| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Security Audit Tools for Windows XP
    Windows XP er et Microsoft -operativsystem, der kom ud efter Windows 2000, men før Windows Vista. Dette operativsystem kører på både personlige og forretningsmæssige computere, herunder arbejdsstationer og bærbare computere. En sikkerhed revision hjælper dig med at afgøre , hvor sikre dine oplysninger . Sikkerhed auditværktøjer vil tjekke for områder, der kunne være sårbare over for sikkerhedsbrud eller hackere . Nsauditor netsikkerhed revisor

    Nsauditor netsikkerhed revisor 2.0.7 er kompatibel med de fleste versioner af Windows , herunder XP. Dette program giver dig mulighed for at overvåge fjerncomputere til netværkstjenester sikkerhedsbrud eller svagheder . Det vil også scanne og tjek på sundheden i dit system. Denne revision program søger også for adware , der viser eller downloader tredjeparts reklamer på dit skrivebord . Andre funktioner omfatter evnen til at holde styr på og scanne gennem netværkspakker , som er grupper af data, der sendes over netværket. Den Nsauditor netsikkerhed revisor 2.0.7 giver dig også mulighed for at revidere passwords , analysere hændelseslogfiler ( en liste over handlinger eller fejl ved styresystemet , program eller computer) og overvåge firewall, som hjælper med at holde virus, orme og uønsket netværkstrafik forbindelser. Der er et gebyr for at bruge dette program.
    Benchmark auditværktøjer

    Benchmark auditværktøjer er hostet af Center for Internet Security ( CIS) og tilbyder gratis værktøjer til medlemmer af organisationen. SNG er en non- profit organisation, der hjælper organisationer med at mindske deres sårbarhed over for sikkerhedsproblemer. Enhver kan blive medlem , og du bare nødt til at betale et gebyr. Revisionen værktøj giver dig mulighed for at tjekke din sikkerhed processer til at afgøre, hvor effektive de er. Når programmet afslutter sin scanning, vil du modtage en oversigt over , hvor godt dine sikkerhedsfunktioner scorede mod normale SNG benchmarks. Andre funktioner i de Benchmark auditværktøjer omfatter evnen til at revidere mere end én computer system på samme tid, og evnen til at skabe standard konfigurationer grafik. Programmet bruger både en grafisk ( køre programmer med billeder ) og ikke- grafiske brugergrænseflade ( kommandoer skal skrives i kode) .
    Belarc Advisor

    dette program giver dig mulighed for at scanne din computer for at afgøre, hvor sikker systemet er , og at afgøre, om dine sikkerhedsprogrammer er up to date. Det vil tjekke for at se om du har alle de aktuelle Microsoft hotfixes ( sikkerhedsrettelser ) , og det vil også sammenligne din virus beskyttelse til CIS benchmarks. Du vil modtage effektivitetsstatistikkerne på dine sikkerhedsforanstaltninger , som du kan se i din internetbrowser. Denne version af Belarc Advisor er gratis, og det er kompatibelt med Windows 95 , 98, Me (Millennium ) , NT 4 , 2000, XP , 2003, 2008 2008 R2 , Vista og 7 .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan skal tjekkes Windows XP Genuine 
    ·Sådan Fix Windows XP SP3 
    ·Sådan fjernes tapet fra Windows XP 
    ·Sådan fjerner Internet historie i Windows XP 
    ·Sådan installeres Windows XP Temaer Tutorial 
    ·Sådan Bo en partition i Windows XP ved hjælp kommando…
    ·Sådan deaktiveres Notification Area ballontip i Window…
    ·Sådan gendannes Start Menu & proceslinjen i Windows XP…
    ·Sådan installeres Windows XP på en eMachine 
    ·Sådan deaktiveres Media Center Extender Tjeneste i XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan fjernes skrifttyper i Windows Vista 
    ·Sådan deaktiveres Windows Desktop Search 
    ·RHEL Kickstart Indstillinger 
    ·Sådan Hack en Mac administrator konto ved hjælp af DO…
    ·Sådan Tænd en administrator -konto på Windows XP 
    ·Sådan ændres alle Vista Folder Standard Ikoner på On…
    ·Sådan Frys Aktivering Timer i Vista 
    ·Sådan at starte en Laptop Into DOS Windows XP 
    ·Hvordan man skriver Kanji i Windows Vista 
    ·Sådan forbindelse til internettet på en Apple iMac G4…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com