| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan tilføjes en PostScript-printer i Windows XP
    Tilføj en PostScript-printer til Windows XP fra i operativsystemet på din computer. Den PostScript-printer faktisk ikke udskrive dokumenter , men i stedet gemmer dem som en PostScript-fil ved hjælp af en " EPS " eller " PS" -fil forlængelse. En chauffør skal downloades for at tilføje et efterskrift printer til XP. Du kan stadig bruge din standard printer for at kunne udskrive fysiske kopier af dokumenter, efter installation af PostScript-printer på Windows XP. Instruktioner
    1

    Åbn din webbrowser , og navigere til postscript driver download side (se link i Resources). Højreklik på "Klik her for at hente MSCOL11.INF " link. Vælg "Save Link As ... " i menuen, der popper op . Vælg en let at huske placering for at gemme driverfilen til på din computer. Vælg " Alle filer " fra "Gem som type " drop- down listen. Klik på "Gem "-knappen.
    2

    Klik på den grønne " Start" knappen i venstre side af din Windows XP- proceslinjen. Fremhæv "Indstillinger" ikonet og klik på "Printere og faxenheder" i menuen, der popper ud til højre . Dobbeltklik på mærket ikonet " Tilføj printer " i det vindue , der åbnes.
    3

    Klik på knappen "Næste" , når " Guiden Tilføj printer " åbnes. Vælg " Lokal printer tilsluttet denne computer " på næste skærmbillede. Sørg for, at " Find og installer min Plug and Play printer" boks ikke indeholder et flueben . Klik på knappen "Næste" for at fortsætte.
    4

    Vælg "Brug følgende port " option på "Vælg printerport " skærm. Vælg " FILE : ( Udskriv til fil ) " fra drop- down listen til højre . Klik på "Næste" knappen nederst på skærmen.
    5.

    Klik på "Have Disk ... " knappen på " Installer printersoftware " skærm. Gå til den placering , hvor du gemte " MSCOL11.INF " fil til og klik på det for at markere det. Klik på "Åbn " knappen for at fortsætte. Klik på " Generic Color PS for Commercial Printing " teksten under "Printere" overskrift for at fremhæve det. Klik på knappen "Næste" nederst i vinduet. Klik på " Fortsæt alligevel ", hvis du er vist en advarselsmeddelelse.
    6

    Indtast et navn til postscript printer på " Navn Din printer" skærm. Vælg "Nej " for at advare Windows at dette ikke er din standard printer. Klik på knappen "Næste" for at fortsætte. Klik på " Afslut" knappen på det næste skærmbillede.
    7

    Luk alle åbne vindue og navigere til din XP desktop . Klik på "Start " knappen, markere "Indstillinger" og klik på "Printere og faxenheder " ikonet. Højreklik på navnet på den PostScript-printer , du lige har tilføjet , og vælg " Udskriftsindstillinger " i menuen , der vises.
    8

    Klik på " Avanceret ... " knap i det vindue, der popper op . Klik på "+ " symbolet ved siden af ​​" PostScript Options " i den liste, der vises. Klik på " PostScript Output Option" fra den menu, befolker . Vælg " Encapsulated PostScript ( EPS) " fra drop- down listen til højre . Klik på " OK" knappen nederst på skærmen. Din efterskrift printer vil nu blive føjet til Windows XP og fuldt konfigureret til brug.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan installeres Windows XP fra DOS -tilstand 
    ·Sådan oprettes en Windows XP -startdiskette 
    ·Sådan ændres indstillingerne på Windows XP Startup S…
    ·Sådan justeres delt systemhukommelse i Windows XP 
    ·Sådan Fix Toolbar i XP 
    ·Sådan Roter Backdrops i Windows XP 
    ·Sådan ændres Windows XP Startup Sound 
    ·Sådan installeres Windows XP på en Toshiba P205 - S74…
    ·Sådan ændres Search Provider fra adresselinjen på Wi…
    ·Sådan kører DLL Som en App på XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan deaktiveres Windows Microsoft Firewalls i Window…
    ·Hvordan laver Windows XP ligne Vista Theme 
    ·Hvordan man gør en Screen Shot i Stifinder 
    ·Sådan Stop en CentOS 5.4 Firewall 
    ·Sådan Set Up og fejlfinding Flere skærme i XP 
    ·Sådan installeres Exchange 2007 Management Tools på W…
    ·Sådan tilføjes filer til en komprimeret mappe i Denne…
    ·Sådan slette en Rewritable cd i Linux 
    ·Hvordan læser man en NTFS partition under Mandriva Lin…
    ·Sådan deaktiveres BitLocker 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com