| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan installeres Windows XP på en SATA HD
    Microsofts Windows XP installationen ændres ikke, når du installerer operativsystemet på en SATA-harddisk i stedet for en IDE-harddisk . Windows XP- installations-cd'en har alle de nødvendige drivere er nødvendige for at køre harddiske før installation af operativsystemet , i modsætning til tredjeparts RAID og SCSI -drivere. Ting du skal
    Windows XP-installation disk
    Vis Flere Instruktioner
    1

    vælge, hvilken type installation af Windows XP , du ønsker at gøre. En ren installation eliminerer enhver form for problemer, du kan løbe ind i ved at installere over toppen af ​​en aktuelle Windows-installation . Du behøver at formatere din harddisk , som sletter alle oplysninger på disken. En opgradering installation lader dig springe formatering trin, men du kan løbe ind i problemer nede ad vejen med samspillet mellem gamle operativsystem filer og nye filer. Spring trin 3, hvis du opgraderer i stedet for ren installation af Windows XP.
    2

    Sæt din Windows XP-cd'en i cd /dvd - rom-drev. Start installationen fra Windows, hvis du opgraderer . Genstart computeren for at starte ren installation proces. Hit på en tast , hvis meddelelsen "Tryk på en tast for at starte fra cd " vises. Hit "Enter" når du bliver bedt om at indtaste installationen af ​​Windows XP skærmen. Hit " F8 " for at acceptere licensaftalen. Vælg dit nuværende operativsystem installation , hvis du opgraderer og klik på " Enter". Gå til trin 3 , hvis du bruger den rene installationsprocessen.
    3

    Slet eksisterende partitioner ved at vælge den partition og trykke "D" Tryk på " L" for at bekræfte installationen . Gentag dette med så mange partitioner , som du har brug for at slette den aktuelle Windows-installation, hvis der er en. Vælg den ikke- partitioneret plads og hit "C" for at oprette en ny partition. Vælg den nye partition og klik på " Formater partitionen med NTFS- filsystemet. " Gentag denne proces, hvis du har oprettet flere partitioner .
    4

    Tryk på " Enter " for at starte installationen af ​​Windows XP . Computeren genstarter automatisk, når den har kopieret en række filer. Klik på "Næste " i regionen og sprogindstillinger skærmen medmindre du har brug for at ændre standard . Indtast dit navn og organisation og klik på " Næste". Indtastning af en organisation navn er valgfrit.
    5.

    Kig på bagsiden af ​​din pap cd-omslaget din Windows XP- installation disk var indeholdt i. Find den 25 cifrede produkt og indtaste det på denne skærm. Klik på "Næste". Indtast computerens navn og administratoradgangskode. Du behøver ikke at angive en administratoradgangskode , hvis du ikke får brug for det. Klik på "Næste".
    6

    Brug drop down bokse til at vælge din dato, tid og tidszone. Klik på "Næste". Klik på " Næste" for at holde typiske indstillinger for dit netværk. Hvis du har brug for at justere disse indstillinger , kan du gøre det inden for Windows. Indtast navnet på en arbejdsgruppe , hvis du bruger en arbejdsgruppe til dit netværk. Hvis du kun har én computer i huset, du behøver ikke nogen specifik arbejdsgruppe navn. Hvis du har flere computere netværk sikre, at alle computere deler samme arbejdsgruppe . Klik på "Næste". Den Windows XP-installation proces vil færdiggøre og genstart en gang mere til at starte dig i Windows.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Windows XP Home Edition Systemkrav 
    ·Sådan fjernes programmer Stuck på Windows XP 
    ·Sådan Capture en Application Screen i Windows XP 
    ·Sådan opdaterer My Flash Player til XP 
    ·Sådan oprettes en ny brugerkonto i Windows XP 
    ·Sådan aktiveres FTP service i Windows XP 
    ·Sådan deaktiveres en adgangskode på et netværk med X…
    ·Windows XP SP3 Installationsproblemer 
    ·Sådan tilføjes Startup Programs i XP 
    ·Sådan fjerne programmer fra højrekliksmenuen i XP Pro…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan tilføjes en firewall Undtagelse til Windows 7 
    ·Hvordan installerer jeg XP på en computer 
    ·Sådan formateres en harddisk på en eMachines Computer…
    ·Sådan geninstalleres XP og ikke miste Programmer 
    ·Sådan helt at afinstallere Adobe CS4 Trial i Vista 
    ·Sådan gendannes Seneste dokumenter i XP 
    ·System Overvågning Software til LINUX 
    ·Hvordan at finde ud , hvad der så meget RAM 
    ·Sådan Put Mac OS X på en Acer Aspire One 
    ·Sådan Set Up en dialogboks 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com