| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Hvorfor ikke Print Screen i Windows XP
    ? Den " Print Screen " knappen på en standard computer tastatur kan være vildledende for mange Microsoft Windows XP-computer brugere. Nogle mennesker intuitivt antage, at indholdet af skærmen vil blive trykt på papir, når der trykkes på knappen . Windows XP, men er programmeret til at sende et billede af skærmen til systemets udklipsholder , når trykkes på denne knap . Udklipsholderen er et særligt sted reserveres systemhukommelse til kopiere, klippe og indsætte funktioner. Udskrivning af Screen

    funktion faktisk udskrive indholdet af skærmen på en printer kan nemt opnå i Windows XP. Tryk først på "Print Screen " tasten , som regel placeret i øverste højre hjørne af tastaturet. Indholdet af skærmen er nu kopieret til klippebordet. Derefter skal du klikke på "Start " knappen, " Alle programmer ", " Tilbehør" og derefter åbne Paint program. Klik på " Rediger" menuen øverst og vælg " Sæt ind". Det billede, der blev taget til fange vises nu i programmet Paint . Endelig udskrive billedet fra menuen "Filer" .
    Udskrivning af en Window

    Hvis " Print Screen " knappen af sig selv, indholdet af hele skærmen , herunder proceslinjen, indfanges til klippebordet. Nogle gange kan det være ønskeligt at tage et billede af kun et enkelt vindue . Windows XP gør dette muligt gennem en særlig tastekombination . Åbn først målvinduet at blive fanget og sikre, at det er det aktive vindue ved at klikke på dens ikon i proceslinjen eller ved at klikke i vinduet selv. Dernæst hold " Alt" -tasten , som regel placeret i nærheden af ​​nederste venstre hjørne af tastaturet , og samtidig trykke på " Print Screen "-tasten. Endelig indsætte billedet i Paint og udskrive det.
    Saving Screen Captures

    Paint kan også gemme et billede af en skærm eller vindue capture. Dette kan være nyttigt , hvis billedet skal sendes via e-mail , trykt på et senere tidspunkt , eller anvendes i en anden applikation. Klik på menuen "Filer" øverst til venstre og vælg " Gem". Vælg den mappe billedet skal gemmes i , indtast et navn til filen, vælge filtypen , og klik på knappen "Gem" . Omhyggelig overvejelse bør gives til filtypen . Generelt , JPEG og GIF resulterer i mindre filstørrelser , men mindre end ideal kvalitet . BMP og TIFF-filer er skarpere , men filstørrelsen er temmelig store. I de fleste tilfælde bør PNG vælges for den bedste kombination af kvalitet og lille filstørrelse .
    Tredjeparts applikationer

    Mange alternative tredjeparts applikationer er tilgængelige for udføre skærmbilleder eller redigere og udskrive skærmbilleder. Næsten ethvert grafikprogram bør være i stand til at udføre den funktion , som Paint i serigrafi processen. Specialized screen capture værktøjer tilbyder funktionalitet langt ud over "Print Screen " knappen, såsom at fange specifikke områder af skærmen eller optage video af skærmen output. Nogle af disse applikationer omfatter Snagit ved TechSmith , Screen Hunter af Visdom og CaptureWizPro af PixelMetrics .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en startdiskette til XP Virus Removal…
    ·Sådan Reparation Windows XP Pro Installation 
    ·Sådan fjernes Windows XP Service 
    ·Sådan bruges Print Screen mulighed i XP 
    ·Hvordan til at kopiere filer fra dit skrivebord i Windo…
    ·Sådan Fremskynde Log på Windows XP 
    ·Hvordan laver man en XP Active Desktop webside 
    ·Sådan oprettes et ikon i Windows XP 
    ·Sådan installeres Windows XP på en Compaq 6710b 
    ·Sådan Reparation Usbport.sys i Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan foretages fejlfinding Microsoft Visual C + + 
    ·Sådan finder du den Windows 7 Udløbsdato 
    ·Sådan Login til Backtrack 3 
    ·Sådan Speed ​​Dial-Up Internet i Vista 
    ·Sådan får Administrator Password 
    ·Sådan optage med en computer Mic 
    ·Sådan kører Jobs i Linux uden at bruge Cron 
    ·Sådan at tvinge Defrag at køre 
    ·Typer af Termoruder Glas 
    ·Sådan nulstilles en USB password i Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com