| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan kører Linux & XP på den samme computer
    Mange mennesker vælger at dual boot med Windows XP og et sekundært Linux operativsystem. Kørsel af de to operativsystemer på samme computer giver dig mulighed for at skifte mellem det bedste fra begge computing verdener. At skabe en succesfuld dual boot maskine, du skal sørge for , at de to operativsystemer kan sameksistere fredeligt på samme harddisk. Det betyder, at skabe partitioner at huse de operativsystemer, samt skabe både ved hjælp af et filsystem , de hver især kan forstå. Ting du skal
    Windows XP installations -cd
    Linux installations-cd'en
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Sæt installations-cd til Windows XP i drevet på din computer . Genstart computeren, og gå ind i BIOS ved at trykke den specificerede genvejstast . Ændr " Boot Sequence " i BIOS til " starte fra cd . " Gem og afslut BIOS. Tryk på en tast , når du se muligheden for at starte fra cd.
    2

    Load installationen af ​​Windows XP -software og trykke på "Enter " og " F8 " for at acceptere licensaftalen på det næste skærmbillede . Fortsæt til Diskhåndtering område af anlægget for at vælge mellem harddiske og partitioner.
    3

    Opret to partitioner på harddisken. Den første partition vil være vært for Windows XP-installation . Dette drev skal være først som Windows ikke vil køre som en sekundær operativsystem. Den anden partition skal huse Linux og den delte lagerplads til drevene. Deling storage tillader dig at arbejde frit i Windows og Linux , mens adgang til filer oprettet i begge operativsystemer .
    4

    Formater Windows XP-partition ved hjælp af FAT32-filsystemet. NTFS-filsystemet er det anbefalede filsystem til XP, men du vil ikke være i stand til at ændre filer via Linux oprettet i XP, hvis du ikke bruger FAT32. Installer Windows XP på den partitioneret rum skabt til det. Opdater Windows XP for at forhindre en fremtidig Service Pack opdatering fra omskrive master boot record .
    5.

    Indsæt Linux Disk , og genstart computeren . Tryk på en tast for at starte fra disken. Vælg den mulighed, der giver Linux skal installeres asa sekundært styresystem. GRUB Partition Manager vil indlæse og vise dig en liste over de tilgængelige drev på din maskine. Der vil være to, da du oprettede dem tidligere .
    6

    Vælg den største ikke- Windows XP-partition til at installere Linux på . Tillad Linux at opdele drevet ved hjælp af standardindstillingerne . Dette vil skabe en Linux-partition , og partitionen til den delte opbevaring. Installere Linux ved hjælp på skærmen kommandoer. Installer GRUB boot loader følge på skærmen kommandoer.
    7

    Genstart maskinen, når du bliver bedt om . Du vil se GRUB loading efter genstart. Skift gennem operativsystemet valg, du ser. Der vil være en base version af Linux ( recovery ), og den opdaterede version af Linux, samt Windows XP. Hver gang du genstarter maskinen, kan du skifte mellem de forskellige operativsystemer at vælge hvilken belastninger.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Set Autoplay i XP 
    ·Sådan opgraderer Windows XP til Vista Home Premium 
    ·Sådan Udvid en Startpartition i XP 
    ·Sådan geninstalleres XP Med nr. Product Key 
    ·Sådan deaktiveres installation af programmer i Windows…
    ·Hvordan at reparere en Windows XP Home Edition Config S…
    ·Sådan installeres Windows XP Temaer 
    ·Sådan kopieres lange filnavne i Windows XP 
    ·Sådan kører DOS spil på Windows XP 
    ·Sådan fjernes hardware fra Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan spiller AVI'er på Windows Vista 
    ·Hvordan tester jeg Hukommelse på XP 
    ·Hvordan kan jeg oprette en CFG fil 
    ·Sådan Boot XP fra en USB 
    ·Sådan se Windows XP fuld licens nummer 
    ·Sådan konfigureres en statisk IP i Red Hat Linux 
    ·Sådan tilføjes et program til drop -down listen i Win…
    ·Sådan Gør din Bluetooth Headset Arbejde til Windows X…
    ·Sådan tilføjes et fanen Sikkerhed i Windows XP 
    ·Sådan Boot til DOS i HP 6320 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com