| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan installeres XP på en Acer Aspire med New HDD
    Microsoft Windows XP er en moden , robust operativsystem, der kan køre en bred vifte af systemer og periferiudstyr , som giver brugerne mulighed for at drage fuld fordel af deres systemer. Kombineret med Acers Aspire linje af bærbare computere , kan XP skabe computing miljø velegnet til både kontoret og game room . Installation XP på din Acer Aspire er en enkel proces , gjort nemmere med en ny harddisk. Den nye drev giver mulighed for en ren installation , en installation proces, der bruger up- to-date system drivere til alle systemkomponenter fra starten af installationsprocessen . Denne installation reducerer uoverensstemmelser mellem komponenter, der kan bremse systemets hastighed eller forårsage nedlukninger . Efter færdiggørelsen , vil din Aspire køre så glat som muligt ved hjælp af XP-operativsystemet , der er klar til installation af det program, du har brug for at gøre din computeroplevelse værd. Ting du skal
    Windows XP-cd
    internetforbindelse
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Tænd Acer Aspire laptop og derefter placere Windows XP -cd'en i Cd- rom-drev.
    2

    Tryk på en tast på tastaturet , når du ser meddelelsen "Tryk på en tast for at starte fra cd . " Vent til Windows XP Installation vises. Tryk på " Enter " for at starte installationen .
    3

    Læs gennem Windows XP licensaftale , trykke på " Page Down "-tasten for at rulle gennem aftalen og derefter trykke på F8 for at aftale .
    4

    Vælg den nye harddisk, til at installere Windows fra listen over partitioner , og tryk på " Enter" for at fortsætte. Rul ned format valgmuligheder og highlight " Formater partitionen ved hjælp af NEFT file system" Tryk på " Enter " for at starte formateringen. Formatering af drevet ruster det til at holde data. Vent, mens drevet formater. Ventetid vil variere alt efter drive størrelse og systemets hastighed . Efter formatering af systemet vil genstarte. Tryk ikke på nogen tast, når du bliver bedt om denne gang , så systemet for at starte Windows XP setup -skærmen.
    5.

    Vælg den region og sprogindstillinger til dit system og derefter klikke på "Næste " for at fortsætte .
    6

    Skriv dit navn og organisation i de medfølgende felter i Tilpasning af software siden. Tryk på knappen "Næste" for at fortsætte.
    7

    indtaste produktnøglen , der findes på din Windows XP- cd-omslag , og klik på " Næste" for at fortsætte.
    8

    Indtast et navn til din computer for at differentiere den, hvis du planlægger at tilslutte computeren til et netværk , og angiv derefter en administratoradgangskode for at give adgang til dit system , bør du kræver det på grund af en adgangskode funktionsfejl. Tryk på knappen "Næste" for at fortsætte.
    9

    Indtast dato og tid samt den tidszone, du er i. Sæt et flueben i sommertid justering boks, og tryk derefter på "Næste " for at fortsætte .
    10

    Opsæt dine netværksindstillinger , der begynder ved at placere en prik i cirklen ved siden af ​​" Typiske indstillinger" , og tryk på knappen "Næste" . Placer en prik i cirklen ved siden af ​​intet netværk udvælgelse og skriv " WORKGROUP " i arbejdsgruppen feltet under det som standardindstilling. Tryk på " Næste" for at genstarte computeren og fortsætte. Lad systemet til at genstarte helt uden at trykke på en tast ved åbningen prompt .
    11

    Tryk på " OK" for at gøre det muligt for computeren automatisk justere din skærm ved hjælp af Aspire skærmen naturlige opløsning. Tryk på " OK" for at bekræfte, at du kan læse teksten efter justeringen . Windows Velkomstskærmbillede åbnes. Tryk på "Næste" nederst på skærmen for at fortsætte.
    12

    Udfyld cirklen ved siden af ​​"Slå Automatiske Opdateringer " prompt. Kontroller , at den bærbare computer er tilsluttet til internettet, og tryk derefter på knappen "Næste" .
    13

    Fortsæt via internettet opsætningen prompter , besvare de spørgsmål, som det setup program i henhold til dine individuelle internetadgang setup . Tryk på " Næste" for at fortsætte og derefter placere en prik i cirklen ved siden af ​​Windows Activation prompt. Tryk på " Næste igen " og derefter Registrer din XP- software online med Microsoft, der leverer de nødvendige oplysninger til at gøre det. Tryk på " Næste" for at fortsætte.
    14

    Indtast brugeroplysninger. Hver bruger indtastet kan tilpasse udseendet af Windows , der passer til hans smag , samt installation af programmer kun tilgængelige til hans brugerkonto. Klik på "Næste " efter indtastning af kontonavne og derefter klikke på "Finish" på Tak skærmen for at fuldføre XP-installation . Aspire vil starte i Windows Desktop skærm, hvorfra du kan installere den software, du ønsker at bruge på dit system. Ved første opstart , vil Windows Automatiske opdateringer scanne dit system for installerede komponenter og derefter downloade de nyeste drivere . En genstart kan være nødvendig efter driveropdatering .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan ændres Startup OS i XP 
    ·Sådan gendannes Destop Ikoner i Windows XP 
    ·Sådan installeres Windows XP Pro 
    ·Sådan åbner kodeordsbeskyttede filer i Windows XP 
    ·Sådan får du en kopi af ægte Windows XP Home Edition…
    ·Hvilke filer kan jeg slette for Space i Windoes XP 
    ·Hvordan at begrænse adgang til internettet på en pc m…
    ·Sådan deaktiveres Indeksering på XP 
    ·Sådan fjernes XP fra computeren 
    ·Sådan downloader Windows XP til Disk 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres en russisk tastatur 
    ·Sådan fjernes Word Perfect 8.0 fra Vista 
    ·Sådan Send en Undskyld eCard 
    ·Sådan installeres Ubuntu på Eee PC 
    ·Kan jeg installere software til Windows 98 på XP 
    ·Sådan får du en Ændring af baggrund til dit skrivebo…
    ·Sådan kopieres XLS 
    ·Sådan Send en fil til C Drive på Windows Vista 
    ·Sådan copy & paste Glitter Text 
    ·Sådan fjerner Cookies på Vista Operating System 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com