| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Procedure for geninstallation af Windows XP
    Geninstallere et operativsystem er en slags nødvendigt onde. Nogle gange, når du har udtømt din fejlfinding muligheder , er du tilbage med intet andet valg end at geninstallere Windows. Processen er ikke kompliceret , men det kan være tidskrævende . Vær sikker på at du har gjort alt, hvad du kan for at løse dine software problemer, før du geninstallerer Windows XP. Soft Geninstaller

    Du kan udføre en grundlæggende, "blød" geninstallere Windows uden at miste nogen filer . Boot computeren i Windows normalt. Back up din " My Documents " mappe og bogmærker (hvis du bruger Internet Explorer) , og derefter åbne din cd-rom- drev og indsætte Windows XP-installation disk. Vælg " Upgrade (Anbefales) ", og klik på "Næste " for at fortsætte . Denne geninstallation metode erstatter de centrale operativsystem filer , men ikke formatere din harddisk, så de filer, du har tilføjet forbliver intakt.

    Accepter licensaftalen , og følg vejledningen på skærmen for at geninstallere Windows XP. Du vil blive bedt om din licens nøgle , som enten er på din Windows XP-cd sag eller på tjenesten tag på din computer (for OEM opsætninger fra firmaer som IBM , Dell eller HP ) . Computeren vil genstarte når installationen er færdig .
    Reparation Installation

    mere alvorlige operativsystem problemer, der ikke repareres ved en blød geninstallation , overveje at reparere operativsystemet . Indsæt din Windows XP- disk, og luk eventuelle vinduer , der dukker op, så slukke computeren . Tænd systemet igen og se efter "Tryk på en tast for at starte fra cd" prompt; finde en nøgle, når du ser dette . ( Hvis meddelelsen ikke vises, skal du muligvis indtaste din BIOS og ændre boot-rækkefølgen . )

    Tryk på " Enter " for at starte Windows XP setup. Læs licensaftalen , og tryk på F8 for at acceptere. Du vil se en skærm med den aktuelle Windows listevirksomheder - der bør kun være én , så længe du ikke har installeret XP flere gange på forskellige partitioner . Brug piletasterne til at vælge din installation og tryk på " R" for at reparere installationen. Denne proces tager kun et par minutter .
    Ren geninstallation

    Hvis de to procedurer , der er skitseret hidtil ikke har løst problemet , skal du formatere computeren og starte fra bunden. Sikkerhedskopi af alle vigtige data på din harddisk til en ekstern kilde , såsom en bærbar harddisk eller en serie af data-cd'er eller dvd'er. Indsæt din Windows XP-cd -rom og boot til cd'en, som du gjorde for at reparere installationen.

    Tryk på " Enter " og derefter " F8 " for at acceptere aftalen . Tryk på " Esc " for at omgå reparere den tidligere installation og til at fortsætte til formatering og geninstallation fra bunden. Dette vil slette alle oplysninger på din harddisk og installere en ren kopi af Windows XP. Du bliver nødt til at geninstallere alle dine programmer

    Brug piletasterne til at vælge den eksisterende C: . Drev partition, hvor du vil installere Windows XP og tryk på " Enter " for at bekræfte dit valg. Vælg " Formater partitionen med NTFS -filer system" og tryk "Enter " for at fortsætte . Windows XP formaterer partition og derefter begynder at installere Windows . Følg vejledningen på skærmen for at installere XP.
    Fordele ved Clean Installerer

    I nogle tilfælde kan det være bedst at udføre en ren installation af Windows XP, herunder formatering din harddisk , især hvis du har haft din pc i lang tid . Geninstallation giver dig en frisk start og fjerner programmer, du ikke har brugt i et stykke tid, som optager værdifuld plads på harddisken og undertiden systemressourcer. Ofte efter en geninstallation , er din computer hurtigere og kører mere som det gjorde, da du først har købt den.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan til at afsløre en Restricted Windows XP Passwo…
    ·Sådan angive en adgangskode for fejlsikret tilstand i …
    ·Sådan Reset Justitskontor tilladelser til XP Home 
    ·Hvordan Tør en harddisk i Windows XP 
    ·Hvordan laver mere plads på din harddisk til XP 
    ·Sådan oprettes en Windows XP MS -DOS Boot CD 
    ·Sådan Flyt kørere fra Windows XP 
    ·Sådan gendannes Windows XP Start Menu 
    ·Hvordan du manuelt indlæse en manglende dll til Window…
    ·Windows XP vil ikke opdatere 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan bruger din Bredbånd indstillinger for Mobile I…
    ·Hvordan bruger du MobileMe Mail 
    ·Sådan Look Up regedit Files 
    ·Hvordan til at dele filer og printere i XP & Vista 
    ·Sådan installeres en SSL-certifikat i Vista 
    ·Hvordan bruger du Windows Mobile Phone på Linux 
    ·Sådan foretages fejlfinding af resolutionen for min De…
    ·Sådan installeres SM Bus Controller Driver 
    ·Sådan ændres en Standard Photo Program 
    ·Windows XP HDD Partition Size Limit 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com