| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan Load XP Home på en 600Mhz Computer
    Microsoft Windows XP Home Edition kan installeres på en 600 MHz computer, så kompatibilitet med en bred vifte af software. Med bedre sikkerhedselementer og ressourcestyring end Windows 98 eller Windows Millennium Edition, tilbyder Windows XP en bredere vifte af muligheder for at bruge USB og avancerede networking værktøjer end tidligere operativsystemer gør. Bygget på en stabil platform , vil Windows XP Home Edition tillade en 600 MHz computer til sikker adgang til netværksressourcer og internettet , samt køre de fleste 32-bit software-pakker . Ting du har brug
    Pentium processor, der kører ved 233 MHz eller højere
    64 MB RAM
    1,5 GB ledig harddiskplads
    VGA grafikkort med understøttelse af 800 x 600 opløsning
    Lydkort < br > Windows XP Home -installations-cd'en
    driver disk, der fulgte med computeren
    Vis Flere Instruktioner
    1

    sikkerhedskopiere alle filer og indstillinger på 600 MHz computer, hvis der er nogen chance de vil være behov for i fremtiden. Opbevar sikkerhedskopien på en ekstern enhed , optiske diske eller en netværksplacering .
    2

    Vedhæft og tænd eventuelle enheder, der skal bruges med computeren på en regelmæssig basis , såsom printere eller scannere , før de påbegynder installationen.
    3

    Indsæt Windows XP Home Edition installations-cd'en i cd- rom-drevet. Hvis der udføres en opgradering fra en tidligere operativsystem, så disken for at starte setup programmet og vælger at opgradere. Hvis du installerer Windows på et system som en frisk , fuld installation, annullere prompter og lukke computeren ned med installations-cd'en i drevet. Genstart computeren og vælger at starte fra cd /dvd-drevet ved at trykke på mellemrumstasten når du bliver bedt .
    4

    Følg vejledningen på skærmen for at installere standard valg for hver indstilling , medmindre andet valg foretrækkes .
    5.

    Fjern Microsoft Windows XP Home Edition installations-cd'en fra drevet, når du bliver bedt om installationen, og genstart computeren .
    6

    Indsæt driver disk, fulgte med 600 MHz computerens perifere enheder , og følg instruktionerne på skærmen for at installere hardware-drivere . Disse vil omfatte bundkort , video , netværk, printer og andre drivere som angivet under Device Manager . Klik på " Start", " Control Panel " og derefter dobbeltklikke på " Enhedshåndtering". Enheder, der har brug for en opdateret driver , er angivet med et udråbstegn eller spørgsmålstegn ud for deres notering , eller blot opført som ukendte enheder .
    7

    opdatere operativsystemet . Naviger til Windows Update site på internettet (se Resources) eller klik på " Start" og "Windows Update" fra Start-menuen . Søg efter opdateringer og installere de større opdateringer, der vises som " Service Packs " i listen. Disse servicepakker indeholder ofte mange opdateringer rullet ind i en pakke, og normalt skal være installeret af sig selv. Genstart computeren, når opdateringerne er færdige .
    8

    Gentag Windows Update -processen efter genstart af computeren , og vælg eventuelle andre opdateringer , der er tilgængelige . Installer opdateringerne , og genstart computeren og gentag indtil der ikke flere opdateringer af enhver art er til rådighed. Dette vil normalt tage flere cykler af installation af opdateringer og genstarte computeren og kan tage flere timer over en langsom internetforbindelse .
    9

    Installer eventuel software eller spil fra deres oprindelige installationsdiske , hvis det kræves. Når Microsoft Windows XP Home er installeret på en 600 MHz computer ved hjælp af en opgradering metode , er dette ofte unødvendigt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan bruges Check Disk Utility fra XP Boot Disk 
    ·At Ældre Spil Software & Programmer Arbejde i Windows …
    ·Sådan slukke Windows XP Logon skærm ved start 
    ·Sådan installeres Applications i D Drive på Windows X…
    ·Microsoft Paint vil ikke åbne i XP 
    ·Sådan fjernes en administrator Bruger i XP Professiona…
    ·Sådan installeres XP på en P -600 Tablet 
    ·Hvordan du ændrer Computer Name Lavet med Windows XP I…
    ·Sådan installeres en XP driveren med et USB 
    ·Sådan får du en kopi af ægte Windows XP Home Edition…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan oprettes en ISO DVD fil i Windows 
    ·Sådan tilmelder du dig Msimg32.Dll 
    ·Sådan fjernes National Screensaver Toolbar 
    ·Sådan geninstalleres Realtek HD SP3 
    ·Sådan åbnes en ICL 
    ·Sådan Slet MSN Startup 
    ·Sådan deaktiveres en Powershell konto 
    ·Sådan installeres Window Molding uden at måle 
    ·Sådan ikke bruge standard VGA driver 
    ·Active Desktop Wallpaper Group Policy 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com