| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Tjekliste for geninstallation af Windows XP
    En gang imellem , mange computer ejere føler behov for at rydde alt ud af deres computere og starte forfra. Efter flere år med at drive en computer under samme installation af Windows XP - eller andre Windows -versioner - computeren begynder at føle træg og afvisende på grund af de mange software programmer , der er installeret og fjernet. Men sletning alt og starte forfra er ikke en simpel proces. Inden du formaterer din harddisk og geninstallere Windows , så sørg for at du ikke vil miste noget vigtigt, og at processen med at geninstallere operativsystemet vil være hurtig og smertefri . Back Up Dokumenter og medier

    Du bliver nødt til at sikkerhedskopiere alle dine dokumenter og mediefiler , før du geninstallerer Windows. Hvis du har din egen metode til at organisere disse filer på din computer , det er en forholdsvis enkel opgave. Hvis du ikke ved, hvor disse filer er gemt , skal du bruge Windows Search -funktionen for at få hjælp . Søg efter dine filer ved hjælp af almindelige filtypenavne. Dokumentfiler typisk ender på. Txt, . Doc og . Docx til Word eller . Csv, . Xls og . Xlsx til Excel . Billedfiler ender ofte . Bmp, . Gif, . Jpg og . Jpeg . Lydfiler generelt ende med . Mp3 -og videofiler ender ofte . Avi . Men der er mange andre almindelige filtypenavne. Flyt alle disse filer til en ekstern harddisk eller andet internt drev . Hvis du bruger en intern harddisk til backup, overveje at åbne computeren og frakoble backup drev, før du begynder at geninstallere Windows. Dette sikrer, at du ikke vil formatere dit backup drev uheld .
    Back Up E-mails og bogmærker

    Hvis du bruger en standalone e-mail- klient såsom Microsoft Outlook eller Mozilla Thunderbird, overføre dine gemte beskeder til din backup drev , før du geninstallerer Windows. Alle moderne e-mail klienter har evnen til at eksportere gemte meddelelser til opbevaring. Hvis du bruger en webbaseret e-mail- tjeneste såsom Gmail og gemme kopier af vigtige e-mails på internettet , kan du springe dette trin over. Derudover , glem ikke din browser bogmærker.
    Forbered Software

    Undersøg din computers " Tilføj eller fjern programmer " liste , før du geninstallerer Windows XP. Denne liste indeholder alle de programmer installeret på din computer. Lav en liste over hvert program , du ønsker at beholde. For hvert program afgøre, om du har installations disken. Hvis programmet er distribueret online snarere end på en fysisk disk , sørg for, at selskabet stadig eksisterer, og at softwaren er stadig tilgængelig. Hvis softwaren kræver et serienummer under installationen , skal du bekræfte , at du stadig har serienummeret .
    Forbered Drivers

    Windows indeholder alle de drivere , der er nødvendige for din computer til kunne bruges efter styresystemet er installeret. Imidlertid opnås dette med generiske hardware drivers . For nogle af de specialiserede enheder i computeren , såsom grafikkort, bliver du nødt til at geninstallere den korrekte driver fra producenten. Hent de nyeste drivere til alle enheder i computeren , før du geninstallerer Windows. Det er især afgørende, hvis din computer bliver online med nogen form for andet udstyr end en Ethernet -kort. Hvis din computer har adgang til internettet med et trådløst kort , for eksempel, vil du højst sandsynligt ikke være i stand til at komme online , før du installere de korrekte drivere . Dette udgør et vanskeligt problem, hvis du har brug for at komme online for at hente driverne .
    Forbered Windows

    sidste punkt på tjeklisten for geninstallation af Windows XP er at bekræfte, at du har den oprindelige installationsdisk og 25 tegn produktnøgle. Hvis du har købt en detail boxed udgave af Windows XP , er produktet nøgle medfølger i pakken. Hvis Windows XP fulgte med computeren , produktnøglen er mest sandsynligt på en mærkat på computeren.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan faxer en fil ved hjælp af Microsoft XP 
    ·Sådan deaktiveres Hjælp & Support i Windows XP 
    ·Sådan gendannes Display Properties på skrivebordet på…
    ·Sådan deaktiveres Indskrive Værktøj i Windows XP 
    ·Sådan Erstat OEM XP License Key 
    ·Sådan fjernes NetMeeting i Windows XP 
    ·Sådan geninstalleres Rasman XP 
    ·Hvordan ændrer jeg en XP Clock Til Military Time 
    ·Sådan Sikker dual boot Windows XP & Mac OS X Leopard p…
    ·Sådan gendannes XP Operating System 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan ændres startsiden i Windows Vista 
    ·Sådan fjernes Windows XP Pro & Geninstaller Home Editi…
    ·Sådan får du adgang Open Firmware på en Mac G4 
    ·Sådan aktiveres XP Pro Funktioner i XP Home 
    ·Sådan Fjern programmer , der sidder fast 
    ·Hvordan man partitionerer en harddisk med XP Home 
    ·Sådan Toggle Dual funktionstasterne på en HP bærbar 
    ·Sliding Window Information 
    ·Sådan Fix XP Boot Problemer 
    ·Sådan fjerner ting fra Startup i Windows XP 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com