| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan Set Up Disc Spejling i Windows XP
    Disc spejling er den praksis øjeblikkeligt at sikkerhedskopiere en harddisk til en alternativ placering på en anden fysisk disk . Disc spejling opnås typisk ved hjælp af en procedure kaldet Redundant Arrays af billige harddiske eller RAID, der sikrer, at alle oplysningerne på en disk også vil være tilgængelig på en backup . Microsoft Windows XP-operativsystemet ikke selv støtte oprettelsen af ​​spejlede diske. For at oprette en disk spejling af en Windows XP-system , skal du downloade og installere proprietære spejling software. Instruktioner
    QuickMirror
    1

    Download og installer QuickMirror ansøgning ( se Resources). QuickMirror er et shareware program, der kører i baggrunden på dit operativsystem og opretter automatisk et spejl af din harddisk på en anden intern eller ekstern harddisk. Det QuickMirror Programmet er gratis at prøve i op til tre uger og koster $ 25 derefter, i september 2010.
    2

    Åben QuickMirror program. Klik på " Steder " fanen for at oprette disken spejling . Klik på " Fra "-knappen og angive den mappe eller det drev , som du gerne vil bakkes op. Klik på "Til" knappen og angiv destinationen bibliotek for din disk spejl. For optimal redundans, vælge en spejling sted , der ikke er fysisk placeret på den samme disk som kilde mappe.
    3

    Skift spejlenes indstilling ved at gennemgå mulighederne under "Basis", "Advanced "," System " , og " kontrol " faner. Disse faner giver muligheder for angivelse af din politik for overskrivning filer, de ændringer, der skal gøres for at gøre nye kopier af filer , filer , du ønsker at udelade fra spejling og hvilke handlinger du ønsker at programmet skal tage.
    < Br > 4

    Angiv indstillingerne for din disk spejling logfil under "Log" fanen.
    5.

    Klik på " Mirror " for at starte QuickMirror program. Programmet vil køre i baggrunden af ​​dit operativsystem og automatisk back up filer, der er ændret i kilden drev eller mapper.
    MirrorFolder
    6

    Download og installer MirrorFolder ansøgning (se Resources). MirrorFolder giver lignende funktioner som QuickMirror , men giver også mulighed for avancerede funktioner såsom øjeblikkelig backup af åbne database filer og komprimering af filer i spejlet mappe. MirrorFolder er gratis at prøve og koster $ 39 for den fulde version.
    7

    Åben MirrorFolder program. På hovedskærmen , skal du klikke på knappen "Ny" for at oprette en ny disk spejl. Du bliver nødt til at specificere locaton af til-være- spejlet mappe på drev og placeringen af ​​det drev, der skal huse de spejlbillede. Du kan også angive mapper , du ønsker at udelade fra spejling i dette vindue.
    8

    Klik på "Indstillinger " fanen for at indstille program muligheder . Du kan indstille systemet prioritet for synkronisering , sæt filtyper, du ønsker at udelukke globalt og angive dit logfil politik på dette skærmbillede.
    9

    Sammenlign synkroniseret kilde og spejl mapper ved hjælp af indstillingerne er placeret under " Synkroniser "," Gendan "og" Sammenlign " faner. Disse faner kan du synkronisere manuelt source og filspejle og tillade dig at kopiere data , der er indeholdt i dit spejl placering tilbage til sin oprindelige placering.
    10

    Luk MirrorFolder programvinduet. Det MirrorFolder Programmet vil fortsat automatisk synkronisere angivne kilde og destination mapper som baggrund proces.
    RTMirror
    11

    Download og installer RTMirror program (se Resources). RTMirror er et gratis program, der ikke giver så mange backup muligheder som for -pay -programmer og ikke kan bakke op åbnede programmer og database . Men RTMirror giver en enkel løsning, hvis du vil have et gratis program , der kan sikkerhedskopiere filer, når de ændres .
    12

    Kør RTMirror program. Klik på " Add Folder" knappen for at angive kilden mapper eller drev , som du gerne vil bakkes op , og til at angive den placering, som du gerne vil have din disk spejl skal oprettes i.
    13

    Type enhver filtyper, du ønsker udelukket fra din backup i Udvidelser boksen i øverste venstre hjørne af programvinduet .
    14

    Klik på " OK" knappen for at lukke RTMirror programvinduet. Det RTMirror program vil afspejle eventuelle ændringer , der er foretaget til filer i dine angivne kildemapper .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan bruge mere RAM på en Windows XP 32 bit operati…
    ·Sådan slettes den skjulte Partition Med CMD Clean List…
    ·Sådan geninstalleres XP Home fra Upgrade diske 
    ·Sådan Fix en langsom - Startdokument Win XP PC 
    ·Hvordan at reparere en Windows XP Registry Med Freeware…
    ·Sådan Kør Windows Registry Fix for XP 
    ·Sådan ændres produktnøglen i Windows XP Pro SP3 
    ·Sådan Fix Low virtuel hukommelse i Windows XP 
    ·Sådan aktiveres og ændre skrivebordets baggrund i XP 
    ·Sådan fjernes Standard skærme i Windows XP Enhedshån…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Reparation Windows XP fra en Boot CD 
    ·Sådan udføres en Traceroute 
    ·Partition software til Linux 
    ·Sådan Invert FN Nøgler i Ubuntu 
    ·Sådan at frigive Photoshop 
    ·Sådan deaktiverer pegefelter i Windows 7 
    ·Sådan Forstør Tekststørrelse i XP 
    ·Sådan oprettes en e-mail signatur med Tags 
    ·Sådan aktiveres Kryptografiske tjenester på XP 
    ·Sådan deaktiveres Systemgendannelse fra kommandoprompt…
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com