer. Når " Welcome to Windows" vises, skal du klikke på " gennemse indholdet af denne cd " link.
    7

    Tryk på " Ctrl" og "A" tasterne for at kopiere alle filer og mapper på Windows XP-cd'en til Udklipsholder. Klik på " Denne Computer" vinduet med " WinTemp " eller andre oprettede mappe for at gøre det aktivt. Klik inde i mappen vinduet og trykke på " Ctrl" og "V" tasterne. Windows kopierer alle filerne fra XP-installation disk til den nye mappe.
    8

    Start slipstream program på din computer. Vælg sprog for programmet til at bruge , når du opretter slipstream billedet. Windows XP understøtter mange sprog. Klik på "Gennemse " knappen og navigere til den nye mappe , hvor du gemte indholdet fra XP-cd'en . Klik på "OK " eller " Next " knappen.
    9

    Klik på " Drivers " eller " Indsæt Drivers " knappen. Naviger til den mappe, hvor du gemte enhedsdrivere til computeren. Brug " Import " eller " Indsæt" -knappen for at importere alle driverfilerne ind i slipstrømmen program og klik på " Næste".
    10

    Klik på " Bootable " eller "Make Bootable ISO " knappen for at gøre en bootbar billedfil til at brænde en cd. Klik på knappen "Næste" .
    11

    Integrer en Service Pack (dvs. SP2 eller SP3) hvis relevant , og klik på " Næste".
    12

    Angiv yderligere oplysninger som nødvendig for at tilpasse installationen , såsom navn, maskinens navn , etc. Klik på " Afslut" eller " Next " knappen.
    13

    Indsæt en tom cd i det optiske drev på din computer. Klik på " Compile " eller " Brænd ISO "-knappen. Det slipstream ansøgningen kompilerer den nye installation image og brænder det til disken. Du kan nu bruge den brændte disk til at installere Windows XP på maskinen. Windows installerer nødvendige system drivere under installationen.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Grundlæggende hardwarekrav for at installere Windows X…
    ·Hjælp Installation af Recovery diske til Windows XP 
    ·Sådan opgraderer Windows XP Home til Media Center 
    ·Installationsvejledning til Windows XP Professional 
    ·Sådan Tillad Deling af en computer på Windows XP 
    ·Hvor store er Skillevægge til Windows XP 
    ·Sådan oprettes partitioner & formateres en harddisk ve…
    ·Hvordan ændrer jeg et brugernavn i Registry of Windows…
    ·Sådan aktiveres XP via telefon 
    ·Sådan får slettede filer i Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Defrag Windows XP Directories 
    ·Sådan indstilles Music Player standard i Windows XP 
    ·Sådan Udvid proceslinjen 
    ·Sådan Gem ændringer til VIDEO indstillinger i Windows…
    ·Sådan Slut Windows Media Center til et tv 
    ·Sådan Boot en Dell fra en cd 
    ·Sådan Put My Compaq Presario computer tilbage til fabr…
    ·Hvordan man laver en sign-up liste i iWeb 
    ·Sådan udskriver en skærm i en Add /Remove Program i W…
    ·Sådan geninstalleres Language Support 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com