| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Fejlfinding Muligheder for Boot problemer i Microsoft Windows XP
    Boot problemer kan være resultatet af flere fejl med en computer. Uden evnen til at starte op , er computeren i stand til at indlæse operativsystemet , såsom Windows XP. Uden dette operativsystem kører, finder de fleste brugere ved hjælp af en computer svært, at være kommet til at stole på den forenklede grafiske brugergrænseflade . Flere muligheder er tilgængelige for brugere, der får boot problemer med Windows XP. Diskettedrev Reboot

    disketter, men nu ikke i vid udstrækning bruges , er i stand til opstart af en computer og geninstallation af Windows XP. Microsoft erkender , at nogle computere " kan ikke bruge en bootable cd-rom. " For de computere , er disketter det foreslåede mulighed for fejlfinding boot problemer . Dette vil enten kræve avanceret planlægning eller adgang til en korrekt fungerende computer . Microsoft Support har en trin-for- trin guide , der kan følges , og links er til alle de nødvendige downloads. For dem, der er i tvivl om vejledningen , kan yderligere oplysninger om udskiftning startdisketter opnås fra (800) 360-7561 for dem i USA eller ved at kontakte den lokale Microsoft- datterselskab i området.
    < Br > Microsoft Fejlfinding Muligheder for Fejlmeddelelse

    Beskæftiger sig med opstart problemer kan være svært. Microsoft anbefaler , at kun erfarne brugere forsøger at løse dette problem på egen hånd. Hvis computeren viser en fejlmeddelelse , før opstart korrekt, bliver to muligheder foreslået. Den ene er at slukke for specifik fil eller det hjælpeprogram, der er fejlbehæftet , hvis meddelelsen , at det er problemet . Dette kan gøres fra System Configuration Utility. Fuld instruktioner kan findes på Microsofts websted . Hvis den viste meddelelse siger, at der er et problem med en nylig program, der blev installeret eller slettet , kan dette blive behandlet fra Tilføj /fjern programmer . Hvis programmet ikke er indeholdt i listen over programmer , skal du kontakte producenten for fuld instruktioner om, hvordan man fjerne det.

    Microsoft fejlfinding Muligheder for Crash Boot

    Hvis systemet går ned , mens du forsøger at indlæse Windows XP, flere muligheder er tilgængelige. Den første mulighed anbefales at prøve at starte i fejlsikret tilstand . Fejlsikret tilstand er designet til at give brugere adgang til den væsentlige software uden at køre ekstra , der kan funktionsfejl. For at starte i fejlsikret tilstand, hold " F8 "-tasten , mens computeren starter op og vælg " Safe Mode ". Når du er i fejlsikret tilstand, Microsoft anbefaler at bruge Device Manager systemet værktøj til at kontrollere hardware -enheder. Hvis dette ikke er problemet, vil bruge værktøjet Systemgendannelse muligt for brugerne at nulstille operativsystemet tilbage til et tidligere tidspunkt.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvor hen til Reset Windows XP 
    ·Ukendt Fejl under installation af Windows Live til XP 
    ·Hvordan fjerner jeg en skjult Windows Admin konto på X…
    ·Er Internet Explorer 8 kompatibel med Windows XP 
    ·Sådan Løs XP vil ikke anerkende Ekstern harddisk 
    ·Sådan Turn Off the Fjernkodesøgningr for Hjælp og Su…
    ·Sådan Format & geninstallere Windows XP i en Dimension…
    ·Sådan Transfer en Windows XP -operativsystemet og file…
    ·Sådan installeres Gratis Sound Devices til Windows XP 
    ·Sådan Gør Min Windows XP 64 Bit Edition ligne en Mac 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Ugyldiggør session i Struts 
    ·Hvordan jeg Cite Linux manualsider i APA format 
    ·Sådan Clean Up My pc Hukommelsestab 
    ·Hvordan kan man se Hvis min bærbare computer understø…
    ·Star Wars spil til Macbook 
    ·Sådan Pass Validering af Windows Advantage 
    ·Hvordan til at dele filer mellem to XP computere i netv…
    ·Sådan ændres Ikonstørrelse i Windows Vista 
    ·Sådan fjernes Software Distribution Download filer i X…
    ·Sådan deaktiveres Systemgendannelse i Windows 2008 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com