| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Hvordan brænder jeg Windows XP til en disk
    ? Have en disk til din Windows XP- operativsystemet er stor ting at have , hvis du nogensinde nødt til at geninstallere XP tilbage på din computer. Der er masser af grunde til at skulle geninstallere XP, men en af ​​de mest almindelige er, at din computer er begyndt at køre langsomt eller er beskadiget med virus , som du ikke kan synes at fjerne. Ved at geninstallere XP , du giver din computer en frisk start og ren tavle til at køre til højre. Hvis den oprindelige XP installations diske er mangler, kan du stadig få XP på en disk , som du opretter , så du en geninstallere XP på et senere tidspunkt . Det kan være tidskrævende, og du har brug for at sikre, at du har alle de ting , der er anført nedenfor, før du kan foretage en disk, men i sidste ende er det en dejlig forsikring om, at du ikke vil have til at købe XP igen. Ting du skal
    Windows XP licens nøgle
    Enhedsdrivere
    I386 mappe ( bogstavet »i« , ikke antallet 1)
    Windows XP
    CD /DVD brænder software, der skaber bootable cd'er
    Vis Flere Instruktioner
    Oprettelse af en bootbar XP Disk
    1

    Vælg menuen 'Start' og gå til 'computer' ansøgning. In ' compter ", vælg" Lokal disk ( C: \\ ) «. Når du er i C: \\ folder , ramte 'Opret en ny mappe ' og derefter navngive den nye mappe ' XPSETUP ". ( C: \\ XPSETUP )
    2

    Kopier I386 mappe til XPSETUP mappe . Hvis du har problemer med at finde , hvor mappen I386 er placeret , skal du gå tilbage til 'computer' ansøgning og " Lokal disk ( C: \\ )«. Når du er i C-drevet , kigge efter mappen I386 ( C: \\ I386 ) . Højreklik på mappen I386 og vælg 'Copy '. Åbn din XPSETUP mappe , højreklik og vælg ' Sæt ind '. Vær sikker på at du kopiere indholdet af mappen I386 og ikke bare flytte dem fra deres oprindelige mappe til den XPSETUP mappe. Også, hvis du ikke har en I386 mappe direkte under dit C-drev , kan du ikke fortsætte.
    3

    Åbn din Notepad program, så du kan oprette ASCII-fil . Gør dette ved at gå til menuen Start -> Programmer - > Tilbehør -> Notesblok. I Notesblok . Typen 'Windows ' på den første linje , med en kapital 'W' , og ingen citater Tryk på " Space " efter du skriver det sidste bogstav , og tryk derefter på 'Enter'. Gør dette netop denne måde er vigtig for cd'en til at arbejde. Gem filen som " WIN51 " ( omfatter citater denne gang ) i din XPSETUP mappe.
    4

    Hent wxp10.zip , en Windows- installations-cd Boot Selector på http://www.nu2 . nu /download.php ? $ file = wxp10.zip . Når du er færdig med at downloade, udpakke filen ved at dobbeltklikke på det. Find filens mappe, som kaldes wxphome , og vælg derefter den fil kaldet " w2ksect.bin ". Gem ' w2ksect.bin ' fil under C biblioteket ved at højreklikke på filen og vælge " Send til " og derefter vælge ' Drive C. '
    5

    Åbn din CD /DVD -brænder, der skaber bootable cd'er. Gå til " Ny fil " og derefter vælge " CD-ROM Boot ' præference. I » Boot " område , gå til 'Gennemse filer ' og vælg ' C: \\ XPSETUP ' . Gå til ' Label ' fanen og ændre navnet til " Win_XP ". Når du har valgt den fil, du ønsker at starte og har ændret etiketten ' Skriv og Burn ' på dit program. Vent på cd'en for at afslutte brænding, og derefter åbne op for CD for at teste det .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Reload Windows XP Professional 
    ·Sådan Set Up et netværk med en DOS Program & Windows …
    ·Hvordan installerer jeg NetBEUI på Windows XP 
    ·Sådan Reload Windows XP Uden Disk 
    ·Sådan gendannes Windows XP Display Tabs 
    ·Hvordan at slippe af en automatisk opdatering Nag Fra X…
    ·Sådan slette Windows XP & Geninstaller 
    ·Sådan Bloker Startup Programs i XP 
    ·Sådan opdaterer 32 -bit udgaver af Windows XP Service …
    ·Sikker måder at gøre Windows XP SP2 køre hurtigere 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan deaktiveres Hjælp og Support 
    ·Sådan opdaterer Trendnet TEW- 643PI ​​Firmware 
    ·Geninstallation af kernen på Ubuntu 
    ·Sådan deaktiveres Sendmail i RHEL 
    ·Sådan tilføjes en gradient baggrund til en Microsoft …
    ·Sådan Fjern øvre og nedre filter i en cd-rom Registry…
    ·Sådan Slet Seneste dokumenter i Windows 
    ·Hvordan at reducere Log filstørrelse 
    ·Sådan gendannes affaldsspanden på en Mac 
    ·Sådan ændres en bærbar skærm fra et TV Tilbage til …
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com