| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Hvad er betydningen af XP Operating System
    ? Windows XP er i øjeblikket den mest udbredte desktop -operativsystem i verden. Dette er primært på grund af virksomhedernes verden vedtagelse af det som de facto "arbejde" -system. Men XP findes uden for kontormiljøet i stort tal også , de fleste af hjemmet computing brugere stadig bruger XP trods det faktum , at der er to nyere versioner af Windows-operativsystemet øjeblikket er til rådighed : Windows Vista og Windows 7 . XP s Forbedringer på tidligere versioner af Windows

    Windows XP viste sig at være en enorm forbedring på sin forgænger , den upopulære Windows ME (Millennium Edition) . Dens vigtigste fordele i forhold ME var stabilitet og internetforbindelser , ME viste sig at være en noget ustabil system, og blev hurtigt miste offentlighedens gunst. XP løst disse problemer ved at være langt mere stabil og fortsat den tendens , at Microsoft havde startet i Windows 98 for at gøre forbindelsen til internettet og andre netværk enklere .
    Markedsdominans

    Systemet dominans på markedet viste sig at være en stor velsignelse for Microsoft, men blev noget af en forbandelse for computing offentligheden , da langt størstedelen af ​​computerbrugere hurtigt ville blive koncentreret om de samme operativsystem . Malware forfattere indså hurtigt, at den mest effektive måde at inficere PC'er var at målrette svagheder i Windows XP og dets medfølgende Internet Explorer. Dette førte til et boom i skabelsen af ​​ondsindet software.
    Security

    reaktion på dette , Microsoft udgivet patches til Internet Explorer og Windows XP Service Pack 2. . Service Pack 2 tilbydes mange sikkerhedsforbedringer i den oprindelige udgave af operativsystemet. Disse forbedringer er dog , det kom en pris : hastighed. Den nye lag af sikkerhed kørt ned af systemet , brugere bemærket en betydelig hastighed fald , når de afsluttede opdateringen. Dette er væsentligt , fordi det var den computer industrier , især Microsofts , de fleste offentlige og storstilet kampagne mod malware . Til sidst, vil Service Pack 3 fremskynde system op en lille smule, men det fik aldrig tilbage til sin løsladelse hastighed.
    Longevity

    trods sine problemer Windows XP ikke kun modstod stormløb af malware angreb , men det er også klaret testen af tid. Udgivet i 2001, og sidst lappet i 2008 , XP er den længste støttet moderne operativsystem. Selvom Microsoft bør være stolte af, at deres brugerbase var så indholdet kan det samme system ikke benyttes i næsten et årti uden problemer. Jo længere et operativsystem er meget udbredt , er mere sårbare bliver det at malware , fordi der er simpelthen en større mængde malware , der er målrettet den.
    Virkninger på Windows

    XP også er blevet noget af en målepind for nye versioner af Windows . Dette fører til de dårlige salg og den offentlige modtagelse af Windows Vista og Microsoft skulle fremme Windows 7 som mere XP -lignende . Dette en vigtig del af at forstå systemets effekt på computing, men det er også dårligt for computing i almindelighed, især Windows-brugere , da det afholder Microsoft fra at forsøge at tage nogen store skridt frem med deres Windows-produkter .
    < Br >

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan Begrænse Windows XP Professional Sprogindstilli…
    ·Sådan Slet adgangskoder på Brugerkonti i Windows XP 
    ·Sådan deaktiveres Windows Update -indstillinger i XP 
    ·Sådan installeres Windows 98 på en XP Dual Boot 
    ·Sådan Fix Fallout 2 på XP 
    ·Sådan Lås Task Manager i XP Pro 
    ·Sådan Reparation SATA i XP 
    ·Sådan installeres Volume Shadow Copy i Windows XP 
    ·Hvordan skal tjekkes Windows XP Upgrade Kompatibilitet 
    ·Sådan deaktiveres Group Policy i XP 
      Anbefalede Artikler
    ·Hvordan får jeg adgang til Exchange Management Shell 
    ·Sådan får Graffiti Off of Glass 
    ·Hvordan du udskriver på Distiller 5 i Vista 
    ·Sådan styrer Log processer på Mac 
    ·Sådan Put et billede på en Keynote på en Macbook 
    ·Hvordan at slippe af Microsoft fejlrapport Pop Up 
    ·Sådan fjernes Ieframe.dll 
    ·Sådan bruges Print Screen på en Mac kører OS X Leopa…
    ·Sådan Monitor Modem Activity 
    ·Sådan får Imm32.Dll Tilbage 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com