| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan Tilpas proceslinjen i Windows XP
    Der er også mange muligheder til rådighed for brugere , der ønsker at tilpasse Windows XP proceslinjen. Brugere kan tilpasse ting såsom den måde vinduerne er organiseret i proceslinjen, og hvilke ikoner vises i systembakken. Proceslinjen kan endda flyttes til forskellige steder på skærmen. Instruktioner
    1

    Højreklik på proceslinjen i Windows , og vælg "Egenskaber" for at åbne på proceslinjen og menuen Start i vinduet Egenskaber . Klik på " Proceslinje " fanen for at se forskellige muligheder for at tilpasse proceslinjen.
    2

    Check " Lås proceslinjen " boksen for at deaktivere resizing eller bevægelse på proceslinjen. Brug dette til at standse enhver utilsigtet trække eller ændring af størrelsen på proceslinjen. Hvis du vil flytte proceslinjen, fjerner denne markering , og derefter klikke og trække proceslinjen til en ny placering . Proceslinjen standard placering er i bunden af ​​skærmen, men det kan også blive flyttet til den øverste , venstre eller højre side af skærmen .
    3

    Check " Auto- skjule proceslinjen " felt gør proceslinjen sammenbrud og skjule nederst på skærmen . For at se proceslinjen, når i auto -hide -funktion , skal du placere musemarkøren på selve bunden af skærmen, og proceslinjen vil poppe op .
    4

    Check " Hold proceslinjen oven på andre vinduer " boksen for at sikre proceslinjen er altid synlig , også når programmer eller vinduer tager op til resten af ​​skærmen.
    5.

    Kontrollér " Group beslægtede knapper på proceslinjen " boksen for at tillade flere knapper på proceslinjen til være repræsenteret af en enkelt knap. Dette hjælper proceslinjen bliver rodet med mange vinduer eller programmer.
    6

    Check " Vis Hurtig start "-boksen for at tillade værktøjslinjen Hurtig start , der skal vises . Værktøjslinjen Hurtig start , som ligger lige til højre for menuen Start , kan indeholde genvejsikoner til at iværksætte programmer hurtigt med et enkelt klik.
    7

    Klik på " Vis uret " boks for at give Windows tid skal vises i meddelelsesområdet på proceslinjen.
    8

    Klik på " Skjul inaktive ikoner " boksen for at skjule de fleste af ikonerne i meddelelsesområdet , også kendt som systembakken. For at se de skjulte ikoner , skal du klikke på ikonet med de to pile placeret til venstre for meddelelsesområdet. Klik på " Tilpas " knappen ved siden af ​​" Skjul inaktive ikoner " boksen for at vælge, hvilke ikoner til at skjule.
    9

    Klik på "Start Menu" -fanen øverst på Proceslinje og menuen Start i vinduet Egenskaber at tilpasse Windows Start Menu . Klik på " Tilpas" knappen for at vælge, hvad der skal vises i menuen Start .
    10

    Vælg alternativknappen ved siden af ​​" Start -menuen " for at bruge den nye Windows XP layout eller vælge alternativknappen ud til " klassisk startmenu " for at bruge menuen format fra tidligere versioner af Windows. Klik på " Tilpas" knappen for at vælge, hvad der skal vises i menuen Start .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan kan jeg finde en nøgle på cd'en til Microsoft…
    ·Hvordan fortæller jeg hvilken version af Windows XP Je…
    ·Sådan bruges HP Recovery diske til Windows XP Home Edi…
    ·Sådan geninstalleres Windows XP Registry 
    ·Sådan gendannes Program Files Efter en XP Re - Install…
    ·Sådan Pass Windows XP Validering 
    ·64- bit Windows XP kompatibilitet 
    ·Sådan Transfer Windows XP Pro til en ny computer 
    ·Sådan Fix en Windows XP virusinficerede Computer 
    ·Sådan installeres XP på en Compaq Presario CQ50 Noteb…
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan Udvid en skærm på 6 Skærme 
    ·Sådan fjerne programmer fra menuen Start Registry 
    ·Sådan Luk Export Bibliotek Mulighed i Allegro PCB Edit…
    ·Hvad Bestemmer bogstavstildeling 
    ·Sådan ændres Hard Drive & operativsystemet på en Gat…
    ·Lave en kopi af Windows XP fra en Recovery CD 
    ·Sådan opdaterer Microsoft Word i Windows 
    ·Sådan Clean Up Log Enhedsnavne i Solaris 
    ·Sådan installeres en Perforce Server på OS X 
    ·Sådan Administrer Startup Programs på Vista 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com