| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Kan Windows Live bruges med Windows XP
    ? Windows Live Essentials er et program, der omfatter foto fremkaldelse, instant messaging, online backup , forældrekontrol, blogging og e-mail software . Windows Live Essentials 2011 kræver Windows Vista eller 7 at installere. Men en version af Windows Live til Windows XP har nogle, men ikke alle funktionerne i 2011 versionen. Systemkrav

    For at installere Windows Live Essentials til Windows XP, skal du have en computer med en 800 MHz processor eller højere, 128 MB hukommelse , grafikkort og skærm med 1024 x 768 opløsning og en aktiv internetforbindelse. Du skal også have mindst Service Pack 2 installeret. Hvis du vil installere Windows Live Toolbar , skal du have mindst Internet Explorer 6 installeret. Windows Live Writer kræver Microsoft. NET Framework 2.0 eller højere og Windows Live Photo Gallery kræver Windows Imaging Codecs , SQL 2005 Compact Edition og DirectX 9 . Windows Live Essentials vil ikke køre i 64- bit versioner af Windows XP.
    Forskelle

    Windows Live Essentials til Windows XP, som 2011 har Windows Live Messenger , Mail , Outlook Connector, Silverlight og Writer . Windows Live Photo Gallery til Windows XP har alle de funktioner af 2011 versionen med undtagelse af slideshow funktion. Windows Live Family Safety er også inkluderet, men softwaren mangler de fleste af de forældrekontrol funktioner i Windows Vista og 7 . Windows Live Movie Maker og Windows Live Mesh er ikke inkluderet . Men du kan hente og installere Windows Movie Maker , hvis det ikke kommer med din Windows XP-computer .
    Installation

    For at installere en komponent af Windows live Essentials , er der kun én installationsfil , skal du køre. Du kan vælge at installere alle de programmer, der følger med Live Essentials , eller du kan vælge kun at installere udvalgte programmer. At vælge at installere kun visse dele af Window Live Essentials til Windows XP er den bedste mulighed, hvis din computer har begrænset plads på harddisken eller hukommelse. For at gøre dette , skal du vælge " Vælg de programmer, du ønsker at installere " mulighed, før du klikker på " Install".
    Fejlfinding
    p Hvis du oplever problemer med at installere Windows Live Essentials , der er flere mulige årsager . En almindelig fejl er forårsaget af fejlagtigt downloade og prøve at installere Windows Live Essentials 2011 -fil i Windows XP. Du kan også få problemer, hvis computeren ikke har tilstrækkelig plads på harddisken. Før du installerer Windows Live , så sørg for , at du har mindst 400 MB ledig plads på din harddisk. Det kan også være nødvendigt at skabe en undtagelse for Windows Live i computerens firewall -program. Hvis du har problemer med at køre Windows Live Essentials , sørg for at du har en gyldig Windows Live -konto, og at dit brugernavn og din adgangskode er korrekt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes Windows XP Home administratorrettighed…
    ·Sådan ændres Windows XP Product Registration Key 
    ·Sådan reparere explorer.exe fil til Windows XP 
    ·Sådan aktiveres Jobliste i Windows XP 
    ·Installation af Apache Windows XP 
    ·Sådan installeres XP på en SATA harddisk Uden diskett…
    ·Hvordan man laver en Windows XP- Bootable CD Brug Roxio…
    ·Sådan installeres Windows XP fra kommandoprompten 
    ·Sådan får du adgang Hidden Administrator konto i Wind…
    ·Sådan foretages fejlfinding af Windows XP Opdatering m…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Find Adobe CS4 -tasten på computerens 
    ·Sådan fjernes Taskbar Bemærkninger 
    ·Om Internet Explorer 7 Scriptfejl 
    ·Sådan fjernes gamle Kerner i Ubuntu 9.10 
    ·Sådan Tilføj eller fjern Toolbar Buttons i mappe Wind…
    ·Sådan Erstat Aluminum Framed Windows Med Vinyl Windows…
    ·Sådan krypteres en fil på Vista 
    ·Sådan kopieres et billede fra din computer 
    ·Sådan får et gendannelsespunkt , når din Windows Vis…
    ·Sådan Tilslut en PC til et TV via Bluetooth 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com