| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Windows XP MIME-typer
    Hver type af Internet medier, herunder filer , medier , lyd, script og standarddokumenter , der anvendes til at blive omtalt som en MIME ( Multipurpose Internet Mail Extensions ) . En MIME type er brudt op i to dele - den type og subtype . Den vigtigste type refererer til den kategori af filen (dvs. lyd og billede) , mens subtype refererer til den specifikke type fil. For eksempel, " Lyd" kan være den vigtigste kategori , mens " MP4 " ( en form for audio ) er den underkategori. Der kan også være en eller flere parametre , der er knyttet til den MIME-type , som giver flere data om underkategori af filen, og adskille denne underkategori fra lignende virksomheder. Kategoriseringen af ​​disse medietyper er overvåget af Internet Assigned Numbers Authority ( IANA ) . Windows XP skal filtrere disse medietyper , når de er hentet af Internet Explorer. Application /octet -stream

    Denne MIME-type er en del af Multipurpose filer kategori og det består af vilkårlige binære data . Binære data er sammensat af en række ettaller og nuller . Den enkelte bruger kan manipulere vilkårlige binære data , hvilket betyder, at denne MIME-typen kan tilpasses baseret på brugerens behov . Den Multipurpose filer kategori indeholder filer, såsom applikationsfiler , som du kan bruge mere end ét formål, eller med flere applikationer. Der har været nogen forvirring om denne særlige MIME, som nogle software-systemer , herunder Apache , har brugt denne medietype til ukendte filer , dvs , filer der ikke er blevet tildelt en specifik fil forlængelse eller format , hvilket gør dem svære at åbne og bruge . Denne medietype bør ikke anvendes til ukendte filer , men kun for dem, der ikke er forbundet med nogen bestemt anvendelse . Åbn denne type MIME i et program som Word eller Excel .
    Audio/MP4

    audio/mp4 MIME subtype er en lydfil med MP4 forlængelse , faldende under fællesbetegnelsen Audio Type kategori. Denne MIME-type er kun forbundet med MPEG-4 (Motion Picture Experts Group ) audio -og digital fil forlængelse. MPEG refererer til den type beholder associeret med filen . Kun programmer, der understøtter MP4 format kan bruge denne lyd type. Der henvises til programmets manual, "Læs mig "-fil eller et websted , hvis du ikke ved, om dit program understøtter MP4 format .
    Text MIME-typer

    den tekst MIME-type hovedkategori omfatter al tekst , som du kan læse på skærmen uden yderligere hjælp fra en computer. En af de MIME-typer , der falder ind under denne kategori er den tekst /css MIME -type, som dybest set refererer til standard tekstfiler. Sådanne filer indeholder også kildekoden , et sæt principper eller erklæringer , der er skrevet i programmeringssprog , som brugerne kan læse. Disse koder generelt instruere computeren til at træffe nogle foranstaltninger. CSS del af MIME-typen refererer til Cascading Style Sheets , som refererer til et dokument , der er skrevet ved hjælp af et kodesprog. Disse kodesprog kan også XML ( eXtensible Markup Language) , HTML ( HyperText Markup Language) eller XHTML (Extensible HyperText Markup Language). Andre lignende mimer i denne kategori omfatter tekst /csv ( kommaseparerede værdier) , som bruges til teksten er forbundet med databaser og text /html , hvilket er til tekst skrevet ved hjælp af HTML.
    Shockwave - Flash

    application /x - shockwave - flash er til Adobe Flash-filer , generelt dem med SWF ( Shockwave - Flash) forlængelse. Denne type MIME betegnes som et " ikke-standard " filtypen . "X" efter skråstregen i navnet på den type bruges kun i ikke-standardiserede typer , som er MIME-typer , der ikke er registreret hos IANA . Adobe Shockwave Player giver dig mulighed for at se 3-D og Flash underholdning, og til at spille spil, der bruger Flash-teknologi.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan tilføjes en Mac -Style Dock til Windows XP 
    ·Hvordan man laver en Windows XP Rescue CD 
    ·Sådan gendannes uskarp XP til Smaller Hard Drive 
    ·Sådan Reparation SFC i Windows XP 
    ·Sådan aktiveres Windows XP uden nøgle 
    ·Sådan installeres en trådløs netværksadapter til XP…
    ·Sådan aktiveres Tweak UI i Windows XP 
    ·Hvordan du importerer et certifikat i Windows XP SP2 
    ·Sådan deaktiveres en adgangskode på et netværk med X…
    ·Sådan Bypass login skærm på Microsoft XP Professiona…
      Anbefalede Artikler
    ·Outlook fejlmeddelelse for mange forbindelser til Denne…
    ·Sådan fjernes flere forekomster af Svchost.exe 
    ·Sådan gendannes Windows 7 Gateway computeren Brug af R…
    ·Sådan Ordentligt Set Værktøjslinjer 
    ·Sådan bruges SSH Med TightVNC 
    ·Sådan Boost en trådløs antenne 
    ·Sådan vises skjulte Netværkskort 
    ·Sådan Søg på UNIX History File 
    ·Sådan installeres Windows XP Over Windows Me 
    ·Sådan installeres Internet Explorer på en Mac 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com