| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Browseren vil ikke starte på min Windows XP computer
    Diagnosticering Internet problemer i Windows XP er normalt ligetil. Du kan typisk løse problemet ved at navigere til netværket egenskaber. Men hvis internetbrowseren selv ikke vil starte , det er en helt anden problem, og din internetforbindelse ikke er skyld i ulykken. Virus
    p Hvis din browser ikke er begyndt , en af ​​de største syndere til at kigge efter, er en virus. Virus kan integrere sig i din computer og begynde at tage over. Windows XP er et ældre operativsystem , og hvis du ikke holder de sikkerhedsmæssige definitioner up -to-date , kan virus komme igennem . Nogle vira forhindrer programmer fra åbningen ved at give dig en falsk "Process er inficeret "-meddelelse , og lukke programmet ned. Andre vira er langt mere subtile og ikke vise nogen meddelelser , de bare ikke vil lade nogen programmer starter . Vira inficere din computer fra korrupte hjemmesider eller inficerede e-mail -filer . En måde at fjerne en virus er at starte Windows XP i fejlsikret tilstand og køre en anti -virus program.
    Korrupte filer

    beskadigede filer kan forårsage, at programmer til at ophøre med at funktion . Hvis din browser Problemet stammer fra en beskadiget fil , kan du køre Windows XP Systemgendannelse til at nulstille din computer til et tidligere tidspunkt . Windows XP opretter automatisk "Gendan points " i hele hver måned. Når du kører Systemgendannelse og vælg et gendannelsespunkt , der er ældre end din browser problem , visse eksekverbare filer og indskrive filer nulstillet til deres gemte konfigurationer på tidspunktet for gendannelsespunkt. Det betyder, at hvis problemet med din browser stammer fra en beskadiget fil , vil filen sandsynligvis vende tilbage til en ikke- beskadiget tilstand. Systemgendannelse ændrer ikke personlige filer , såsom dokumenter og billeder . Du kan fortryde et Systemgendannelse , men processen kan afinstallere nyligt installerede programmer.
    Internet Explorer og andre Browserversioner

    Internet Explorer er Microsofts egen Internet -browser og ofte virker, når andre browsere ikke. Internet Explorer er forudinstalleret på alle versioner af Windows. Det betyder, at du ikke behøver at downloade eller installere nye filer til at bruge Internet Explorer. Andre browsere kan ikke starte på grund af en række spørgsmål . De mest almindelige problemer har tendens til at medføre en forældet browser -version, en forældet version af Windows XP eller på grund af en korrupt installation. Hvis Internet Explorer ikke virker, skal du måske opdatere det via Windows Update. Hvis Internet Explorer virker, men du ønsker at bruge andre browsere , kan du geninstallere nye versioner af browsere eller opdatere Windows XP.
    Fotos Installation af en ny browser
    p Hvis du kun bruger Internet Explorer, og det vil ikke fungere , nogle gange den bedste strategi er at installere en ny browser. Da du ikke kan få adgang til alle hjemmesider, vil du nødt til at hente en ny browser til en USB-flash -drev fra en anden computer for at installere browseren eller at installere browser fra en disk . Eventuelle nye browsere , som du installerer , skal være Windows XP -kompatible. Det er vigtigt at bemærke, at mange browsere vil kun fungere korrekt, hvis du opdaterer Windows XP til Service Pack 3 .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan dual boot XP & Backtrack 3 
    ·Sådan Resize højde & bredde i menuen Start i Windows …
    ·Sådan ændres dit TV Dekoder i XP 
    ·Sådan justeres Partition Size på en XP 
    ·Sådan Reload Windows XP Uden Disk 
    ·Sådan fjernes Søger efter animerede figurer i XP via …
    ·Sådan deaktiveres Start Up Programmer & Fine Tweak XP 
    ·Sådan installeres Windows XP på en gateway 
    ·Hjælp Installation af Recovery diske til Windows XP 
    ·Windows XP Home Edition Ulemper 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan password Beskyt Windows XP Screensaver 
    ·Hvordan man kan montere en disk image i Windows 7 
    ·Sådan Hold en bruger fra lukke maskinen ned i XP Home 
    ·Sådan ændres Mappeikoner i Windows 
    ·Sådan Stop Windows Defender 
    ·Sådan ændre Windows XP- installation 
    ·Sådan ændres Homepage Group Policy 
    ·Sådan Fix Fejl 1327 G 
    ·Sådan Load Windows XP på en Presario 5000 
    ·Forskellige måder at kopiere og indsætte 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com