| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Tilføjelse af en harddisk til XP
    Harddiske er computer hardware -enheder, der lagrer de nødvendige data til at køre din computer. Computere indeholder mindst én vigtigste harddisk, der gemmer operativsystemet og programfiler. Hvis hovedformålet harddisken på din Windows XP-computer bliver fuld af data, kan det potentielt sinke ydeevne . Tilføjelse anden harddisk giver dig ekstra lagerplads , så du kan frigøre plads på din primære harddisk. Ting du skal
    Harddisk
    Harddisk strømkabel og interfacekabel
    Monteringsskruer
    Skruetrækkere
    Computer manual
    Harddisk manual
    Vis Flere Instruktioner < br > Installer Hard Drive
    1

    Sluk computeren og tag alle kablerne.
    2

    Åbn PC'ens kabinet med en skruetrækker. Når man ser på det fra bagsiden , bør du se et par skruer langs højre side af sagen , som du kan fjerne for at åbne sagen .
    3

    Sæt jumperen på harddisken køre til " slave ", hvis du installerer en IDE- harddisk. Den jumper er en lille, to- pinned stik på bagsiden af ​​et IDE-drev . Harddisken skal have en etiket skildrer forskellige jumper indstillinger , hvis ikke, kontrollere harddisken manual
    4

    Installér den nye harddisk . . Når du åbner din pc, vil du bemærke din vigtigste harddisk er monteret et sted mod fronten af ​​maskinen. Find en tom bås ved siden af ​​din primære harddisk , skal du skubbe den nye harddisk i den tomme bås i samme retning som din vigtigste harddisk, og fastgør den på plads ved hjælp af de monteringsskruer , der fulgte med harddisken.

    5

    Slut harddisk interface kabel. For IDE harddiske , skal du tilslutte den anden stik på IDE fladkabel til bagsiden af ​​harddisken. Den første stik allerede være tilsluttet til din primære harddisk. For SATA-harddiske , skal du slutte den ene ende af SATA kabel , der fulgte med din harddisk til bagsiden af ​​harddisken og derefter slutte den anden ende til en SATA -port på dit bundkort . SATA-porte er typisk placeret i nederste højre hjørne af bundkortet .
    6

    Tilslut det relevante strømkablet til bagsiden af harddisken . For IDE harddiske tilsluttes enhver standard fire- bens strømstik fra computerens strømforsyning ( strømforsyningen er den enhed , der har et bundt af elkabler kommer fra det , der er placeret i øverste bageste hjørne af sagen ) . For SATA-harddiske , skal du tilslutte en SATA strømkabel på bagsiden af drevet.
    7

    Luk sagen og tilslut kablerne igen
    Konfigurer Drive in BIOS og XP
    8

    Start computeren , og trykke på den relevante tast for at indtaste BIOS-opsætningen . Skærmen kan bede dig med en passende nøgle , ellers tjekke din computer manual for korrekt nøgle
    9

    Brug vejledningen på skærmen til at navigere dit system BIOS menuer og find en menu for " Standard CMOS Setup. . " Instruer dit system til autodetect den nye harddisk , og derefter gemme ændringerne og afslutte BIOS-opsætningen . De nøjagtige menuer og tastekommandoer anvendes i hver BIOS vil være anderledes. Typisk er piletasterne bruges til at vælge emner , der på "Enter" -tasten bruges til at ændre valg og indtaste menuer og på "Escape "-tasten bruges til at afslutte eller gå tilbage. Efter at have forladt BIOS setup , vil din computer starte op normalt .
    10

    Klik på " Start", højre-klik " Denne computer ", klik på " Administrer ", klik på " Diskhåndtering ", skal du højreklikke på nye drev på listen og derefter vælge "Ny partition ".
    11

    Følg instruktionerne i separation og formatering guiden til at oprette det nye drev. Du bliver nødt til at klikke på "næste" flere gange , skal du vælge et drevbogstav for det nye drev , og klik derefter på " Udfør". Formateringen proces kan tage flere minutter.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Hvordan man laver en gendannelse cd til Windows XP 
    ·Sådan installeres en Windows Update til XP SP1 
    ·Sådan gendannes Windows XP i fejlsikret tilstand 
    ·Sådan Fix papirkurven i Windows XP 
    ·Sådan opgraderer Windows 98SE til Windows XP 
    ·Sådan Fix the Machine Debug Manager i Windows XP 
    ·Windows XP Sharing & Sikkerhed 
    ·Sådan Geninstaller Odbc32.dll fil i Windows XP 
    ·Sådan Slå AutoRun til DVD drev i XP 
    ·Hvordan giver jeg XP Limited brugere at reparere en net…
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan kan man øge filsystemet på AIX 
    ·Sådan Fix Yum Command Fejl 
    ·Sådan installeres Curtain tiebacks 
    ·Sådan geninstalleres A Vista Upgrade 
    ·Sådan klon med en Disk Utility 
    ·Sådan diskfejl i Vista 
    ·Sådan slettes Logbog Log 
    ·Sådan fjernes Boot Camp 
    ·Hvordan at slippe af Zipped Window Explorer Filer poppi…
    ·Sådan installeres PHP Curl på Ubuntu 9.10 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com