| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Windows XP Deployment Tools
    Iværksæt Windows XP til en række forskellige systemer på samme tid kan blive en udfordring , især når hver computer til at kommunikere effektivt med de andre og drive straks i et erhvervsmiljø . Microsoft og andre virksomheder tilbyder implementeringsværktøjer til brug inden montering af XP for at sikre at processen går glat og uden fejl - uanset hvor mange systemer, du har brug for at opgradere eller installere. System Preparation Tool

    Microsoft tilbyder det officielle system Forberedelse værktøj som en del af Windows Server 2003 eller som download fra Microsofts hjemmeside. Værktøjet kører før en installation af XP eller en større opdatering og forbereder systemet til dobbeltarbejde på en anden computer, mens det stadig tillader entydig identifikation af brugeren information. Det giver virksomhederne mulighed for at skabe mange installationer af XP med de samme indstillinger. System Preparation Tool leveres i forskellige udgaver , afhængigt af hvilken version af XP , du ønsker at implementere.
    NLite

    nLite er en anden pre-installation værktøj , som bruges til at tilpasse hvilke funktioner i Windows XP, du vil have installeret . Brugere kan oprette installationer af XP uden Media Player , Internet Explorer eller andre uønskede komponenter. Dette giver virksomhedsledere en trimmet -down version af operativsystemet eller et system uden distraherende eller på anden måde ubrugelige muligheder. Brugere kan vælge, hvilken version af XP de ønsker at installere og integrere den i softwaren.

    User State Migration Tool

    Storstilet implementeringer ofte afbryde normale drift af mange business computere, og kræver, at brugerne omkonfigurere deres konti og tilladelser efter en ny installation. Microsofts User State Migration Tool kopierer brugerkonti , filer og applikationer præferencer til brug på nyligt installerede systemer . Dette værktøj minimerer mængden af ​​nedetid ved at give brugerne nemme måder at genoprette deres arbejdsstationer .
    Windows Deployment Services

    Når kaldet Remote Installation Services, Windows Deployment Services hjælper virksomheder med XP-installationer på alle trin i processen . Primært, det fordeler virtuelle kopier af installationsfilerne så individuelle systemer kan opgradere ved at forbinde til serveren stedet for at opgradere fra en disk . Windows Deployment Services ikke er en stand- alone produkt, men kommer med installationer af Windows Server 2003 og som en del af den downloades Windows Automated Installation Kit.
    ImageX

    ImageX er en anden del af Windows Automated Installation Kit. Det skaber virtuelle kopier af Windows installere skiver til indsættelse i en server miljø. Med virtuelle billeder , du ikke længere har brug for fysisk installation eksemplarer og det kan fodre disse billeder til Windows Deployment Services , eller gemme dem som backup. Den leveres med downloads af Kit eller som en del af Windows Server 2003.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Set Filassociationer i Windows XP 
    ·Hvordan at tilføje hukommelse til en pc med Windows XP…
    ·Sådan Partition et drev uden at miste data i XP 
    ·Sådan Defrag XP Med Command Line 
    ·Sådan installeres Bluetooth -stak til Windows XP 
    ·Acer Notebook vil ikke læse Windows XP nedgradering Re…
    ·Sådan Set Up en Network Access Adgangskode til Windows…
    ·Sådan installeres et hjemmenetværk på XP Home 
    ·Sådan Reset Internet Options i XP 
    ·Sådan Fix Automatiske opdateringer i Windows XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Fix Quest for Glory V på Windows Vista 
    ·Sådan Find din Mac-computer DNS -servere 
    ·Obduktioner Removal Tool 
    ·Hvordan kan man se , hvad der kører på min computer 
    ·Må Apple Computers Få Vira 
    ·Hvordan kan man øge Paging Space i AIX 
    ·Sådan Sync Live Video & Lyd 
    ·Hvordan slutter jeg multimedietasterne på My Compaq Pr…
    ·Sådan gør peso Log på et tastatur 
    ·Sådan bruges Ping til Test Network Connection 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com