| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan får Windows XP til at genkende 4GB Memory
    Der er en fast grænse på mængden af ​​hukommelse, som en almindelig Windows XP-installation kan genkende. Hvis du ønsker at installere fire eller flere gigabyte RAM i din computer, skal du installere Windows XP X64 . Dette er en 64-bit udgave af operativsystemet og er tilgængelig i Professional edition. Den 64-bit udgaven understøtter 16 gigabtyes RAM og 64-bit processorer. Udformningen af ​​Windows XP 64- bit kræver en komplet ren installation på computeren , uanset om du har en 32-bit version af Windows XP installeret. Ting du skal
    Windows XP 64- bit installation disk
    Vis Flere Instruktioner
    1

    Kontroller, at din hardware -konfiguration er kompatibel med en 64- bit operativsystem. En 64-bit operativsystemet bruger forskellige førere end et 32-bit system. Du ønsker at sikre, at der er kompatible 64- bit drivere til rådighed for hver komponent og perifere , at du bruger med computeren. Tjek din computer og komponentproducenters hjemmesider for at bekræfte tilgængeligheden af ​​64- bit-drivere .
    2

    Back up af dine data . Windows XP X64 kan kun installeres som en fuld , ren installation , som vil udslette din harddisk under installationen .
    3

    Indsæt Windows XP- X64 installation disk i computeren og genstart . Ramte en tast på tastaturet , når du ser meddelelsen " Hit vilkårlig tast for at starte fra cd".
    4

    Tryk på " Enter " for at starte Windows XP X64 installation. Læs gennem slutbrugeren licensaftale og klik på " F8 ".
    5

    Brug piletasterne på tastaturet til at vælge den aktuelle partition på harddisken til dit operativsystem . Hit "D " for at slette partitionen og tryk på " L " for at bekræfte sletningen. Brug denne proces igen, hvis du har brug for at slette alle andre partitioner på din harddisk .
    6

    Vælg den ikke- partitioneret plads og hit "C" for at lave en ny partition på harddisken . Bruge standard partition størrelse, hvilket er den maksimale størrelse på partition kan være. Hvis du ønsker at gøre flere partitioner , skal du indtaste en størrelse manuelt. Hit "Enter" , når du har valgt din partition størrelse.
    7

    Vælg den nye partition og hit "Enter". Vælg " Formater partitionen med NTFS- filsystemet. " Gentag dette trin for yderligere nye partitioner . Vælg en partition at installere operativsystemet på når du har gennemført formatere partitioner. Hit "Enter". En statuslinje vises , og informere dig hvilke filer bliver kopieret over til din harddisk. Computeren genstarter , når statuslinjen hits 100 procent.
    8

    Brug drop -down menu til at ændre dit sprog, og områdespecifikke indstillinger , hvis nødvendigt. Hit "Næste". Indtast dit navn og organisation i felterne på det næste vindue. Hit "Næste". Organisationen felt er valgfrit og behøver ikke at blive udfyldt for at fortsætte med installationen .
    9

    Kig på papomslag eller emballagen til din Windows XP X64 disk . Produktet nøglen være på bagsiden af ​​denne ærme. Indtast nøglen i felterne på dette vindue og klik på "Næste" når du er færdig .
    10

    Skriv et computer navn og administrative adgangskode. Computerens navn bruges til at identificere din computer på netværket . Den administrative password behøver ikke at være indstillet under installationen , men password - beskytte administrator konto er anbefalet af Microsoft. Klik på "Næste".
    11

    Indstil dato , tid og tidszone ved hjælp af kasser på dette vindue. Klik "Næste" to gange og indtast din arbejdsgruppe navn. Hvis du ikke bruger et hjemmenetværk , så arbejdsgruppen kan hedde noget. Indtast den arbejdsgruppe navn, du bruger på andre enheder på netværket, hvis du bruger et hjemmenetværk. Hit "Næste". Installationen er færdig og genstarter din computer. Tag installationsdisken ud af din computer .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan geninstalleres Windows XP Så det Overskriver ko…
    ·Sådan fjernes Windows XP opsætningsmodus 
    ·Sådan fjernes Apache2 på Windows XP 
    ·Hvad er langsommere Min Windows XP Startup 
    ·Hvordan vælger at dele alle filer og mapper med andre …
    ·Hvordan jeg Gentildel Device Letters i Windows XP Profe…
    ·Sådan fjernes Update Agent i Windows XP 
    ·Sådan Slet Junk Files i Windows XP 
    ·Sådan Fix en IP i XP 
    ·Sådan gendannes ikonet Denne computer på Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres en MIME Plug-In 
    ·Sådan dual boot en OSX86 Når Vista er indlæst Først…
    ·Hvordan skal tjekkes baggrundsprocesser 
    ·Sådan Fix en Windows logon Loop 
    ·Sådan udskrives en liste over installerede programmer …
    ·Hvordan man laver gamle programmer kører på Windows V…
    ·Sådan Omdøb Core filer i HPUX 
    ·Sådan Tænd Vista Gadget 
    ·Sådan dual boot en Vista computer med to harddiske 
    ·Sådan tilføjes NTLDR til en Disk 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com