| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Microsoft XP Tricks
    Først udgivet i 2001 , Microsofts Windows XP-operativsystemet er stadig et populært , velbygget mulighed, ifølge Tech Radar . Fra september 2010 har XP to efterfølgere i Windows Vista og Windows 7 , selvom mange nye computere kommer stadig pakket med Windows XP. Hvis din computer har XP, er der et væld af nyttige tips og tricks designet til at hjælpe dig med at tilpasse og få mest muligt ud af operativsystemet . Tilpassede genvejstaster

    En genvejstast i Windows XP er en nøgle , eller en kombination af taster , presset til at udføre en bestemt handling i stedet for at udføre nævnte handling med musen. For eksempel kan du indstille "I" som Internet Explorer genvejstast og derefter trykke " CTRL ", " ALT " og " I" på samme tid at åbne IE stedet for at vælge det gennem startmenuen eller et ikon. For at gøre dette trick du simpelthen nødt til at højreklikke et program under start menuen " Alle programmer " og klik på " Egenskaber". Hvis indstillingen er tilgængelig, vil der være en fanebladet "Genvej " med en tekstboks til indtastning din valgte bogstav.
    Brug af Web grafik som skrivebordsbaggrund
    p Hvis du finde dig selv træt af standard tapet udvælgelse i Windows XP , ærgre ikke , kan du indstille bogstaveligt ethvert billede på internettet som dit baggrundsbillede . I Internet Explorer skal du blot finde det ønskede billede og højreklik på det , vælge "Set as Background ". Microsoft foreslår at bruge et stort billede med mere bredde end højden for at få den bedste kvalitet. Du kan også finde billeder specielt designet til at blive brugt som desktop tapet , der tilbyder bedre kvalitet end den typiske billede findes online.
    Taskbar Customization

    Windows XP proceslinjen er den blå bjælke langs bunden af ​​skærmen --- som standard. Hvis du hellere vil have din proceslinjen øverst på din skærm eller en af ​​siderne , skal du blot højreklikke på den og vælg " Lås proceslinjen ". Derfra kan du trække proceslinjen til din ønskede side. Du kan også trække den udad for at gøre det større , hvilket giver dig mere plads til ikoner. Højreklik på proceslinjen, og gå til " Værktøjslinjer " for en liste over tilgængelige proceslinjen add-ons. For eksempel tillader tilføjer Quick Launch bar til proceslinjen du kan placere programmet og mappe genveje direkte på proceslinjen i stedet for rod oppe din stationære eller navigere gennem menuer for at få adgang til tingene .
    Personlig Foto Screen Saver

    Windows XP giver dig mulighed for at oprette en personlig pauseskærm ved hjælp af de billeder, du har gemt på din computer. Til at oprette og tilpasse denne funktion , skal du højreklikke på skrivebordet og vælg " Egenskaber". Naviger til " Screen Saver " fanen og vælg " My Pictures Slideshow " fra menuen drop- down boks . Hvis du klikker på indstillingerne, kan du yderligere tilpasse pauseskærmen ved at vælge , hvilke specifikke mapper /filer til at bruge, indstilling hvor længe hvert billede på skærmen samt andre muligheder for tilpasning .
    < br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan gendannes Windows XP Startup & Alert Chimes 
    ·Sådan opdaterer browseren til Windows XP 
    ·Sådan Clean Storage på en harddisk uden at slette Win…
    ·Sådan ændres operativsystem fra XP til Vista 
    ·Hvordan man skriver et script i Windows XP 
    ·Sådan installeres en ny kopi af Windows XP 
    ·Sådan Find en Windows XP Sound Driver 
    ·Sådan installeres Windows 7 Temaer på Windows XP 
    ·Hvordan man organiserer proceslinjen Tabs i Windows XP 
    ·Sådan installeres Windows XP Home på din HP 1150 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fremskynde din computers Start Up i Windows 98 
    ·Hvordan bruger jeg et gendannelsespunkt i Vista X64 
    ·Hvor hen til Genoprette slettede filer fra SCO Unix 
    ·Sådan Restore Default Filassociationer 
    ·Sådan reparere din trådløse i Ubuntu 
    ·Sådan bruges Google Desktop Widgets i Ubuntu 9.10 
    ·Sådan oprettes Foreninger i Kontrolpaneler 
    ·Hvordan til at sammenligne to Forlags kommandoer i Wind…
    ·Computer tricks med Vista 
    ·Hvor store er Skillevægge til Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com