| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Sådan fjernes ekstra kopier af Windows XP
    Fremkomsten af ​​flere kopier af Windows XP på din computer normalt sker for én af to grunde : Enten du har installeret en anden kopi af Windows XP over din gamle installation - typisk udført af uerfarne computerbrugere efter deres oprindelige installation bliver taget ned med virus eller malware - eller du indstiller computeren til en dual -boot system. Uanset grunden, du nu ønsker at slippe af med en af ​​disse Windows-installationer . Processen for at fjerne en dublet Windows XP-installation er enkel og tager ikke lang tid at udføre. Instruktioner
    1

    Undersøg, om din anden kopi af Windows XP er bare tilovers fra en over -skrevet installation , eller hvis det er i virkeligheden en komplet anden kopi af Windows. Du kan bestemme dette ved at kontrollere at se , om der er to Windows- mapper på to forskellige drev på din computer. Hvis din computer kun har et enkelt Windows-mappe og derefter springe til trin 5. .
    2

    Genstart computeren , og når du bliver bedt starte Windows XP-installation , du ønsker at holde på din computer. < br >
    3

    Find mappen Windows for den anden Windows XP-installation . Dette vil være den ene placeret på drevet , der ikke indeholder din nuværende Windows XP er " My Documents " mappe . Hvis mappen Dokumenter er placeret på C: \\ -drev , for eksempel, vil Windows-mappen for den anden installation være på et andet drev
    4

    Slet mappen Windows for den anden Windows XP. installation . Dette vil fuldstændig fjerne alle filer relateret til den anden Windows XP-installation fra din computer.
    5

    Højreklik på "Denne computer" ikonet og vælg "Egenskaber " valgmulighed. Dette vil bringe en ny dialogboks. Vælg fanen "Avanceret" , find derefter " Start og Genoprettelse " i den nye fane .
    6

    Klik på " Indstillinger"- knappen under " Start og Genoprettelse " sektionen. Dette vil bringe op endnu en ny dialogboks.
    7.

    Klik på " Rediger "-knappen. Dette vil åbne en ny instans af programmet Notesblok , og vil vise flere linjer kode. Find den linje , der hedder " [ operativsystemer ]." Lige under denne linje vil være de linjer, der fortæller din computer til at tilbyde valget til at starte til en af ​​Windows XP-operativsystemer på din computer.
    8

    Find den linje , der svarer til Windows XP-installation du ikke ønsker at beholde , og derefter slette den. Hvis du har problemer med at finde ud af, hvad installation, du vil slette, operativsystemer vises i startrækkefølgen i samme rækkefølge, som de vises på operativsystemet Vælg skærm. Så hvis det operativsystem, du ønsker at slette var andet i linje på "vælg dit operativsystem " skærm , vil det være den anden mulighed i Notesblok .
    9

    Gem " Boot.ini " ; når du har slettet den linje , og derefter genstarte computeren. Du vil ikke længere have mulighed for at starte fra den fjernede Windows XP-operativsystemet på genstart.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Fix en Windows XP Display 
    ·Hvordan man laver en Gateway XP Home Recovery CD 
    ·Sådan Fix en Memory Leak i Windows XP 
    ·Sådan Format Windows XP & Installer Windows Vista 
    ·Sådan Slet tilgængelighed i Windows XP 
    ·Sådan installeres Windows XP på en Windows Vista-comp…
    ·Sådan justeres pauseskærm indstillinger i Windows XP 
    ·Sådan deaktiveres den interne højttaler udgang i XP 
    ·Sådan deaktiveres en brugerkonto på Microsoft Windows…
    ·Sådan Turn Off the Activation Message i XP Home 
      Anbefalede Artikler
    ·Ubuntu Mic Test 
    ·Sådan Reparation Windows XP Service Pack 2 
    ·Sådan downloader Flash-filer fra hjemmesider 
    ·Sådan får du vist ActiveX Controls 
    ·Sådan Konverter DVD til AVI Brug af Mac OS X 
    ·Sådan tilføjes en ny Volume Control i XP 
    ·Sådan Sikker fjernelse a Hardware Gadget 
    ·Sådan gendannes en XP Product Key 
    ·Sådan oprettes en Windows XP -startdiskette 
    ·Liste over processer i Task Manager 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com