| Hjem | Hardware | Netværk | Programmering | software | Fejlfinding | systemer | 
systemer  
  • Basale computerfærdigheder
  • Linux
  • Mac OS
  • Ubuntu
  • Unix
  • Windows
  • Windows Vista
  • Windows XP
  •  
    Computer Viden >> systemer >> Windows XP >> Content
    Windows XP Operating System Information
    Windows XP er et styresystem skabt af Microsoft . Det blev udgivet i 2001. Windows XP var en forløber for Microsofts Windows Vista-operativsystemet , men det fortsatte med at være et populært valg , selv efter Vista blev frigivet . Forskellige versioner eller udgaver, af Windows XP blev produceret for at tage højde for forskellige typer af brugere. Den mest udbredte udgave er Windows XP Home Edition. Editions

    Windows XP blev produceret i fire udgaver. The Home Edition er designet til personlig brug i hjemmet og gennemsnitlige brugere . Den Professional Edition er beregnet til professionelle og avancerede brugere. Den Professional Edition af Windows XP har yderligere funktioner aktiveret , der ikke er aktive i Home Edition. Media Center Edition er meget ligesom Home Edition , men med vægt på medier, såsom video og andre digitale medier. Den Professional x64 Edition er designet til computere , der bruger 64-bit -processorer.
    Funktioner

    Windows XP har mange funktioner , der er populære med personlige computerbrugere. Musik og video kan afspilles ved hjælp af Windows Media Player. Videoer og hjemmevideoer kan redigeres og produceres med Windows Movie Maker. Windows XP indeholder også applikationer til brug med digitale fotos.
    Servicepakker

    Microsoft har udgivet tre servicepakker til Windows XP , der indeholder opdateringer og tilføjelser til operativsystem . Service Pack 1 blev udgivet i 2002. Det indeholdt sikkerhedsrettelser og opdateringer. Service Pack 1 aktiveret understøttelse af USB 2.0-enheder og støtte til en udvidet vifte af harddiske. Service Pack 2 blev udgivet i 2004. Service Pack 2 forudsat udvidet trådløst netværk support og mange sikkerhedsopdateringer. Microsoft udgivet opdaterede versioner af Service Pack 2 i 2006 og 2007 . Service Pack 3 blev udgivet i 2008 . Det indeholdt mange nye sikkerhedselementer og opdateringer.
    Interface

    Ligesom tidligere versioner af Windows, Windows XP bruger en grafisk brugergrænseflade , eller GUI. Interfacet til Windows XP blev forbedret fra tidligere versioner af Windows-operativsystemet . Windows XP gør det muligt for brugerne at vælge mellem forskellige temaer , der ændrer stil og farve af grænsefladen . Knapper på proceslinjen kan grupperes sammen for flere forekomster af det samme program. Windows XP viser skygger under menuer for at skabe en 3-D effekt.
    Systemkrav

    For at en computer for at kunne køre Windows XP- operativsystemet, den mindste processor hastighed er 233 megahertz ( MHz ) . Microsoft anbefaler en processor hastighed på mindst 300 megahertz for optimal ydeevne. 64 megabyte ( MB) RAM er påkrævet. Microsoft anbefaler 128 MB RAM. Den mindste skærm understøttede opløsning er 800 x 600 pixels , også kendt som Super VGA. Harddisken skal have mindst 1,5 GB (gigabyte ) ledig plads. En cd -rom-eller dvd-drev er påkrævet for at installere Windows XP.

    Forrige :

    næste :
      Relaterede artikler
    ·Sådan indstilles Windows XP Pro Task Manager 
    ·Sådan installeres DOS på Windows XP 
    ·Sådan gør Filvisning i Windows XP Stifinder Altid Vis…
    ·Sådan Aktiver Internet Firewall i Windows XP 
    ·Sådan fjernes afinstalleres programmer i Microsoft XP 
    ·Sådan gendannes Windows XP Uden Startknappen 
    ·Sådan gør Windows XP proceslinjen Transparent 
    ·Hvordan stopper jeg en Windows XP-installation efter st…
    ·Hvordan du aktiverer Windows XP Service Pack 2 
    ·Sådan installeres Windows XP File ASMS 
      Anbefalede Artikler
    ·Sådan kopieres data fra en virtuel server til en Host …
    ·Sådan Indtast Static DNS på en Macbook Pro 
    ·Sådan Konverter Window Movie Maker til en aktuel versi…
    ·Sådan deaktiveres HDMI Audio Driver på Ati Cards 
    ·Sådan Tilslut en Mapdrive på en arbejdsstation 
    ·Sådan deaktiveres Screen Saver Timeout 
    ·Sådan deaktiverer Windows Defender i Vista 
    ·Sådan fjernes Windows Genuine Advantage SP3 
    ·Sådan Slå Autoplay til XP på en iPhone 
    ·Hvad Bestemmer en computers hastighed 
    Copyright © Computer Viden http://www.computerdk.com