| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Systemkrav til Windows XP Media Center Edition
    Windows XP Media Center Edition er en af ​​Microsofts første forsøg på at bygge bro computer med tv og skabe et centralt punkt for alle underholdning i husstanden. Parret med en tv-tuner -kort og rigelig lagerplads , en computer, der kører Windows XP Media Center Edition blive både dit tv og din videobåndoptager , holder en massiv samling af film og tv-programmer . Windows XP Media Center Edition aldrig blev udgivet som en detail boxed produkt , men du kan finde den OEM-version af operativsystemet fra flere online software forretninger. Hvis du er ved at opbygge en XP Media Center-computeren , huske på , at de krav til hardware langt overstiger de til standard Windows XP-operativsystemer på grund af den regnekraft der kræves for video-kodning og opbevaring. Processor

    Windows XP Media Center Edition kræver mindst en 1,6 GHz Pentium 4 processor , hvis computeren har et grafikkort med hardware -assisteret video-kodning og afkodning . Hvis computeren ikke har denne type grafikkort, den har brug for mindst en 3,0 GHz processor. Nyere processorer såsom Intel Core 2 Duo opfylder disse krav , selv om de kører ved lavere clock hastigheder .
    Memory

    Windows XP Media Center Edition kræver mindst 256 MB RAM. Hvis du planlægger at få adgang til indhold på computeren fra en anden enhed i husstanden såsom en Xbox 360, er dette krav fordoblet til 512 MB. Operativsystemet understøtter op til 4 GB RAM . Installer så meget RAM, som muligt for bedste ydelse.
    Opbevaring

    Windows XP Media Center Edition 2005 kræver en harddisk med mindst 60 GB lagerplads med henblik på at drage fordel af dens evne til at optage tv -udsendelser. Jo mere harddisk plads du har , jo mere indhold, du være i stand til at optage på computeren.
    Video og tv-tunerkort

    Windows XP Media Center Edition 2005 kræver et grafikkort med mindst 64 MB RAM. Nogle grafikkort såsom ATI All-in- Wonder inkorporere både af disse elementer i en enkelt enhed. Nogle af de grafikkort testet og godkendt af Microsoft inkluderer ATI Radeon X700 og X850 og NVIDIA GeForce 6600 og 6800 . Derudover er en tv-tuner -kort kræves til de fleste af de Media Center funktioner i operativsystemet. Testede tv-tunerkort omfatter modeller af Leadtek , Hauppauge og Emuzed .
    Fjernbetjening

    Media Center fjernbetjening kan stærkt anbefales til at få mest muligt ud af din Windows XP Media center Edition 2005 -system. Mens du kan styre computeren med en mus og et tastatur , som du ville en konventionel computer , kan dette begrænse bekvemmelighed for at bruge computeren som et tv og video -optager . Media Center fjernbetjening kondenserer tastaturet og musen til netop den funktionalitet, der kræves for at afspille medier , fjerne rod og sammenfiltrede ledninger, et tastatur og en mus vil medføre .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan fjernes Update Agent i Windows XP 
    ·Sådan kopieres data fra en beskadiget profil til en ny…
    ·Sådan gendannes standard NTFS Tilladelser til Windows …
    ·Sådan kører Automatiseret systemgenoprettelse i Windo…
    ·Sådan Find My XP Service Pack Version 
    ·Sådan tilføjes computere til en netværksplacering i …
    ·Hvordan man laver en gendannelse dvd i Windows XP 
    ·Sådan ændres Windows XP Product Activation Key Code 
    ·Sådan deaktiveres copy & paste i XP 
    ·Hvordan kan man øge Web Proxy timeout indstillinger i …
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan jeg Fix Exception Processing Message 0XC000…
    ·Sådan Gør Windows Spil Arbejde med Ubuntu Linux 
    ·Sådan får du din Windows XP Administrator Password Br…
    ·Sådan geninstalleres Media Player på Vista 
    ·Sådan spiller en TS video på Windows XP 
    ·Sådan Set Program Begrænsninger på en pc 
    ·Sådan Flush en Mail Queue Med SSH 
    ·Sådan Slet Transaktionsmeddelelser Inventar i Agurk 
    ·Sådan Block Silverlight Installationer 
    ·Hvordan man åbner en PUP Filer 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com