| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan geninstalleres & Reparation Windows XP
    Windows XP er et populært operativsystem først udgivet i 2001 af Microsoft. Mens Windows XP er kendt for sin stabilitet, kan den tid komme, når du har brug for at geninstallere operativsystemet eller reparation uden geninstallation . Microsoft har gjort gøre begge forholdsvis let ved at gøre det meste af det hårde arbejde for dig , du simpelthen nødt til at vælge de rigtige muligheder . Når det besluttes, om der skal forsøge en reparation eller bare geninstallere hele styresystemet , laver reparationen option først er klogt , du kan ikke brug for helt geninstallere Windows XP. Ting du skal
    Windows XP-installation disk
    gyldig produktnøgle (for komplet geninstallation )
    Vis Flere Instruktioner
    Boot fra Bios
    1

    Tænd din computer. En af de første par skærme vil vise en indstilling nær toppen at ramme en bestemt knap for at indtaste Setup. Ved at se denne meddelelse , ramte den relevante knap .
    2

    Find en indstilling mærket " Boot ", " Boot Priority " eller noget lignende. Brug tastaturets piletaster navigere til denne mulighed, og klik på "Enter ".
    3

    Vælg at starte først fra cd , og derefter fra harddisken. Tryk på knappen , der er udpeget til at gemme indstillingerne og trykke på de relevante knapper for at afslutte opsætningen , og genstart computeren . Menuerne bør alle give oplysninger om , hvilke taster udfører hvilken funktion inden opsætning.
    Reparation Geninstaller
    4

    Indsæt din Windows XP- installation disk i drevet, og genstart computeren . En af de første par skærme vil fortælle dig om at trykke på en bestemt knap for at starte fra cd . Tryk den, så snart du ser denne meddelelse .
    5.

    Tryk på " Enter ", når du ser en meddelelse om, at du til at gøre det for at begynde installationen. Når du ser Windows Licensaftale trykke "F8" for at blive enige .
    6

    Kontroller, at din nuværende version af XP er valgt, og tryk på " R " for at starte reparation. Resten af ​​processen, vil Windows XP vise klare instruktioner og oplysninger om din specifikke reparation. Følg eventuelle anvisninger fra Microsoft , hvis reparationen mislykkes, kan du blive nødt til fuldt ud at geninstallere Windows XP
    komplet geninstallation
    7

    Indsæt din Windows XP- installation disk og genstart. din computer. Tryk på den relevante knap for at starte fra cd, når indstillingen er givet .
    8

    Tryk på " Enter" på det første Windows XP skærmen for at indtaste Setup. Når Windows licensaftalen vises, skal du trykke "F8" at acceptere det og fortsætte . Under " Installation Type" , vælg " Upgrade " og klik " Næste".
    9

    Læs licensaftalen , og marker afkrydsningsfeltet angiver, at du accepterer den, og klik på " Næste". Indtast dit 25 cifrede produkt nøgle, når du bliver bedt om , og tryk på " Næste".
    10

    Vælg den mulighed, du gerne vil have på " Get Opdateret filer " siden og tryk " Næste". Installationen vil derefter begynde . Du vil blive bedt om en række spørgsmål i løbet af processen for at personliggøre din kopi af Windows XP. Indtast oplysningerne i overensstemmelse hermed og følg eventuelle instruktionerne på skærmen leveres af Microsoft. Når installationen er færdig , vil Windows XP lancere .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Windows XP Serial Key 
    ·Hvad er fordelene ved at opgradere til Windows XP 
    ·Sådan ændres et drevbogstav i XP Ved hjælp af en bat…
    ·Sådan fjernes Windows XP Hvis det ikke viser på Tilfø…
    ·Sådan Se din Windows XP -konto Administrator Password …
    ·Sådan Fix en DNS Fejl på Windows XP 
    ·Sådan geninstalleres Windows XP Efter en Virus 
    ·Windows XP vil ikke starte op i fejlsikret tilstand ell…
    ·Sådan oprettes en XP Setup disk med SATA drivere 
    ·Sådan geninstalleres Solitaire FreeCell til Windows XP…
      Anbefalede Artikler
    ·Windows 7 Ultimate Egenskaber 
    ·Sådan forbindes til en maskine med Fjernsupport 
    ·Sådan Clear NetBT 
    ·Sådan Fix XP Services-indstillinger 
    ·Sådan Placer en Accent Mark Over en stavelse 
    ·Sådan geninstallere XP & gemme filer 
    ·Sådan opdaterer PGP CentOS 
    ·Sådan fjernes Apple Remote Desktop Client 
    ·Sådan deaktiveres en Intel trådløs adapter på en ka…
    ·Sådan installeres en skabelon Kit i Ubuntu 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com