| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    De bedste Tweaks til XP
    Mens standardindstillingerne er godt konfigureret til en bred base af brugere , der er et par ting, du kan gøre for at fremskynde Windows XP. Da Windows standardopsætning er designet for nogen at bruge og tilpasse systemet til deres behov, de fleste brugere, der ikke er i et virksomhedsmiljø har en bred vifte af programmer og tjenester, der kører som er unødvendige. Ændring blot et par indstillinger og fjerne programmer, du ikke bruger, kan forbedre din Windows XP oplevelse. Fjern unødvendige programmer

    Medmindre du har installeret Windows XP dig selv, din computer sandsynligvis har en masse programmer installeret , som du ikke bruger . Selv hvis du gjorde installere dem , har brug for ændringer over tid . Ubrugte programmer optager plads , og i nogle tilfælde kører processer i baggrunden , sinke din computer. De kan fjernes ved at gå til " Tilføj eller fjern programmer" værktøjet i Kontrolpanel. For at hjælpe dig , dette værktøj viser, hvor ofte du har kørt et specifikt program. Bare klik det program, du vil fjerne for at markere det, og klik på knappen "Fjern" .
    Fjerne unødvendige Windows-komponenter

    Dette svarer til at fjerne programmer , du don 't bruge, men i dette tilfælde du fjerner Windows-funktioner , du ikke bruger . Denne funktion kan tilgås på den samme " Tilføj eller fjern programmer" værktøjet , ved at klikke på "Tilføj /Fjern Windows-komponenter " knappen i venstre side af vinduet . Gennemse de tilgængelige muligheder for funktioner eller programmer , du ikke bruger . For eksempel, hvis du ikke bruger MSN Explorer til browsing , eller Outlook Express til mail kan du fjerne dem.
    Sluk Services

    standardindstillingerne i Windows XP indeholder en bred vifte af tjenester, der er nødvendige for brugere på et firma domæne, men ubrugelig til et hjem bruger. For at stoppe disse tjenester fra at køre automatisk , skal du gå til "Tjenester " valgmulighed i den administrative afsnittet Værktøjer i Kontrolpanel. Dobbeltklik på navnet på den tjeneste, du ønsker at stoppe og ændre start-up indstillinger til "Manual ". Det er bedre ikke at ændre indstillingen til "Disabled ". Denne måde, hvis du laver en fejl og en service er faktisk nødvendigt, kan Windows starte tjenesten. Følgende ydelser kan sikkert indstillet til manuel til hjemmebrugere : Distributed Link Tracking Client Distributed Transaction Coordinator , indekseringstjenesten , IPSEC Services , Messenger Net Logon , Remote Registry Service Security Accounts Manager , TCP /IP NetBIOS Helper , Windows Fax -tjenester .
    Fjern Startup Programs

    Når Windows først starter, helst antal programmer starter også automatisk og i baggrunden , hvor du ikke kan se dem. I nogle tilfælde er disse programmer, du ønsker , såsom anti -virus software , opdatere programmer eller firewall-software. Da en række programmer sat auto -start parametre, når de er først installeret, skal du sørge for brug for alle de programmer, der starter op med Windows. Den nemmeste måde at gøre det er med den gratis Autoruns nytte. Når du har downloadet programmet , skal du klikke på fanen Logon for at se de programmer, der starter automatisk sammen med Windows. Fravælg alle programmer, du ikke har brug kører, når Windows starter . Hvis du laver en fejl , er det nemt at gå tilbage og kontrollere igen den nødvendige program.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan downloader på en begrænset konto på Windows X…
    ·Sådan geninstalleres Windows XP Så det Overskriver ko…
    ·Sådan fjerner Media Center Fra XP 
    ·Sådan installeres Windows XP på en Flash Drive 
    ·Sådan Forbered en computer til en ren installation af …
    ·Hvor hen til Reset Windows XP Start Up 
    ·Sådan ændres XP Group Policy på en enkelt maskine 
    ·Sådan tilføjes en offentlig nøgle til Windows XP 
    ·Sådan ændres administratoradgangskode i XP Profession…
    ·Hvordan laver man en XP -cd Boot Disc 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix syntaksfejl i Windows XP 
    ·Sådan ændres en DNS-server adresse i CentOS 
    ·Sådan ændres startsiden i Windows Vista 
    ·Sådan dele en IMG Movie 
    ·Hvordan finder man en cd-nøgle på en Mac 
    ·Sådan Bypass Forældrekontrol i Vista 
    ·Sådan Konverter en Linux Boot ISO til USB 
    ·Sådan fjernes Windows Search 4.0 
    ·Sådan Find My VGA driver 
    ·Sådan ændres Administrator navn i WinXP Home 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com