| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan Løft 3G Memory Grænse i Windows XP
    Windows XP 32 -bit version har et system hukommelse grænse på 3GB . For at få adgang højere mængder hukommelse , skal du installere 64 -bit versionen af ​​Windows XP Professional. Den 64 -bit operativsystem har en grænse på 128 GB RAM, hvilket er langt mere end et system kan endda har installeret på et bundkort . Windows XP 64 tilføjer også understøttelse af 64-bit CPU'er . En 64-bit enhed behandler data hurtigere end en 32-bit enhed , øge din computers ydeevne. Ting du skal
    Windows XP Professional X64 installationsdisk
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Naviger til din computer producentens hjemmeside eller ringe computerproducenten at afgøre, om din computer komponenter er kompatible med en 64-bit operativsystem.
    2

    Gem de data på drevet du skal holde til flytbare medier , såsom flash-drev eller dvd'er. På grund af forskellene mellem en 32-bit og 64 -bit operativsystem , skal du udføre en ren installation af Windows XP , når du flytter til 64 -bit.
    3

    Indsæt din Windows XP professionel X64 installation disk i din computer. Genstart . Tryk på en tast på tastaturet , når du ser meddelelsen " Tryk på en tast for at starte fra cd".
    4

    Tryk på " Enter. " The Windows Installation installation vises. Læs gennem licensaftalen og tryk på " F8 ".
    5

    Tryk på op og ned piletasterne til at vælge den partition din 32-bit version af Windows XP bruger. Hit "D" for delete . Hit "L" for at bekræfte partition sletningen. Vælg partitionerede plads, og klik på " C. " The standard partition størrelse bruger alle tilgængelige plads på drevet. Brug dette , medmindre du ønsker at oprette flere partitioner. Tryk på " Enter".
    6

    Vælg den netop partitioneret plads og hit "F " for at formatere partitionen . Vælg enten NTFS eller NTFS hurtig format til din formatering mulighed. Vælg den formaterede partition og tryk "Enter " for at installere Windows på den. Installationen af ​​Windows begynder at kopiere filerne over på din nye partition og genstarter automatisk.
    7

    Klik på "Næste " på Internationale og sproglige indstillinger , medmindre standardindstillingerne er forkerte . Klik på " Tilpas" for at løse eventuelle forkerte indstillinger. Klik på "Næste".
    8

    Skriv dit navn og organisation i de relevante felter . Organisationen felt er valgfrit. Klik på "Næste". Find din Windows XP- X64 -tasten på bagsiden af ​​din cd-cover ærmet. Indtast denne nøgle , og klik på " Næste".
    9

    Vælg et navn til din computer og skrive den i computerens navn felt. Du kan også indstille en administrator password på dette vindue. En adgangskode for den administrative konto er ikke påkrævet. Klik på "Næste".
    10

    Klik på drop -down menu eller kalender , hvis du har brug for at foretage ændringer til den dato og klokkeslæt. Klik på "Næste". Vælg "Typical Settings". Klik på " Næste". Skriv et arbejdsgruppe navn, hvis der gælder for dit hjemmenetværk miljø. Klik på "Næste". Windows Installer afslutter installationen og genstarter din computer, når den er færdig. Tag din installation disk fra din computer.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Media Center XP Vs. Professionel 
    ·Sådan Fix en ægte XP Validation Fejl 
    ·Sådan nulstilles en Print Spooler i Windows XP 
    ·Sådan Slut Pixma MX700 på Windows XP System til Vista…
    ·Sådan Clean Windows XP Security hændelser via kommand…
    ·Sådan gendannes ICS i Windows XP Home 
    ·Hvordan kan jeg Fix My Slow XP computer 
    ·Sådan Bloker popups i XP 
    ·Instruktioner for Full Systemgendannelse fra diskette t…
    ·Hvordan man skriver Boot.ini for XP Home 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan konfigureres Windows Firewall Deling af Internet…
    ·Sådan bruges Windows Installer oprydningsværktøjet 
    ·Sådan fjernes SP3 fra Windows XP SP3 OEM 
    ·Sådan bruges en Xbox 360-controller Headset på en Mac…
    ·Sådan Send en SMS Command Line 
    ·Sådan Omdøbe en computer navn på en Mac 
    ·Hvordan at reparere en korrupt System 32 Config 
    ·Sådan tilmelder du dig DNS i Ubuntu 
    ·Sådan Vis Task Manager i Magasin 
    ·Sådan gendanne min computer Folder 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com