| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Hvad er forskellen mellem Windows XP Professional og Windows XP Media
    ? Microsoft Windows XP, XP forkortelse for " oplevelse", er et operativsystem til brug på pc'er, herunder stationære og bærbare computere til både private og erhverv. Windows XP blev først frigivet den 25 oktober 2001 , og er siden blevet en af ​​de mest udbredte vedtagne operativsystemer i verden. Windows XP er det første styresystem til almindelige forbrugere produceret af Microsoft til at blive bygget på Windows NT arkitektur , der erstatter den ældre Windows 95/98/Me serien. Microsoft besluttet at deltage i set-top box industrien med introduktionen af Windows XP Media Center Edition 2002 , som blev designet specielt til TV -tilsluttede mediecenter -pc'er. Windows XP Editions

    Der var forskellige udgaver af Windows XP frigivet i løbet af sin software livscyklus. Oprindeligt var kun Windows XP Home og Windows XP Professional frigivet. XP Professional leveres med avancerede funktioner, såsom avancerede netværks-og server kapacitet . Disse er deaktiveret i mindre pebret Home Edition. Microsoft lanceret Media Center Edition i 2002. Media Center Edition aldrig blev udgivet til detailbutikker og i stedet kom præinstalleret på Media Center-pc'er , der indgået partnerskab med Microsoft. Media Center Edition blev opdateret årligt indtil 2005 .
    Professionelle funktioner Fraværende i Media Center Edition

    Nogle avancerede funktioner i Windows XP Professional var handicappede i Media Center Edition, som de var i den oprindelige Home Edition. Media Center kan ikke deltage i et Windows Server domæne, ikke støttede gruppepolitikker , og ikke indeholdt den en remote desktop server. Media Center, ligesom hjem , manglede Encrypting File System , der krypterer en brugers filer , så de ikke kan læses af andre brugere. Media Center manglede også Internet Information Services , Microsofts web- og FTP -server .
    Media Center Application

    store tilføjelse til Windows XP Media Center Edition var den eksklusive Media Center ansøgning. Media Center forudsat en "10 -fods " brugergrænseflade, der var brugbare fra siddepladser omkring et tv. Det styres af særlige Media Center mærkevarer fjernbetjeninger, der alle har den grønne Windows -logo på knappen i midten , selv om det også kan bruges med et tastatur og mus. Media Center viser billeder og skuespil videoer og musik på lokale og netværksbaseret drev. Media Center kan også tilsluttes via nettet til tv, der specielt understøtter Media Center program eller via en Xbox 360 ved hjælp af Windows Media Extender .
    Windows Media Extender

    Windows Media Center Extender er software på enheder, der er designet til at oprette forbindelse til en computer, der kører Windows XP Media center Edition over netværket. Dette giver brugerne mulighed for at streame Media Center programfunktioner til Extender - støttede tv eller set- top enhed, herunder Microsofts egen Xbox 360, tillader anvendelse fra komfort i hulen .
    TV Integration < br >

    Windows XP Media center Edition tillader brug af bestemte mediecenter -certificerede kabel-tv- kort til at integrere kabel visning og DVR ( digital video -optager) funktioner i Media Center , der sætter både lokale computer medier og bor eller optagede tv , der skal vises på både brugerens tv og lokale pc .

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan at slette hukommelsen på Windows XP Pro 
    ·Windows XP Start Menu Forklaret 
    ·Sådan geninstalleres Bluetooth i Windows XP 
    ·Hvordan kan jeg Slet vira fra min pc ved hjælp af Wind…
    ·Sådan installeres og afinstallere USB-printere i Windo…
    ·Min XP SP 3 Internet Explorer 7 vil ikke åbne 
    ·Sådan fjernes skrivebeskyttede filer i Windows XP 
    ·Sådan installeres Clean Up Utility i Windows XP 
    ·Sådan installeres en lydenhed til Windows XP Professio…
    ·Sådan gendannes Windows XP Boot Loader 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan installeres Windows XP på en HP Pavilion DV7 La…
    ·Inspiron 8000 Specs 
    ·Sådan fjernes en S.M.A.R.T Drive 
    ·Sådan Find en Gateway-adresse i Linux 
    ·Sådan Se filattributter på en Mac 
    ·Sådan fjernes gamle MSN 
    ·Sådan Afslut fejlsikret tilstand i Windows Vista 
    ·Sådan installeres Linux bærbar på en ThinkPad A31 
    ·Hvad er Chicago Style Font i Microsoft Windows 2007 
    ·Sådan viser eller skjuler Mac Kontrollinien 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com