| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Hvordan at reparere en DVD-afspiller til en Windows XP computer
    Hvis din dvd-afspiller i din Windows XP-computer dør , er der kun et par ting at gøre. Reparation af DVD'ens indmaden selv er upraktisk . Det er umuligt at få reservedele , og selv hvis du gjorde , kunne du ikke installere dem uden en masse elektronisk træning. Du kan dog kontrollere tilslutningerne og opsætningen for at se om der er noget galt udover dvd-drevet. Den anden mulighed er at erstatte det drev , hvilket ikke er forfærdeligt dyrt eller svært at gøre. Under forudsætning af at computeren ikke læse drevet på alle, skal du følge trinene nedenfor. Ting du har brug
    Computer
    Computer værktøjskasse
    DVD setup software, der fulgte med drevet
    Replacement DVD-drev , hvis nødvendigt. Registry reparation software
    Vis flere instruktioner
    Reinstallation
    1

    Tag kablerne og netledningen bag computeren. Fjern tilfælde dække og åbne boksen . Tag og replug netledningen på bagsiden af ​​DVD-drevet . Tag og replug data drev kablet i begge ender . Hvis du har en SATA-drev , datakablet er en tynd rød ledning . Hvis du har et IDE-drev , kablet ligner en flad grå bånd . Vær sikker begge ender af datakabel er sikkert tilsluttet. Hvis DVD'en ikke lyser eller åbne , så prøv at skifte strømkablet for en anden. Elkabler kan mislykkes . Sørg for at der er strøm når drevet.
    2

    Saml computeren , tilslut kablerne og starte op på computeren. Kontroller at se, om DVD-drevet fungerer. Åbn " Denne Computer " vinduet og kigge efter et ikon for DVD-afspilleren. Hvis det ikke er der, så operativsystemet kan ikke finde dvd-drevet. Prøv at spille en DVD. Hvis det ikke spin op , eller du kan ikke læse drev med Udforsk , er du nødt til at prøve det næste skridt .
    3

    Tag kablerne og netledningen igen, hvis DVD-afspilleren fungerer ikke. Denne gang , når du åbner sagen, frakoble strømkablet og datakablet fra arbejdsfri DVD-afspiller. Saml computeren og starte den op . Luk den ned igen , tilslut kablerne til DVD-afspilleren og starte den op igen. Forhåbentlig vil operativsystemet finde DVD og installere den. Hvis du har en anden cd-eller dvd -drev, kan du installere support software og drivere, der fulgte med dit problem drev oprindeligt . Når driverne er installeret , skal du genstarte computeren. Hvis drevet stadig ikke virker , lukke computeren ned igen.
    4

    Åbn BIOS -vinduet , som du starter op. Tjek din computer manual for at finde ud af, hvordan at åbne BIOS. Den adskiller sig fra computer til computer . Kig i BIOS -indstillingerne under drevmappe for drevet installeret som en SATA eller IDE -drev, hvor du installerede det. Hvis drevet ikke er opført i BIOS installationen er stadig dårlige og skal udskiftes . Hvis BIOS fandt det lukker BIOS setup vinduet og fortsætte med at starte op.
    5.

    Test drevet igen for at se , om drevet kan læse en disk . Åbn " Denne computer " mappen og dobbeltklik på drevbogstavet af problemet drevet. Hvis du kan se indholdet og afspille audio /video- filer eller åbne dokumenter , der er drevet fungerer. Hvis det ikke virker første gang , så prøv med forskellige diske for at sikre, at du ikke har dårlig eller beskadiget diske. Prøv et drev til at rengøre linsen. Hvis det ikke virker, kan objektivet blive skævt. Du kan ikke ordne det. Hvis drevet er nyt eller under garanti, returnere den. Hvis ikke, skal det udskiftes.
    6

    Kør en Windows registreringsdatabasen renere og reparation program for at sikre, at drevet er korrekt opført i Windows registreringsdatabasen. Sikkerhedskopiere registreringsdatabasen fil, før du kører softwaren. Programmet vil åbne et vindue , og minder dig om at bakke det op , eller vil bakke det op for dig . Genstarte og kontrollere drevet . Hvis det stadig ikke starte Udskift datakabel.
    7

    Åbn computerens kabinet igen, og erstatte den datakabel går til dvd-drevet. Hvis alt andet fungerer, men ingen data er at komme igennem , kunne du have en dårlig kabel. Installer kablet , tæt op af computeren og genstarte. Hvis drevet stadig ikke virker udskifte drevet.
    Udskiftning
    8

    Tag kablerne og netledningen fra bagsiden af ​​pc'en , og fjern dækslet. Skru beskadigede drev fra bjerget i rack og fjerne drevet fra rack. Tag strøm-og datakabler .
    9

    Indstil jumperne på bagsiden af ​​drevet til slave indstilling " slave ", hvis du har et IDE-drev tilsluttet samme IDE fladkabel som harddisken . Hvis drevet er en SATA-drev , vedhæfte den til SATA port på bundkortet , hvis bundkortet har en. Hvis ikke, er du nødt til at sætte en SATA controller kort i en PC -Express slot og sæt data kablet i controlleren.
    10

    Installér den nye DVD-drev i rammen og skru drevet på plads . Tilslut strøm-og datakabler i drevet , og luk computeren op .
    11

    Boot computeren op . Computeren vil anerkende den nye harddisk og installere de rigtige drivere . Nogle ældre operativsystemer ikke har alle de drev , der er nødvendige for SATA-drev , og du kan være nødvendigt at installere driverne fra en disk, der følger med din DVD-drev.
    12

    Install DVD-afspiller software, der leveres på den cd , der fulgte med de nye drev. Følg anvisningerne . Når du indsætter en dvd i drevet, vises en menu , der giver dig mulighed for at åbne videofiler med en dvd-afspiller nytte. Test drevet med andre typer af medier til at sikre, at drevet er installeret korrekt .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Start Hjælp Services i Windows XP 
    ·Sådan fjernes Grub Med Windows XP 
    ·Windows XP Systemkrav 
    ·Sådan ændres administratorens adgangskode i XP med en…
    ·Sådan tilføjes WPA2 til XP 
    ·Sådan fjernes Windows XP i en dual boot System 
    ·Sådan deaktiveres Automatiske opdateringer i Regedit p…
    ·Hvordan ved jeg , om jeg har XP 32 - Bit eller XP 64-bi…
    ·Sådan geninstalleres Windows XP på en Dell 690 
    ·Sådan redigeres en Windows XP-cd 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan gendannes beskadigede sektorer i en USB-harddisk…
    ·Sådan aktiveres trådløs i Ubuntu 10.04 
    ·Hvordan laver XP Recovery Console diske 
    ·Sådan gendannes Ubuntu på en Desktop 
    ·Sådan : XAMPP på Red Hat og Fedora 
    ·Hvordan til output høj opløsning på en MacBook Pro 
    ·Sådan fjerner kryptering på FAT32 harddiske 
    ·Sådan geninstallere XP 
    ·Sådan hente slettede filer fra Mac OS X 
    ·Sådan installeres en Linux enhedsdriver 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com