| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan Konverter en Toshiba L300 Satellite til XP
    Mange Toshiba L300 Satellite bærbare computere tilbyder Windows XP som standard operativsystem, mens andre er fordelt med Windows Vista. Hvis du har en model, der fulgte med Vista og vil installere XP , så gør det bare ved hjælp af en Windows XP-cd -rom, du har købt. Ting du skal
    Windows XP-cd -rom'en
    Vis Flere Instruktioner
    Installation Setup
    1

    Tænd computeren og indsæt din Microsoft Windows XP -cd'en. Tryk på en ønsket tastaturtast når bedt om at " trykke på en tast for at starte fra cd".
    2

    Lad Windows XP opsætningsguiden til at forberede alle installations filer og indstillinger . Læs og accepter slutbrugerlicensaftalen . Tryk på "F8 " for at fortsætte .
    3

    Vælg den harddisk, du ønsker at installere Windows XP under. Tryk på " Enter " for at fortsætte . Hvis du ønsker at oprette en disk partition , tryk på " C " på tastaturet. Hvis en sådan løsning der vælges, indtaste det ønskede mængde plads , der skal tildeles i den nye disk partition. En partition deler hovedsageligt en harddisk i forskellige sektioner , skabe yderligere virtuelle drev på din computer. .
    4

    Vælg hvilken fil -system, du ønsker at tildele og tryk på " Enter". The New Technology File System ( NTFS) er den standard metode , der giver mulighed for fil-og mappe tilladelse via kryptering. Bemærk, at denne proces reelt vil formatere hard valgte disk . Når du er færdig, genstarter computeren automatisk , genoptage opsætningsguiden procedure.
    Kopiering System Files
    5

    Klik på " Tilpas" for at vælge din aktuelle område , efterfulgt af "Detaljer "for at vælge dit foretrukne sprog. Klik på " Næste" og indtaste dit navn og organisation , hvis de findes. Klik "Næste" for at fortsætte med installationen af ​​Windows XP .
    6

    Indtast produktnøgle på 25 tegn nøglen i det relevante felt . En sådan nøgle er fundet i din Windows XP-bruger manual. Tryk på " Næste" og indtaste et ønsket computer navn , efterfulgt af en administratoradgangskode. Klik "Næste" for at fortsætte med installationen af ​​Windows XP guiden.
    7

    Indtast den korrekte tid og dato , klik på " Next " og vælg " Typiske indstillinger " fra valgmulighederne på listen . Tryk på " Næste" og vælge standard "Arbejdsgruppe " netværk navn, hvis din computer ikke er en del af et kontor netværk. Ellers skal du indtaste domænenavnet din computer er en del af , og klik på " Næste". Tillad Microsoft Windows XP til at genstarte computeren automatisk.
    Færdiggørelse Setup
    8

    Vælg " Hjælp beskytte min PC ved at tænde Automatiske opdateringer nu " og klik " Næste". Vælg din internetforbindelse type, såsom et Local Area Network (LAN) eller direkte modem -forbindelse, og tryk derefter på "Næste " for at fortsætte .
    9

    Vælg, om at aktivere Windows XP på dette tidspunkt adspurgt "Klar til at aktivere Windows? " Klik derefter på "Næste". Input eventuelle yderligere brugerkonti , der skal bruges på din computer. Klik på "Næste " igen.
    10

    Klik på "Afslut " i endelige bekræftelse skærmen , hvilket indikerer , at Windows XP er blevet sat op.
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Systemkrav til Windows XP Embedded 
    ·Sådan ændres Paging Størrelse i XP 
    ·Sådan installeres Windows XP Pro i Dell XPS M1330 
    ·Sådan Stop Omdirigering Windows XP 
    ·Sådan ændres en OEM XP-cd'en til en Dell 
    ·Sådan genstarte min computer med XP 
    ·Windows XP TCP Ydelse 
    ·Sådan se, om du er logget på som administrator i Wind…
    ·Sådan ændres Standard Desktop Baggrund for Alle XP-br…
    ·Hvordan kan man øge den virtuelle hukommelse sidefilst…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes Standardgenveje i Snow Leopard 
    ·Sådan Put en Desktop ikon nederst på skærmen 
    ·Application Recovery vs System Recovery til XP 
    ·Min Windows Stifinder indlæses ikke på Start -up 
    ·Linux Kernel sidder fast i Oversættelse 
    ·Sådan fjernes Windows XP Boot Camp Fra et Mac Book 
    ·Sådan at tegne en hus Window 
    ·Sådan Find DNS Server & Router -adresse i Windows Vist…
    ·Hvordan til at brænde ISO i Linux 
    ·Sådan Slet thailandske sprog Support i XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com